Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Barby...čist štekam te
....pr men je pa tko..da se počutim da sem v šahu..ne vem če mam dovolj energije, da končam zvezo...prebolevam...se zravn še učim...pa da potem še veš čas hrepenim po ljubezni (novi). Ne vem..ko dam to na tehtnico..se mi zdi, da se mi bolj splača da ostanem v zvezi
Me pa "tista" prekleta stvar tako špika in boli...in samo to radzdira zvezo
ne vem kaj naj
....pr men je pa tko..da se počutim da sem v šahu..ne vem če mam dovolj energije, da končam zvezo...prebolevam...se zravn še učim...pa da potem še veš čas hrepenim po ljubezni (novi). Ne vem..ko dam to na tehtnico..se mi zdi, da se mi bolj splača da ostanem v zvezi

Me pa "tista" prekleta stvar tako špika in boli...in samo to radzdira zvezo

Eh, sej za to pa so kolegi, da ti stojijo ob strani, ko gre kej narobe. Ne vem zakaj bi jih s tem obremenjevala? Ko je mene fant pustu sm poklicala ene par kolegov&kolegic in se z njimi menla z vsakim po par ur, je blo takoj mal bolš.
Sicer pa, ravno to je narobe, da si z nekom skoooz skupi, da vse počneta skup, ker pol je še tok težje ko naenkrat ostaneš brez njega.
Zdej se boš pač mogla sprijaznit, tečnarit mu ne ker itak vidiš da noče met več stikov s tabo (glede na to da si napisala da ti grozi da bo št. zamenjal če mu boš težila ...). Sej ga boš že prebolela, upam da ti čimprej rata se skup spravt.
edit: moj post je namenjen Barby

Sicer pa, ravno to je narobe, da si z nekom skoooz skupi, da vse počneta skup, ker pol je še tok težje ko naenkrat ostaneš brez njega.
Zdej se boš pač mogla sprijaznit, tečnarit mu ne ker itak vidiš da noče met več stikov s tabo (glede na to da si napisala da ti grozi da bo št. zamenjal če mu boš težila ...). Sej ga boš že prebolela, upam da ti čimprej rata se skup spravt.
edit: moj post je namenjen Barby

Zadnjič spremenil no angel, dne 01. Jan. 2008 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Mah...to pa je nekaj kar boste pomojem težko razumele...če ne pogledate iz druega kota...ker predvidevam da vem kaki odg. bodo...
Pač gre za zadevo, da sva z bivšim spet skupaj..leto dni...in da se ne morem otresti tisstega, kar je imel pol leta ko sva bila narazen. Pač...boli me to, da je bil s tremi bejbami v tistem času. In to je počasi prihajalo na dan. Najprej da je bil samo z eno..kar me je full bolelo...potem ko sem bla recimo o.k. izvem še za drugo...in ko sem še to prebolevala in dobesedno trpela...ter imela "recimo" za sabo...zvem od njega (v navalu jeze) da je bil še s 3. ...in to je bla njegova sodelovka, s katero sem se poznala.
Pač....tiste ki niste bile nazaj z bivšim..ne morte razumeti teh občutkov. Lažje je ko dobiš novega fanta in zveš, da ima že 10 bab za sabo...kot pa ko zveš za bivšega, da je bil vmes s tremi. Ma sej sm bla tud jz z enim pol leta...sam pač on je to normaln sprejel...jz pa za njega ne morm
Full me boli...in že tretjič me je zadelo, že tretjo komaj prebolevam in ne vem če mi bo uspelo. To je kot da se ti roka lomi na enem in istem kocu. Da se ti trikrat...je pa že vprašanje kako boš še naprej funkcioniral. Skratka....danes sem res dala vse pod vprašaj
trenutno se počutim fulll žalostno in mi bo srce razneslo od bolečine
Nisem si mislila, da je tak...pa še to...VEs čas mi je trdil, da sem bila edina pri njemu..v postelji...No...zdaj niti to ni več res...sodelovka je tud enkrat bla...
Pač gre za zadevo, da sva z bivšim spet skupaj..leto dni...in da se ne morem otresti tisstega, kar je imel pol leta ko sva bila narazen. Pač...boli me to, da je bil s tremi bejbami v tistem času. In to je počasi prihajalo na dan. Najprej da je bil samo z eno..kar me je full bolelo...potem ko sem bla recimo o.k. izvem še za drugo...in ko sem še to prebolevala in dobesedno trpela...ter imela "recimo" za sabo...zvem od njega (v navalu jeze) da je bil še s 3. ...in to je bla njegova sodelovka, s katero sem se poznala.
Pač....tiste ki niste bile nazaj z bivšim..ne morte razumeti teh občutkov. Lažje je ko dobiš novega fanta in zveš, da ima že 10 bab za sabo...kot pa ko zveš za bivšega, da je bil vmes s tremi. Ma sej sm bla tud jz z enim pol leta...sam pač on je to normaln sprejel...jz pa za njega ne morm
Full me boli...in že tretjič me je zadelo, že tretjo komaj prebolevam in ne vem če mi bo uspelo. To je kot da se ti roka lomi na enem in istem kocu. Da se ti trikrat...je pa že vprašanje kako boš še naprej funkcioniral. Skratka....danes sem res dala vse pod vprašaj

trenutno se počutim fulll žalostno in mi bo srce razneslo od bolečine

Nisem si mislila, da je tak...pa še to...VEs čas mi je trdil, da sem bila edina pri njemu..v postelji...No...zdaj niti to ni več res...sodelovka je tud enkrat bla...
Eh Lara, enostavno se nočeš met lepo z njim
Zakaj je potrebno komplicirat??? Resn razmisl o tem vprašanju, zakaj se nis sposobna met lepo z njim? To maš vse sama v glav, sama si govoriš, kok je to grozn, da je bil pač s tremi bejbami in da nis več edina, k je bla z njim v postelji...Vse to si sama delaš. Bla sta narazn, oba sta mela takrat druge parterje in to nima nobene zveze z VAMA! Zdj sta spet skupi, centa to in se mejta lepo! Še enkrat te vprašam, zakaj je potrebno neki komplicirat, zakaj se enostavno nočeš met lepo z njim
???

Ma to se tud jz sprašujem...zakaj tako kompliciram. Ampak..govoriti si eno je drugo...ponotranjiti pa drugo. Ful se trudim, da bi to dala čez...full in se psihično pripravljam in prepričujem...tudi sam me zelo tolaži. VErjamem mu, da je imel v mislih mene, saj mi je ves čas tudi govoril, da ga je morilo s tistimi beybami in da je imel mene v mislih. Tečno mi je full in bedno da se tega ne morem otresti
Sicer dvomim močno, da mi bo forum kaj pomagal..ker vem vaše odgovore..poznam 100 spodbudnih odgovorov...sam zaleže za kako uro...dan..teden..potem pa spet... In potem ko minejo meseci in se nekako poberem...dobom novo bommbo..tararaaam: tu je še 3. beyba, jupiiiiiiii 

barby1987 napisal/-a:Tut js te zastopim... Grozn! Si predstavlam kak ti je hudo. Ne more te pustit pa se it mal zabavat, pol pa spet nazaj k tep. Tut js bi se zlomla. Če bi moj bivši k men nazaj pršu, bi bla tut močno razdvojena.
Po eni strani ga mam še vedno rada, sam ne more tak delat. Ne se pustit!
Ma sej ne gre za to, da se pozabava in potem pride nazaj. Midva sva bila pač narazen pol leta...končala sem jaz, ker nisem prenesla tega, da me je prevaral. Čeprav on se je full trudu ogret moj srček nazaj...sam jaz sem bla preveč ohlajena.
Potem sem bla z drugim kjer mi ni blo čutiti ljubezni iz moje strani....bivšega pa niti sovražiti nisem mogla, ker sem vedela da mu je bilo zelo žal za prevaro (sicer ni blo sexa..ker je odklonil in prekinil..pa vndarle). Ni tip človeka, ki bi me hotel prizadeti....in vrjamem da ni užival s tistimi puncami...in ljubezen mi izkazuje 10000%. Samo jaz se nekako ne morem sprijazniti s tem.
Lara, jst čist vem o čem govoriš...
Sama sm mela podobne probleme pr bivšem, bla sm obsedena z njegovimi bivšimi, s tem, kaj je s kero mel itd, vse sm hotla vedet do potanksoti in v najini zvezi sva bla midva in njegove bivše
Res sm bla fuknena, k zdj pomislm, k sm se obremenjevala s totalno glupimi in nepomembnimi zadevami...s tem, kaj je on počel v času, ko jst sploh nism bla njegova punca
In me je tud čist ubil, k mi je po enmu letu zveze povedu, da je mel eno najino skupno sodelavko za fukfrendico (seveda predn je bil z mano). Men se je takrat svet podru in vse je šlo navzdol, k sm se non stop psihirala s tem in vsak dan videvala to žensko v službi. Po vsem kreganju (pa ne sam zarad tega) sva pol po dveh letih šla narazn in sm si oblubla, da si (in svojmu tipu) tega ne bom nikol več delala! K zdj pomislm na to,se mi zdi res totalna bedarija sekirat se zarad neki tazga, ker nima tud najmanše zveze z mano in z mojim tipom...
Tko kot to, kaj sta vidva počela v času, k nista bla skupi, nima zveze z vama! Mogoče bi rabla kšn pogovor s kšnim strokovnjakom, ker vem, da je težko pridet ven iz tega začaranga kroga. Sam škoda bi blo zarad takih zadev uničt zvezo z nekom, k ga maš rada in on tebe in bi se lahko mela lepo skupi in uživala.
Sama sm mela podobne probleme pr bivšem, bla sm obsedena z njegovimi bivšimi, s tem, kaj je s kero mel itd, vse sm hotla vedet do potanksoti in v najini zvezi sva bla midva in njegove bivše

Tko kot to, kaj sta vidva počela v času, k nista bla skupi, nima zveze z vama! Mogoče bi rabla kšn pogovor s kšnim strokovnjakom, ker vem, da je težko pridet ven iz tega začaranga kroga. Sam škoda bi blo zarad takih zadev uničt zvezo z nekom, k ga maš rada in on tebe in bi se lahko mela lepo skupi in uživala.