Tr|n|ty napisal/-a:No, pa je šla ... Sej mi je bla fajn punca, ampak vsen bolj privoščim zmago nekomu, ki je res zdržal notri 3 mesece. Tko da, Andrej good luck!
*meti* napisal/-a:Sm dons prebrala v Lei, da bo mela v soboto Nina (tekmovalka, ne Osenarca) svojo pevsko točko pa še 2 tekmovalca naj bi mela "glasbeno presenečenje". Ziher bo Janez peu
Thank you God. Samo tega se je blo se treba, da bi poleg vsega tega dretja poslusali se njeno "petje"!
se strinjam...meni Nina sploh ne potegne
sem pa vceraj Alesa vidla (se po MBju sestat z neko blontno babo) pa mi je bil ko neki lolek Tip full misli, da nekaj je...ampak ni
Skoda, da je sla Marina ven (sem za njo navijala), zdaj pa...me bk, kdo zmaga...
Nimam pojma kdo bo zmagal vendar pomoje razlike ne bojo velike.Vsaj ne tako velike kot je razlika pri velikosti "moškosti"obeh superfinalistov,kjer je Andrej,če se izrazim po veslaško,v vodstvu za dve dolžini (pa ne čolna se razume)...
Jst sm tut od začetka ful tistu kao navijala za andreja, ampak bolj kot gre proti koncu, se mi zdi, da je podobnost med andrejem iz bara(zmagovalec) in s tem andrejem očitna. Oba sta se nekako proti koncu zasmilila ljudem, in pol so glasoval za njih Drugač pa sploh nimam tistga favorita...
k baba kira izjava.. kr neki.. (btw kako to zgleda "k baba" )
Pomoje se ni pokazu u pravi luči k use kr nardi je premišljeno in pomoje se ne more čist sprostit not, ker ne razume dobr usega..pa tut pomoje predn kej reče še vedno najprej premisl u angleščini kako bo pol to povedou u slovenščini, če gre za bolj neusakdanje teme..men je on kul..pač ful mi deluje ustrežljiv,prilagodljiv,natančen,talentiran za več stvari,kulturen,...k recimo u mnogih pogledih miha ni tak..pač to s tem davljenjem purana mi je tuk nagravžen, da bleh..sicr drgač mi je kul zdej zadne tedne..če sm pogledam z audicije posnetk kuk je buiu poln samga sebe,zdej nekak se je prkazu kao u pravi luči in mislm da bo še zmer tak kukr je biu..ženske gor ženske dol,use smo lepe .bl prvoščem Andreju..