Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Sej vam jih se ni mogla dat nazaj, ker so dobili resitve sele 18.3, tako da vrjetno enkrat aprila dobimo nazaj - saj tko nam je nasa rekla.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

mto sm pisala 74 pik; sam sm v bistvu mal jezna k sm bla površna, ampak ok... višji nivo ojej :( kombinatorika (pišm z belo č kdo slučajno še ni pisu d n bo pol spet vik in krik) je bla kr neki, pa še pr geometrijskem zaporednju nism znala enačb kr se itak nism nč učila
slovo esej nm je itak sam slog popravlala kr vsebino nm je že k smo v šol pisal in je rekla nj se sami kritično ucenmo - ja, je blo kr (clo sam ena vejca mi je mankala kr je rekord :D )
anglo pa še nismo odpisal do konca k vmes še sprašuje (tko k bo n mturi ustnga) in se nikamor n premaknemo
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Josephina napisal/-a:Sej vam jih se ni mogla dat nazaj, ker so dobili resitve sele 18.3, tako da vrjetno enkrat aprila dobimo nazaj - saj tko nam je nasa rekla.

ja kao d "rešitve" za esej niso še dobili...
je pa naša paralelka rezultate testov dobila že na začetku tedna...bomo vidli...verjetno bomo dobili po praznikih...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

18.3. so dobil rešitve razčlembe :wink: za popravljanje eseja pa so že mel od vsega začetka navodila
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ja no...naša je nam rekla d od eseja niso še dobili... :wink: al pa se jim samo ni dalo popravljat :)
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Naša je rekla, da bo prinesla okrog 7.4. nam tole poskusno maturo. :?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mi smo v petek popravljali v šoli razčlembe, ne še do konca do polovice smo pa pršli. Sem mela kr dost prov na moje presenečenje :) Sam pe vseen se bom mogla še kr dost naučit do mature. Esejev nam pa sploh še ni začela popravlat..boga revca nima časa :? .

V četrtek pišemo poskusno maturo iz geografije. Učila se ne bom nič, ker nimam časa pa še zanima me koliko sploh znam brez učenja.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^a ma ste pri geografiji že use predelali? k mi nismo predelali še regij...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

MilkyWay napisal/-a:^^a ma ste pri geografiji že use predelali? k mi nismo predelali še regij...

Nismo še vsega. Sam je rekla profesorca, da naj ne bi imel problemov pr reševanju unih nalog.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mi v soboto pišemo matematiko. Slovenščino bomo pa dobili šele v sredini aprila 1x. :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mi smo dobili teste od slovenščine...sm pisala super 4!!! zakon, glede na to, d se nism prav nič nič nič učila...pa še ful težko mi je blo, ma mi je verjetno kr ratalo :wink:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

^^sej kar se tiče slove ne.Jst se tud za test res nism čist nč piflala,pa sm usen dobila na konc 4.Uglavnem en kolega je pa za pisnga tko naredu da se je nauču prvih deset pa zadnih deset pisateljev,oziroma zgodbil al pesmc karkol je blo.In pol k maš listke je uzel med prvimi desetimi in je pač po vrstnem redu in je točno to dubu kar se je uču.Pr ns je blo pa tko,da smo mel usntne v treh dneh in je cifre iste daju nazaj,pa še mau se je čez vidl in tisti k smo mel nazadne smo ubistvu že skor lohk zberal kero cifro bi radi mel.Pa velik sreče :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hvala :D
je pa res ja, d se za test nimaš kej preveč za učit, ker je nekko bolj logično razmišljanje...
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

čestitke MilkyWay. Dober rezultat.

Mi v soboto pišemo celotno nego in prvo pomoč. To bojo šele krizni rezultati.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js sem slovenščino pisala porazno. 23 točk + 12 je možnih pri zadnji nalogi, ampak tega še ni popravla. Recimo da sem zbrala pri zadnji nalogi 7 točk (sicer mislim da bi jih mogla mal več, ampak ok, primer), torej jih imam skupaj 30. To sploh ni za 2. :roll: No, spisa tut še nismo dobil, ampak držim pesti da sem napisala za kakšno 4ko.

Ne vem kako bo na tapravi maturi, ampak upam da me bosta spis in ustni del mal rešila in da bom spravla skupi za eno trojkico. :)

V soboto pišemo poskusno matematiko. Do danes nisem niti pogledala, mogoče bom jutri kaj. Glede na to da sem imela prve tri leta 5, letos sicer 4, mislim da mi je pa kej tut ostal v glavi.
Zaklenjeno