Matura [Združena tema]
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
McLarnovc napisal/-a:Tigi napisal/-a:Kako je bil naslov vašega spisa?
Mi smo mel Ne bom tiho!
Sej smo mel vsi v Sloveniji enako na poklicni. Naslov unga druzga odlomka pa nevem kako je bil... Jaz sem za prvi odlomek napisu 2strani v 35min pol sm šou pa vn kr nism meu več kej pisat. Sam odlomek je biu pa glup, pa še 3/4 ga je pisalo z velikmi črkami(wannabe kričanje)..Na prvi poli je blo pa uno sranje na konci(poročilo) čist preveč za napisat-jst sm celo polo kumi rešu v 60min...drgač pa ni blo težko, čeprav sm se učil tolko---->0 (nič).
Ja v prvi poli je bla zadnja naloga kr neki...meni je nakoncu za tri stavke časa zmanjkal...katastrofa...
Učila se pa itak nism nč...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Kofetarica
Men se je esej na prvi pogled zdel zelo lahek, ampak ko sem popoldne mal premišljevala o tem, se mi je pa vedno več stvari zdelo dvoumnih. Itak ga bom pisala 2 ali 3, mi moja prfoksa sploh ne da druge ocene (smo se seveda na pole mogli podpisat). Sicer sem ga pa napisala v eni uri, men je to ful preveč časa. In za slovnico isto - oddala sem rešeno po 45-ih minutah ...
Meni se je tut zdelo full preveč časa za esej, res smo vsi gledali eno uro, ali vsaj pou ure v zrak, pa nismo vedli kaj sami s sabo počet. Pri slovnici pa tudi jaz nisem znala vseh nalog, tko da bo treba še pogledat. Sicer pa bo tudi nam prfoska to popravla, nevem pa kako bo v nadaljevanju, kje bodo objavljeni rezultati, ker smo pač samo prilepili šifre, in zraven napisali razred. Ker če nam bo v razredu talala je itak brezveze, je vseeno če bi se podpisali, ker bo itak zvedla kdo je kdo. 

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Pri nas se poskusna matura itak šteje kot reden test, tako da se vpišejo vse ocene.....vpišejo se cveki, vpišejo se odlične, vpiše se vse vmes, brez možnosti izbiranja. In tisti ki bo poskusno pisal cvek(vseeno če je to slovnica, esej, al pa oboje) je po domač povedano v kurcu.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
pr ns ne bo noben nč vpisu, halo sj ne smejo
drugač pa jz si nism niti pogledala slovnice pa mi je šlo kr vredu, razen vabila ki sm use zgrešila, še vsebina je tok butasta tko da me je prou sram k bojo to popravlal hehe... aja pa še časa mi je zmankal pri slovnici ker sm se tok ubadala s tem vabilom na konc pa itk nč nism skp spravla

drugač pa jz si nism niti pogledala slovnice pa mi je šlo kr vredu, razen vabila ki sm use zgrešila, še vsebina je tok butasta tko da me je prou sram k bojo to popravlal hehe... aja pa še časa mi je zmankal pri slovnici ker sm se tok ubadala s tem vabilom na konc pa itk nč nism skp spravla

MilkyWay napisal/-a:ma dej no...js bi se že kregala z njo če bi nam kej tazga rekla...
sej nam je tud prvo rekla, d nam bo upisala, ma smo jo nazjali ku psa in zdej je rekla d bo vidla, kej bo nrdila...
pr ns smo pa kr lepo tiho, ker mamo enga satana za slovo in vsi vemo da če bomo kej pizdli, nas bo pa pr naslednmu testu še 3x bolj zjebala...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...