Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Js ponavadi rabim kr dost casa, da prebolim.
Trenutno sm pa u taki situaciji, da mam tega tipa direkt nasproti mene, mava balkone nasproti .. in vidim use - kdaj je doma, kdaj je na balkonu, kdaj se luc przge, kdaj ugasne... kr preselila se bom
ma ne, sej so dnevi ko mi je useen, so pa dnevi, ko bi ga najraj ugrabla..
Ampk tocno vem kako zdravilo rabim - druzga tipa :D .
Trenutno sm pa u taki situaciji, da mam tega tipa direkt nasproti mene, mava balkone nasproti .. in vidim use - kdaj je doma, kdaj je na balkonu, kdaj se luc przge, kdaj ugasne... kr preselila se bom

ma ne, sej so dnevi ko mi je useen, so pa dnevi, ko bi ga najraj ugrabla..
Ampk tocno vem kako zdravilo rabim - druzga tipa :D .
no angel napisal/-a:Ja sej vem da bi blo najbolj pametno da ga zbrišem, sam ko ne morm. Na nek čudn način se mi zdi da sm vsaj tak še nekak v stiku z njim, pa čeprav je to sam njegovo ime online.
Neumno, jap.
no sma že dve..tud js ga nikakor ne morem zrbisat..in vedno ko pride gor se naredim takoj na doseglivo v upanju da mogoč me bo pa le kliknal

Če se mene upraša, tale pogruntauščina od msn-ja sam sranje dela in dodatno otežuje zadeve (prebolevanje).
Js sm sam srečna, da sm bla msnjeusko hendikepirana ob prebolevanju pruga tipa, kr po moje, bi se mi takrat spomočjo msn-ja res dokončno utrgal
.
Sm mela pa še dva (kasnejša) biuša gor, klikal se itak nikol nismo, mene je pa ubijal usakič sprot, k sm brala njihova sporočila (in nehote vedla, kaj se z njimi dogaja, kašne vole so in tko naprej), stresl me je usakič, k so se gor prklikal, skratka nbene koristo od tega
, zbrisat pa kr nism mogla. Zdej me skor nč ni gor (na Mac-u nimam inštaliranga) in se zanč neki zajebavam pa vidm, da me je en od prej omenjenih skinu dol, js pa sploh vedla nism (pa tko veselo sm znala prbit kšn žleht sporočiu gor
) in me je kr mal przadel (čeprou se od konca nisva več slišala, niti si tega nism želela). Seveda sm ga odstranla še js.
Če bi se z zdejšnim sobivanje končalo, pa ne bi mela teh problemou, kr ga nikol ni gor in ne mara tovstne komunikacije. Ah, ja, saj to.
Js sm sam srečna, da sm bla msnjeusko hendikepirana ob prebolevanju pruga tipa, kr po moje, bi se mi takrat spomočjo msn-ja res dokončno utrgal

Sm mela pa še dva (kasnejša) biuša gor, klikal se itak nikol nismo, mene je pa ubijal usakič sprot, k sm brala njihova sporočila (in nehote vedla, kaj se z njimi dogaja, kašne vole so in tko naprej), stresl me je usakič, k so se gor prklikal, skratka nbene koristo od tega

Če bi se z zdejšnim sobivanje končalo, pa ne bi mela teh problemou, kr ga nikol ni gor in ne mara tovstne komunikacije. Ah, ja, saj to.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
punce, men se bo še zmešal od tega.... z bivšim se nekaj časa nisva slišala (2tedna) in je blo vse ok, sem se pač sprijaznila pa vse, ker sem vedela, da je to edina prava rešitev, ker skupne prihodnosti za naju ni.
ker je imel u četrtek rojstni dan, sem mu seveda poslala sms, da mu voščim - sva bila le toliko časa skupaj, da bi bilo grdo od mene, če bi na to ˝pozabila˝. in potem me je povabil na pijačo, pa sem šla. potem me je povabil, da bi šla za vikend z njim nekam, vendar nisem šla.
in danes izvem, da je bil včeraj na neki zabavi, kjer je osvajal neko punco. tako sem bila ljubosumna, da sem ga klicala in mu začela očitati za vse to kar dela. sama nase sem jezna, da ga v bistvu sploh nočem več za fanta, ker mu preprosto ne morem zaupati, jezna sem na to, da ne morem živeti brez njega, da je ves čas v mojih mislih.... po drugi strani pa mu morim zaradi tega, ker si ˝išče˝ drugo punco, meni pa vsakič, ko me vidi reče, da me ljubi, da bi vse naredil, da bi bila spet skupaj in da sem vse kar si v življenju želi. in nazadnje mi je to rekel za njegov rojstni dan.
sploh ne vem več, kaj naj si mislim o vsem kar se dogaja.
dans sva se zaradi vsega tega skregala in si naprej zmetala vse stvari, ki naju motijo pri drugim, vsako napako, ki sva jo kdaj koli naredila. in sovražim, to da ga kličem in mu morim za stvari, ki jih počne sedaj, ko mene nima več. vem, da lahko počne kar se mu zahoče, vem da ima lahko drugo, če si tako želi,... pa vendar zakaj potem meni pravi, da me ljubi. zakaj mi pravi, da sem vse kar si v svojem življenju želi? so vse skupaj samo (lažne) besede?
ljubim ga tako močno... in tako me boli, ko pomislim, da je imel včeraj drugo v objemu...
se mi je zdelo, da mi gre že tako dobro... naredila vsem korak naprej pri prebolevanju, za kar sem rabila dve leti,... danes pa se mi zdi, kot da bi naredila dva koraka nazaj
v meni se je nabrala jeza, ljubosumje, žalost, sovraštvo, ... od vsega tega me boli srce...... in bi najraje zaspala.... in ko se zbudim, se ničesar več spomnila....
kako naj se sprijaznim s tem, da nekoč bo ena druga zasedla moje mesto? in da bom jaz samo še (lep) spomin?
ker je imel u četrtek rojstni dan, sem mu seveda poslala sms, da mu voščim - sva bila le toliko časa skupaj, da bi bilo grdo od mene, če bi na to ˝pozabila˝. in potem me je povabil na pijačo, pa sem šla. potem me je povabil, da bi šla za vikend z njim nekam, vendar nisem šla.
in danes izvem, da je bil včeraj na neki zabavi, kjer je osvajal neko punco. tako sem bila ljubosumna, da sem ga klicala in mu začela očitati za vse to kar dela. sama nase sem jezna, da ga v bistvu sploh nočem več za fanta, ker mu preprosto ne morem zaupati, jezna sem na to, da ne morem živeti brez njega, da je ves čas v mojih mislih.... po drugi strani pa mu morim zaradi tega, ker si ˝išče˝ drugo punco, meni pa vsakič, ko me vidi reče, da me ljubi, da bi vse naredil, da bi bila spet skupaj in da sem vse kar si v življenju želi. in nazadnje mi je to rekel za njegov rojstni dan.
sploh ne vem več, kaj naj si mislim o vsem kar se dogaja.
dans sva se zaradi vsega tega skregala in si naprej zmetala vse stvari, ki naju motijo pri drugim, vsako napako, ki sva jo kdaj koli naredila. in sovražim, to da ga kličem in mu morim za stvari, ki jih počne sedaj, ko mene nima več. vem, da lahko počne kar se mu zahoče, vem da ima lahko drugo, če si tako želi,... pa vendar zakaj potem meni pravi, da me ljubi. zakaj mi pravi, da sem vse kar si v svojem življenju želi? so vse skupaj samo (lažne) besede?
ljubim ga tako močno... in tako me boli, ko pomislim, da je imel včeraj drugo v objemu...
se mi je zdelo, da mi gre že tako dobro... naredila vsem korak naprej pri prebolevanju, za kar sem rabila dve leti,... danes pa se mi zdi, kot da bi naredila dva koraka nazaj

v meni se je nabrala jeza, ljubosumje, žalost, sovraštvo, ... od vsega tega me boli srce...... in bi najraje zaspala.... in ko se zbudim, se ničesar več spomnila....
kako naj se sprijaznim s tem, da nekoč bo ena druga zasedla moje mesto? in da bom jaz samo še (lep) spomin?
Aloha napisal/-a:Če se mene upraša, tale pogruntauščina od msn-ja sam sranje dela in dodatno otežuje zadeve (prebolevanje).
Js sm sam srečna, da sm bla msnjeusko hendikepirana ob prebolevanju pruga tipa, kr po moje, bi se mi takrat spomočjo msn-ja res dokončno utrgal.
Sm mela pa še dva (kasnejša) biuša gor, klikal se itak nikol nismo, mene je pa ubijal usakič sprot, k sm brala njihova sporočila (in nehote vedla, kaj se z njimi dogaja, kašne vole so in tko naprej), stresl me je usakič, k so se gor prklikal, skratka nbene koristo od tega, zbrisat pa kr nism mogla. Zdej me skor nč ni gor (na Mac-u nimam inštaliranga) in se zanč neki zajebavam pa vidm, da me je en od prej omenjenih skinu dol, js pa sploh vedla nism (pa tko veselo sm znala prbit kšn žleht sporočiu gor
) in me je kr mal przadel (čeprou se od konca nisva več slišala, niti si tega nism želela). Seveda sm ga odstranla še js.
mah pri msnju se gre... jz ga sicer nisem zbrisala ampak pogovarjava se pa tudi ne... se vecja bedarija je myspace, ker tam pa vse vidis s kom se pogovarja in use, in kako druge peca...

Aloha napisal/-a:Če se mene upraša, tale pogruntauščina od msn-ja sam sranje dela in dodatno otežuje zadeve (prebolevanje).
Js sm sam srečna, da sm bla msnjeusko hendikepirana ob prebolevanju pruga tipa, kr po moje, bi se mi takrat spomočjo msn-ja res dokončno utrgal.
Sm mela pa še dva (kasnejša) biuša gor, klikal se itak nikol nismo, mene je pa ubijal usakič sprot, k sm brala njihova sporočila (in nehote vedla, kaj se z njimi dogaja, kašne vole so in tko naprej), stresl me je usakič, k so se gor prklikal, skratka nbene koristo od tega, zbrisat pa kr nism mogla.
No pri men vsaj tega problema ni, da bi mel kakšna sporočila in bi vse vedla kaj se mu kej dogaja ... Ker nikdar nima nč napisano, pa že odkar ga mam gor ma skoz eno in isto slikco. Sicer ga pa ni skor nč gor oz. res ful malkrat je, ampak me pol še tok bolj stisne ko se mi v desnem spodnjem kotu prikaže "oseba ... se je pravkar vpisala" in tista njegova bedna slika zravn.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine