Umm preferiram bradate tipe, visoke, lep nasmeh. to je pa tut to... sem bila tudi s fantom, ki ji bil nižji od mene... mam kao osnovna vodila kaj mi je všeč pri nasprotnem spolu, sem pa opazila, da sem kdaj napalila na nekoga, ki je čisto kontra pač če klikne, klikne.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Nasplosno bi rekla da na visoke in crne/temnolase, ( pa temne/ rjave oci..) To sta taka tipicna kriterija. Blond mi recimo sploh ne potegnejo. Bradatih tudi neki ne gledam. Ma neki na ful brada mi ni, ali nic alpa par mm..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Bradate, temne, scruffy. Zdej pa pogledam še za kakim "smart casual" ker sem na šihtu ugotovila, da mi ful dogajajo srajce zatlačene v hlače in ure. . Go figure. Drugače pa sem zadnje čase tudi za 2 blondincema 2x pogledala (vem iz glave, ker se mi to že iz osnovne šole ni zgodilo . Se kr držim prve povedi )
Kako se lotiš kompleksnega problema, za katerega že v štartu veš, da ga ne boš mogla rešit sama?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Težko na splošno povedat, je odvisno od posameznika
Ko te nekdo živcira - poveš ali trpiš v tišini?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Skoraj vedno se umaknem, ker me zivcirajo malenkosti, ki se jih ta clovek najbrz niti ne zaveda. V faco bi pa to rekla samo nekomu, pri komer sem sproscena (fant, familija, itd).
No, razen ce je kdo nesramen (npr. stalno govori med koncertom, se vriva v vrsto, me brca v zadnjo stran sedeza, itd.. ), takrat pa odprem usta, ja.
Bližnjim povem takoj. Brez nekih bremz. Tistim, ki niso v mojem krogu, povem po ovinkih. Neznancev se lotim v primeru, da me res razkurijo, recimo potiskanje vozička v mojo rit, medtem ko imam voziček pred sabo ipd.
Kar se hrane tiče bolj manjše, ker večinoma samo zase kuham in res ne maram metati stvari stran. Tako da bolj sproti kupujem. Edino nekaj konzerv imam vedno rada na zalogi (čičerika in grah sta nujna, kakšna tuna je tudi fajn). Obleke pa pač kupujem tiste, ki so mi všeč lahko 2 meseca nič novega, potem pa v enem dnevu mnogo novih stvari.
Uf ful bi se najdlo, mogoče morska hrana, ribe, čeprav zdaj v školjkah naj bi blo tudi ful slabih stvari, če niso v dovolj čistem morju.. Pa recimo avokado, glih danes sem ga jedla..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?