Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

sej maš prou *mala*, ampak na napakah se učimo in a ni bolš da jih delam v avtošoli kot pa pol k bom sama vozila? In ravno v takih situacijah se največ naučiš in če se ti slučajno zgodijo kasneje ne postaneš takoj paničen in ne veš kaj narest.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Se strinjam s tabo, da boljše delati napake v avtošoli, sej smo jih vsi :wink:

V takšni situaciji kaj narest? Ne gledat nazaj :D ne rabiš tega naredit, da veš da to ni dobro :) in če ne narediš te napake, še ne pomeni da v tej situaciji rataš paničen :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

včeraj sem imela vožnjo in je bil zraven še en drugi inštruktor .. jooj, kake glupe napake sm spet delala :oops:
ampak mi je danes reku moj inštruktor, da sta me potem opravljala in je gospod reku da znam ful dobro vozit, da se vidi da obvladam drugače, samo kaj ko me prime en fleš ko se nečesa ustrašim in nevem kaj bi nardila in zajebem :oops: je reku naj se ne pustim zmotit in naj bom ves čas lepo zbrana .. in mi je to tudi ratalo danes :P

je bla najbolj zabavna vožnja ever .. haha .. zjutraj sm bla tko slabe volje, inštruktor pa čisto vesel in naspidiran, je še mene spravil v dobro voljo .. sm se mu smejala celo vožnjo :rofl: najprej me je spet zajebalval zradi ogledala, potem se je začel s flašo tolčt po glavi .. in mu je zletela iz rok in na zadnji sedež .. on pa tisti puppy pogled: "nism bil jst" .. haha, crknila sm :rofl:
pa jst nonstop gledam v notranje ogledalo in vem če je al ni avto za mano, ampak ko mi inštruktor pokrije ogledalo in vpraša kakšen avto je zadaj ne znam povedat .. ker sem vedno pozorna samo na to če je al ni in ne na to kakšne barve je .. in danes mi spet tako nardi in jst ustrelim: "pa neveeeem .. en avto je .. nek pač .. tak svetel" on odmakne mapo, pogledam in za mano črn avto :D midva samo oba v smeh, sploh potem ko sm rekla da zame je vse tko lepo, svetlo, barvasto (just joke, kao da opravič mojo napako) in me je začel zajebavat kaj vse še vidim svetlo kar je v resnici temno :D
pa hecal me je (ko sm ga vprašala do kdaj dela danes, pač tko iz radovednosti me je zanima), da je mislu da ga sprašujem ker ga hočem povabit na večerjo in da je zdej čisto razočaran .. haha ..
ga bom prav pogrešala, ko nardim izpit .. :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Kake instruktorje mate to :eek: Pr men je blo vse skupaj mnogo bolj resno, nobene zajebancije. In brez zamere, samo sodec po tej temi vas eno par res ne bi hotla srecat na cesti. Kaka stala bo to, ko se bos prpelala v Ljubljano, Libido. :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to se bo pa zgodilo bolj poredko ker ne maram ljubljane :P hehe
sicer pa vsi ste delali napake v avtošoli .. in kakšno verjetno tudi po tem ko ste že imeli izpit v rokah .. ;)
meni je všeč, ker sem se navadla že zdej v avtošoli se pogovarjat med vožnjo in istočasno razmišljat kaj morem nardit, ker na začetku ni šans da sm delala oboje naenkrat .. če se ne bi z inštruktorjem tolko zajebavala, če bi imela kakšnega resnega pri katerem bi bla ves čas tiho .. potem bi nardila izpit,se vsedla v svoj avto in se čisto zmedla vsakič ko bi se hotel kdo pogovarjat z mano :D
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

Meni je bla vožnja zmer ful žur. Inštruktor faca. Sem mela naprimer vožnjo zjutri ob 6h. Jaz sem komi gledala, on pa ves naspidiran pa poje edel weiss al pa kej podobnga. Luštni dnevi so bli to ja. :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

e pa lih to. kaj ni boljše da imaš takega inštruktorja, ki se zmiraj zajebava in te spravlja v dobro voljo, kot pa kakšnega zamorjenega ki je ves čas tiho (razen kadar ti ima kej za povedat v zvezi z vožnjo)? :D
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Z mojim inštruktorjem sva se tud vedno nekaj pogovarjala, smejala, tudi kej "prešinfala" :D Se mi zdi, da sem se dost bolš počutla, kot pa da bi tam oba v avtu sedela kot kakšna kipa, brez besede...pa tak kot pravi Libido.-se mi zdi, da mi zdaj, ko sama vozim, ni tak problem, če se s kom pogovarjam, ker sva se tudi z intrušturjem in sem se že v AŠ navadla :D
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

Še ena stvar, k je ne bom nikol pozabila. Se ustaviva na križišču, kjer naj bi zavila desno. Pa da moj inštruktor šipo dol, roko čez okno ven in začne mahat z njo. Pa ga jaz gledam pa vprašam, kaj počne, pa prav, da če jaz nisem nakazala smeri, jo mora on. Jaz v smeh, ampak od takrat naprej nisem nikol pozabla dat žmigovca kam grem :D
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

niinii napisal/-a:Še ena stvar, k je ne bom nikol pozabila. Se ustaviva na križišču, kjer naj bi zavila desno. Pa da moj inštruktor šipo dol, roko čez okno ven in začne mahat z njo. Pa ga jaz gledam pa vprašam, kaj počne, pa prav, da če jaz nisem nakazala smeri, jo mora on. Jaz v smeh, ampak od takrat naprej nisem nikol pozabla dat žmigovca kam grem :D

pri mojmu je bilo isto..ali pa odpre okno, pa krići mi gremo v levo,pozor :lol: :lol:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jst sm slišala za en primer ko se je fant ustavil na sredi prehoda, inštruktor odpre vrata, gre ven in mu reče: "zdej pa pejdi vn iz avta in pusti vrata odprta" fant samo " :eek: zakaj zdej to?" inštruktor pa: "ja da bojo lahko šli pešci skozi" :D
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

hehe..
brez prizorov takih in drugačnih bi bilo dolgočasno:) saj inštruktorji sami vejo, kdaj se lahko in kdaj ne...
včasih so pa še preveč, da te je strah...samo, nisi krivec ti.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Jaz sm pa dons glavno padla :(
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

^^ Sj bo,se lahko vsakmu zgodi,jst sm tud prvič padla,pa sm zdj najbolša voznica na celem svetu :D sam volje ne zgubit pa bo :bussi:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mene pa zanima, če je dandy nardila, ki je imela včeraj glavno vožnjo (mislim da je rekla da ima 5.)? bejba??? :)
Zaklenjeno