But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ja če se pa peyton prov norca dela z nega pa še tok je revež žalostn k ga je lindsay pustila... sj če bi kuj teku k peyton bi blo fajn sam tkole k je pa zdej bi blo pa fajn d je z lindsay
Ne vem s čim bi se Peyton norca delala iz njega No, js še vedno čakam da si bo Lucas pršu gor, da je še vedno zaljubljen v Peyton (ne vem zakaj tk dolg nuca ).
Drgač me pa najbolj zanima zakaj Brooke pa Owen nista več skup
joy norca se je delala k je on hodu v la da bi jo zaprosu ona mu pa reče someday al kva je že rekla čeprov zdj pa ugotavlam d je pa vseen bolš d sta s peyton skp... lindsay je itak šla pa bo mir, res se mi je zasmilla peyton k ji je lucas reku d bo lindsay pršla pa bosta skp
^^ Ne vem, js to nism videla kot da bi se norca delala... Pač še ni bla prpravljena na poroko, sej pa sta ja bila še tako mlada... oz sta še Glede Lindsey - ja, je šla, ampak mislim da že v naslednjem delu pride nazaj
Ups... Čist sm pozabla, da je že torek pa da je že novi del na netu... No, mislila sm, da pride nazaj v tem delu... Naprej pa ne vem, še nism gledala