firegirl upam, da bo kmal tudi tebi bolje, sicer pa kadarkoli bi te pustil ne bi bil pravi cas. Drugace je pa res grdo, da ravno na bozic.
A sta se prej kej kregala al je kr naenkrat vse skupi prsl?
študentka20 napisal/-a:veš lara ne gre, ker ma drugo, neko smrklo!
anoyel napisal/-a:Bivšo, preteklo osebo dejansko pozabiš šele takrat, ko je v tvojem srčku nova oseba. Vsaj pri meni je bilo tako. Dokler ga nisem videla, sem menila, da sem ga že čisto pozabila. Ko sem ga pa po dolgem času videla se mi je cel svet spet zrušil. Vse je privrelo na plan. Kot, da ni minil niti en dan - minilo je pa v resnici več mesecev. Ko sem pa spoznala novo osebo je ta počasi zasedala novo mesto v mojem življenju, srcu, mislih. In, ko sem drugič srečala bivšega ponovno po dolgem času je bilo kot, da bi videla nekega bežnega znanca. Lahko sem mirno pozdravila, se celo nasmehnila in mirno, dobre volje odkorakala naprej. Šele takrat veš, da si dejansko pozabil bivšo osebo.
Do tja pa vodi trnova pot, polna vzponov in padcev... in toliko več solz pretočenih... ampak to te le okrepi.
Kljub vsemu preteklemu trpljenju pa lahko rečem, da še vedno menim, da je bolje ljubiti in izgubiti, kot pa nikoli resnično, iskreno ljubiti. Ni vse v življenju postlano z rožcami. Tako tudi sonce ne sije 24ur na dan.
Če postavim na tehtnico vso veselje, srečo in radosti, ki sem jih doživela tekom zveze ter vsa gorja, ki sem jih pretrpela ob koncu.. lahko rečem, da se tehtnica uravnovesi.
Vse enkrat mine. Tako bo tudi bolečina enkrat izhlapela in v vaših mislih bo ponovno tisto hrepenenje po nekom. Takrat se bomo pa videvali v temi samskost in kako težko je biti samski.
![]()