Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Js sm pa zdej končno zbrisala prasca z msnja in iz telefona. Ne morm več gledat njegovga imena nikjer! Razn tega sm pa to nardila tud zato, če bi me slučajno kdaj prijel ga kej kontaktirat. Zdej sam še čakam da se februarja spoka in mi ga ne bo več treba gledat na faksu! Pol pa upam da se bo za mene prebolevanje končno lahk zares začelo. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
- Sramežljivka
Meni se je pa čas ustavil. Začelo se je junija. Ko sem prvič spregovorila z njim in vedela, da tega moškega hočem! in potem sem odšla na študij v tujino za eno leto in je prišel na obisk in so se zgodili sanjski dnevi mojega življenja. In potem sanjski tedni, ko sva se nenehno pogoarjala. Si vse povedala, se povsem prepustila. In odštevala dneve do tega tedna, ko naj bi se vrnila k njemu v Slovenijo na daljši obisk, potem pa še nazaj za nekaj mesecev in končno bi postala midva. In vmes nama je že našel stanovanje in končno je prišel tisti dan, ko sva se videla na letališču in bilo je lepo.
In potem sem se prebudila ob njem, ko me je pustil! Od nikoder, iz nič, je rekel, da to ni to in odšel! In počutim se... Sploh se ne počutim! In menda je celo zadnji dan tega leta. In menda naj bi bilo danes vse veselo. Menda...
In potem sem se prebudila ob njem, ko me je pustil! Od nikoder, iz nič, je rekel, da to ni to in odšel! In počutim se... Sploh se ne počutim! In menda je celo zadnji dan tega leta. In menda naj bi bilo danes vse veselo. Menda...
Tud jz bi rabila en nasvet, od kar sva šla narazn je že 15 mesecev, pa vseeno ni dneva, ko ne pomislim nanj in ker je ravno novo leto, čas novih priložnosti in sprememb, bi mu rada poslala sms za novo leto!? Je to nepametno, ali povsem nedolžno, sem pa iz zanesljivih virov izvedela, da tudi pri njem ni vse rožnato v srčku na tem področju, ampak, moški ego...
Nekaj v stilu: sreča je v iskrenem nasmehu, ne skrivaj svojega nasmeha, zato ti želim 366 lepih stvari, ki ti bodo polepšale vsak dan posebej!
hm ...
Nekaj v stilu: sreča je v iskrenem nasmehu, ne skrivaj svojega nasmeha, zato ti želim 366 lepih stvari, ki ti bodo polepšale vsak dan posebej!
hm ...
- SweetNumb
- Sramežljivka
- Kraj: My field of paper flowers
¤tea¤ napisal/-a:Tud jz bi rabila en nasvet, od kar sva šla narazn je že 15 mesecev, pa vseeno ni dneva, ko ne pomislim nanj in ker je ravno novo leto, čas novih priložnosti in sprememb, bi mu rada poslala sms za novo leto!? Je to nepametno, ali povsem nedolžno, sem pa iz zanesljivih virov izvedela, da tudi pri njem ni vse rožnato v srčku na tem področju, ampak, moški ego...
hm ...
nevem,no. Pomoje mu za novo leto,ja lahko pošleš en sms... Mislim, jaz sem mojemu tut poslala za rojstni dan...čeprav kake zahvale tut nisem nazaj dobila. Ampak se vseeno spodobi.

Ok. Naj vem še js povem... Fant me je pustu po treh letih pred dobrim tednom. Bla sma zaročena. Včiri, na silvestrovo mu napišem, če še boma kdaj skupi, kak ga pogrešam... In dobim nazaj sms - da to ni mogoče, da naj ga pustim pr miru, da je on zaljubljen kot še ni bil nikol. Pol sm še zvedla da je to njegova sodelavka, je 15 let starejša od njega pa ma sina. Js sm ga mela rada in še vedno ga mam, kljub vsemu. Js ne vem kak nej prebolim... Pomenu mi je čist, čist vse!! 

barby1987 napisal/-a:Hvala za tolažbo. Sam vseen tak boli. Sploh ne vem, kak nej naprej, ne vem kaj nej delam... tri leta sma bla skoz skupi!!
Heh, to se pa nardi, ko ti nekdo res pomeni vse in celo svoje življenje podrediš njemu. Ostaneš brez njega, se ti pa svet podre ker enostavno ne veš kaj bi sam s sabo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone