Džeki napisal/-a:carrie_ napisal/-a:Me zanima, če obstajajo primeri, kjer se za varanje NI zvedelo?
Po mojem mnenju se za večino prevar ne izve. Preprosto, ljudje neradi verjamejo v neprijetne stvari.
to je res.
jaz sama bi v tem trenutku lahko "razdrla" vsaj 5 parov. če bi bile te osebe zelo ožje bi. zdaj pa kaj? a naj grem eni punci iz drugega konca slovenije govorit, da se je njen že z vsaj tremi dol dal ko nje ni? osebno poznam te punce, ki so spale z njim. al naj grem eni, ki se septembra poroči in ma froca starega 2 leti govorit kakšen prasec je njen tip? al naj grem rečt tipu od bivše prijateljice, da se je 4 leta nazaj ona fukala z največjim jebačom kar jih poznam?
mislim, povejte mi, kaj je point tega, da bi jaz šla to gobcat, glede na to, da so ti pari itak že v osnovi zgrešeni, skupaj iz napačnih razlogov (otrok, navezanost, misel, da boljšega ne bo...)? to so odrasle osebe, ki vejo, kak odnos imajo. jaz samo vem, da v vseh primerih varanja, ki jih bližje poznam gre za nekompatibilnost v zvezi. za noben par, ki normalno funkcionira še nisem slišala, da bi kdo koga varal.
pari, kjer eden ali oba (tudi to poznam) vara/varata, se po eni strani grozno omejujejo (bog ne daj, da gre punca ven s prijateljicami ali on gledat tekmo v lokal. da bi šel kdo kam sam za par dni je pa sploh smrtni greh), po drugi strani pa brez slabe vesti vsak zase prikriva, laže in se daje dol z drugimi. LOL, wtf?
ja pa kaj če gre tip drugi teden s frendi na morje za 4 dni? naj zdaj delam sceno in travmiram doma? mam jaz tudi frendice. ni mi treba zdaj ta trenutek it nekam, da se "maščujem", bom pa šla na koncert, v savno, v kino s svojimi babami. procentualno gledano imava oba isto možnosti za varati se tudi brez morja in toplic.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.