glede slovnice je tko: js razumem čase, tuki mi je use jasno...ampak je glede časov samo ena naloga, ostale so npr: "gap fill" (ku pri angleščini), "word formation"(nevem ku se reče po špansko ), pa ti tuki učenje nič ne pomaga...ker je itak odvisno kakšen glagol dobiš za ga dat u samostalnik...
glede slušnega sm mela use prav
glede spisa pa: dobila sm 27 točk od 40 porazno...in sploh nevem kej sem delala narobe
^^ja sej tud to me sekira...ker se za fax šteje tudi uspeh na maturi pri španščini...in s takim uspehom ne pridem daleč groza res...
se pa tolažim s tem, da je veliko ljudi takih, ki španščine na maturi sploh nimajo in bojo pri teh procentih imeli 0 točk, tako da ne bom lih med najslabšimi...
^^ma usa leta je bla omejitev okrog 65, letos upam da bo tud tm okrog...me pa tudi pedagogika sekira (ker sm vzela dvopredmetno), ker tam pa je okrog 75 točk...to pa je neki, ne? ma sej bomo vidli...mi pa dosti prinese uspeh u 3. in 4. letniku...res se dosti pozna...
glede unih 0%...nam so rekli na informativnem, da dijaki, ki nimajo španščine na maturi, se jim namesto 10% točk (al nevem kolko že) šteje 0 točk...pa so dostikrat spraševali in so vedno rekli tko..
buubbika napisal/-a: Čez 2 tedna počitnice, js pa sploh niam filinga,
jz tole je tok na hitr pršlo ..men se zdi d so ble glih učer še zimske in zdej kr prvomajske in po prvomajskih je itk sam še en tedn po pa konc sredne men je kr mau prehitr hehe
ja sej jz isto čiz vesela da nebo treba več u šolo k jo mam res že dost:)
sam pomoje bom pr mau pogrešala sošolce pa tud kšnga foksa n vsake tok časa hehe
drgač pa pomoje je tok hitr minil k mamo tok velik vsega u šoli vsak tedn so ene dve stvari pa po se na maturancki ples prpraulaš in nakonc ratajo tok zasedeni dnevi d čiz prehitr minejo hehe
joj meni je tud šlo fuuul hitro...kar naenkrat smo že aprila, sm si pa septembra mislila: "Uf, kje je še tooo!!"
zdej nas pa čaka ja...se mi zdi, da sploh še nism psihično pripravljena na tako prelomnico...
tko bom pogrešala vse sošolce, k se res doro štekamo...
Ja, mene me kar panika grabi ker so že konec marca napovedalid a bojo vse zaključevali! Mam pa še tooolkoo za popavit/višat.
To leto je šlo res ful hitro..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
mhm pr ns so ugotovl da mamo še 19dni pouka? zdej nevem čej sošolka to prou zračunala sam prbližn ene tok a ne
in tko sošolc kaj jz morm še 11ocen dobit hehe ..to da ja zna bit kriza k se bo tok prej končal k prejšna leta in mislš uf kok mam še časa pa ga ubistvu sploh ni
Nja. Mi mamo v bistvu sam se ta teden k pride. Pol nasledni mamo pa v tork maturanca in mamo opravicen torek in sredo, v petek mamo dan šole in mamo spet frej. Pol so pa počitnice, po počitnicah un teden pa se popravljamo, če mas kej.. In pol konc. No se matura..
uf mi mamo pa še na polno... 2x še geografijo pišemo, 2x angleščino, 1xmatematko,1xfiziko,1xslovo in 1x nemščino. so nam vse za zadnje 3 tedne pršparal. vidm da maste ene res velike cilje... hvala bogu. jaz bom namreč srečna če nardim maturo z 2. poskusno sem samo fiziko pisala 3, ostalo vse med 40% in 50%. na krajinsko arhitekturo pa itak nebom sprejeta, zA vodarstvo in komunalno inženirstvo pa ni omejitve.