aha... ker mene je zadnjic neki vabil kao, pa sva se vidla komaj cetrtic (osem ur) in sm rekla da to pa ne ker sm slisala ze razne zgodbice pac in sm odlocena, da z mano se pa ne bo kazal po nobenem kaficu...upam zdej sam da me ne bo kej zaje*aval zarad tega
Je pa res, da sem jaz mojega inštruktorja poznala že prej. Drugače pa ja, ponavadi kroži velik zgodbic o njih. Sicer pa kaj te stane, če te povabi na kavo. Mal bolš ga boš spoznala. Stvari grejo lahko samo tolk daleč, kot boš sama dovolila.
Ja, to je potem drugace ce si ga ze od prej poznala jaz z mojim ne bi vedela kaj delat na kavi, starejsi je od mene sigurno 15let ce ne vec, mislim da je tudi v zvezi tako da, res nevem no. mi bo kar bed ce mi bo kdaj spet kaksno kavo omenju
Ene pa res delate probleme kjer jih ni. Tud, če greš na kavo, so what. Mene je tud moj zanč enkrat neki vabu, pa sm rekla ne. Bomo že šli ob priliki, ko nardim društvenga (al pa ko se naučim rikverc pridet v boks ).
Kdaj so vas prijavli na društvenga s kokimi urami? Pa kok ste pol še kej zvozile do glavne ur? Js mam zaenkrat 16ur in naslednjič me gre (že? šele?) prijavit na društvenga...