Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz si sploh ne predstavljam kako bi bilo meni, ce bi sla z mojim po3 letih narazen. Js se ze cist prevec sekiram, ce se skregava. :? Ta ljubezen je vcasih res krneki.

firegirl upam, da bo kmal tudi tebi bolje, sicer pa kadarkoli bi te pustil ne bi bil pravi cas. Drugace je pa res grdo, da ravno na bozic.
A sta se prej kej kregala al je kr naenkrat vse skupi prsl?
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

evo... dočakala trenutek ki sem se ga najbolj bala.
bivši bo z drugo :cry:
sama sebe sovražim ker se toliko sekiram :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

osamljena:kaj še kuj nisi prišla k sebi? boga! ne skrbi vse se bo uredilo, tako kot se mora! bivši je z drugo!? glej če je z njo srečen, pa zadovol te pa naj bo! ti pa lepo uživaj samski life, pa si boš že našla nekoga, ki te bo imel dovol rad in te spoštoval! no bo on tebe našo! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

ni še z drugo vendar verjetno v kratkem bo. :(
jaz pa mam ga še vedno tak rada :cry:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

študentka20 napisal/-a:veš lara ne gre, ker ma drugo, neko smrklo!

Tega ti ne bi smela reč :oops: ker s tem daš občutek da ga še nisi prebolela... (sj vem da je težko in ga še nisi, ampak nasvet je v primeru da to rečeš v družbi...) Stay strong bejba!
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja sej vem ja - ono ful v sebi ga še itak nisem! drugač pa sem itak strong! :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Joooj punce...kk mi je hudo za vse k prebolevate bivše...sploh tiste ki jih imate še vedno zelo rade...in ko jih vidite z drugimi puncami..grr... :cry: Ma jz tud mojega nikol nism mogla pozabt..sicer sva zdej nazaj skupaj..ampak če ne bi bla..bi tud jamrala zdajle v tej temi..Tisti fant, ki je sedanjega takrat za kratek čas nadomestil..sploh ni bil tisto kar sem si želela...in tisti čas je bil zame zelo depresiven in skoz sm neki cmerala... :cry: (pol leta se je to vleklo...ni blo lušno)

Ej..vsem želim lepo silvestrovanje in praznike, čeprav vem da je nekaterim full težko :( ..ampk zato smo tu mi...pa kar povejte ko vam bo tečno zard teh smotanih bivših :wink:
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

počutim se tak osamljeno :cry:
vem da bi morala biti srečna za bivšega ker bo z drugo,samo...
če še ga vedno nisem prebolela :( nočem si predstavljat kako bo ko ju bom videla kje skupaj :cry:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Bivšo, preteklo osebo dejansko pozabiš šele takrat, ko je v tvojem srčku nova oseba. Vsaj pri meni je bilo tako. Dokler ga nisem videla, sem menila, da sem ga že čisto pozabila. Ko sem ga pa po dolgem času videla se mi je cel svet spet zrušil. Vse je privrelo na plan. Kot, da ni minil niti en dan - minilo je pa v resnici več mesecev. Ko sem pa spoznala novo osebo je ta počasi zasedala novo mesto v mojem življenju, srcu, mislih. In, ko sem drugič srečala bivšega ponovno po dolgem času je bilo kot, da bi videla nekega bežnega znanca. Lahko sem mirno pozdravila, se celo nasmehnila in mirno, dobre volje odkorakala naprej. Šele takrat veš, da si dejansko pozabil bivšo osebo.

Do tja pa vodi trnova pot, polna vzponov in padcev... in toliko več solz pretočenih... ampak to te le okrepi.

Kljub vsemu preteklemu trpljenju pa lahko rečem, da še vedno menim, da je bolje ljubiti in izgubiti, kot pa nikoli resnično, iskreno ljubiti. Ni vse v življenju postlano z rožcami. Tako tudi sonce ne sije 24ur na dan.

Če postavim na tehtnico vso veselje, srečo in radosti, ki sem jih doživela tekom zveze ter vsa gorja, ki sem jih pretrpela ob koncu.. lahko rečem, da se tehtnica uravnovesi.

Vse enkrat mine. Tako bo tudi bolečina enkrat izhlapela in v vaših mislih bo ponovno tisto hrepenenje po nekom. Takrat se bomo pa videvali v temi samskost in kako težko je biti samski.
:wink: :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Meni se pa zdi da pozabit nikoli ne moreš, lahko samo preboliš. :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

*hox* napisal/-a:^^ Meni se pa zdi da pozabit nikoli ne moreš, lahko samo preboliš. :)

that's right :!:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

anoyel napisal/-a:Bivšo, preteklo osebo dejansko pozabiš šele takrat, ko je v tvojem srčku nova oseba. Vsaj pri meni je bilo tako. Dokler ga nisem videla, sem menila, da sem ga že čisto pozabila. Ko sem ga pa po dolgem času videla se mi je cel svet spet zrušil. Vse je privrelo na plan. Kot, da ni minil niti en dan - minilo je pa v resnici več mesecev. Ko sem pa spoznala novo osebo je ta počasi zasedala novo mesto v mojem življenju, srcu, mislih. In, ko sem drugič srečala bivšega ponovno po dolgem času je bilo kot, da bi videla nekega bežnega znanca. Lahko sem mirno pozdravila, se celo nasmehnila in mirno, dobre volje odkorakala naprej. Šele takrat veš, da si dejansko pozabil bivšo osebo.

Do tja pa vodi trnova pot, polna vzponov in padcev... in toliko več solz pretočenih... ampak to te le okrepi.

Kljub vsemu preteklemu trpljenju pa lahko rečem, da še vedno menim, da je bolje ljubiti in izgubiti, kot pa nikoli resnično, iskreno ljubiti. Ni vse v življenju postlano z rožcami. Tako tudi sonce ne sije 24ur na dan.

Če postavim na tehtnico vso veselje, srečo in radosti, ki sem jih doživela tekom zveze ter vsa gorja, ki sem jih pretrpela ob koncu.. lahko rečem, da se tehtnica uravnovesi.

Vse enkrat mine. Tako bo tudi bolečina enkrat izhlapela in v vaših mislih bo ponovno tisto hrepenenje po nekom. Takrat se bomo pa videvali v temi samskost in kako težko je biti samski.
:wink: :D

to si pa tak lepo in pravilno napisala! :) se beremo v temi samskost! pa ni težko bit samski, moreš si sam polepšat dneve! :)
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Jst ga pa tko prebolevam, da čim bolj vn hodm, sm med ljudmi, žuriram, tud zabluzim s kakšnim tipom (verjetno zaradi povečane količine alkohola v krvi)... Sam to trenutno, ker ko bo šola se bo vse spremenilo...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Se strinjam drugač s tabo, anoyel, sam dokler ne daš bivšega iz glave (in iz srčka), se tud nis zmožn in sposobn zalubt v kšnga druzga.
Uporabniški avatar
Fatal*T
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatal*T »

Jst se tut strinjam z *hox*, da pozabit nikoli ne moreš, lahko samo preboliš.
Jst vidim sama pri sebi, zdej mam fanta, k sma skupi že kr neki časa in lahka res rečem, da ga ljubim ampak k vidim bivšega me še vedno malo pri srcu štihne.
Zaklenjeno