Vprašaj me... #44
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
ogromno oseb. težko bi izpostavila zgolj eno osebo. in čist odvisno od navdiha. od fanta, do raznih pisateljev/pesnikov (na tem mestu predvsem dramatiki), pevcev/pevk/glasbenih skupin (izstopajoči posamezniki), tudi dj-jev (ti predvsem s samo glasbo), modni kreatorji (kreativnost, ideje, estetika), make-up artisti (ker obraz postane platno), frizerji (neskončno možnosti), umetniki vseh vrst vglavnem.
ponavljam.
ponavljam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Pri eni mojih najboljših prijateljic. blo je superkul, vsi smo bli srečni na kubik in točli solze v potokih. solze sreče seveda. Oblečeno sem imela rdečo tuniko, črne žabe in rdeče čeveljce. nič posebnega, izbrala sem nekaj, v čemer sem bla komot cel dan in se mi ni bilo treba zvečer preobut in preoblečt.
_____
za katero priložnost si se v življenju najbolj zrihtala? kako si bila oblečena in kaj si takrat posebnega storila, da si bila še lepša?
_____
za katero priložnost si se v življenju najbolj zrihtala? kako si bila oblečena in kaj si takrat posebnega storila, da si bila še lepša?
(da ne bo tema zastala)
eden od takšnih trenutkov bo v soboto. (več je pač takšnih dogodkov, ne bi mogla enega izpostavit. se rada uredim).
obleka: h&m sivo-črna kratka oblekca, ki mi je božanska + črne žabe + visoke pete. za gor pa fake leder blazer. nohti bodo rdeči z bleščičastim dodatkom. glede torbice in nakita bo še šlo nekaj živcev ker mam vsega enostavno preveč.
da bom še lepša? frizuro in make-up ob takšnih dogodkih prepustim dvema določenima osebama, ki jima zaupam in naredita točno to, kar hočem. (in red lips, to je pa zame dress code).
apartma na morju ali vikend v gorah?
eden od takšnih trenutkov bo v soboto. (več je pač takšnih dogodkov, ne bi mogla enega izpostavit. se rada uredim).
obleka: h&m sivo-črna kratka oblekca, ki mi je božanska + črne žabe + visoke pete. za gor pa fake leder blazer. nohti bodo rdeči z bleščičastim dodatkom. glede torbice in nakita bo še šlo nekaj živcev ker mam vsega enostavno preveč.
da bom še lepša? frizuro in make-up ob takšnih dogodkih prepustim dvema določenima osebama, ki jima zaupam in naredita točno to, kar hočem. (in red lips, to je pa zame dress code).
apartma na morju ali vikend v gorah?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho