ma ja men tut nikol ne rata lepe oblike..kako vm punce to rata? si kera čist pobrije? kakšne oblike mate kej drugač? najbolj me pa zanima tko,kaj majo fantje radi?
Pozdravljene...sem popolnoma nova (berem veliko pišem malo ))) in ful ful dober forum Jaz sem se brila vse dokler nisem za hec probala brazilsko depilacijo. Boli bolj kot želetka ampak je vsaj dva tedna vse gladko. Sem ena redkih ali je večina za depilacijo?
Pa ni nujno, da je lih nerodna, mogoče je bolj kot boli mislila, da peče. Jst mam npr. tok občutljivo kožo, da ko grem z želetko v nasprotno smer rasti, mi iz full pikic prteče kri, kar posledično full peče, da o tem kok se je težko dobr spedenat sploh ne govorim.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Daššaa napisal/-a:Pozdravljene...sem popolnoma nova (berem veliko pišem malo ))) in ful ful dober forum Jaz sem se brila vse dokler nisem za hec probala brazilsko depilacijo. Boli bolj kot želetka ampak je vsaj dva tedna vse gladko. Sem ena redkih ali je večina za depilacijo?
S časom je tudi bolečina manjša... Jaz z žiletko ne grem več "tja dol"
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)