nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

*solatke
Sramežljivka
Sramežljivka

Oj

Neprebrana objava Napisal/-a *solatke »

Najprej se opravičujem če sm zašla s teme sm nism nikjer zasledila kej podobnega...plis ne zamirt...

Moja težava je naslednja: stara sm 15 let in mam fanta s katerim sva že 10 mesecev skup, in on mi mal namiguje na spolnost men je to včas všeč včas pa ne...obadva sva še nedolžna. Mene je ful strah tega "prvič" k ne vem kak je...nekatere pravjo da boli.....a je obvezno da greš pred spolnim odnosom h ginekologu???? Ful me je strah izgubit nedolžnost k ne vem kaki so občutki, ka če bom obžalovala...

Mal sem brala tud forume o kondomih in zaščiti...vsega tega me je ful strah..... a mi lahko kera kej svetuje...prosim..ali pa pove kaki so občutki ko izguniš nedolžnost...

pa oprostite če sm zgrešla temo.!!!!!!!!!!!!!! :oops:
*solatke
Sramežljivka
Sramežljivka

Oj

Najprej se opravičujem če sm zašla s teme sm nism nikjer zasledila kej podobnega...plis ne zamirt...

Moja težava je naslednja: stara sm 15 let in mam fanta s katerim sva že 10 mesecev skup, in on mi mal namiguje na spolnost men je to včas všeč včas pa ne...obadva sva še nedolžna. Mene je ful strah tega "prvič" k ne vem kak je...nekatere pravjo da boli.....a je obvezno da greš pred spolnim odnosom h ginekologu???? Ful me je strah izgubit nedolžnost k ne vem kaki so občutki, ka če bom obžalovala...

Mal sem brala tud forume o kondomih in zaščiti...vsega tega me je ful strah..... a mi lahko kera kej svetuje...prosim..ali pa pove kaki so občutki ko izguniš nedolžnost...

pa oprostite če sm zgrešla temo.!!!!!!!!!!!!!! :oops:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Solatka, oprosti vnaprej, vendar glede na tvojo (vajino?) starost in na statistiko, je verjetnost, da boš za vedno ostala z njim, relativno majhna. Vsaki, ki ti bo svetovala, da počakaj na pravega in ''dokončnega'', boš nekoč hvaležna. Zato ti odsvetujem, da se mu predaš že sedaj, saj ni lepšega dokaza za resnično ljubezen fanta to, da spoštuje tvojo željo in ne sili vate. Počakaj še par let in se spomni tegale nasveta tedaj... Vem, da je težko, za marsikatero skoraj nemogoče. Zato pa je potem toliko slajše. Predvsem pa ne verjemi anketi tu gor in se ne primerjaj z drugimi, kajti tvoje življenje je samo tvoje.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

glede na to da te ful skrbi in te je usega skupaj strah, pa da si se zelo mlada bi bilo boljse da pocakas se malo, mogoce usaj toliko da vidis ce je fant res ta pravi,ce bo kej silil sigurno ni... bi sam rad dobil
drugace pa malo premisli kaj tocno imata vidva.. ce sta 10mesecev skupaj se ne pomeni da je kej resno pa da sta ful zaljubljena, lahko bos pa pri naslednjem tipu to cutila ze po dveh tednih in se njemu predala takoj brez strahu in premislekov
*solatke
Sramežljivka
Sramežljivka

oa

Najlepša hvala k ste mi svetoval....no jst isto pravim da tole ni ne vem kaka velka ljubezen vsaj z moje stani ne...ne čutim tega da bi zdej mogla se mu kr predat.....in mi je včas ful slabo k govori o tem...pa tud zdi se mi prehiter kr mam strah brez nosečnostjo pa take stavi......hvala vam še nekrat..!!!!!!!!!!!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Solatka:

Jst bi ti svetovala da ne preveč hitet s tem.Ker iz tvojega posta je dobro razvidno da nisi sigurna.jst sm čakala do 18.ga leta in mi ni bilo žal ker sm bla pa takrat sigurna da res to hočm.Tko da ko si boš to zares želela,boš vedela!!sploh pa če te bo fant preveč silil v to,bo to samo dokaz da hoče sam sex...drugače te bo pa razumel :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sama pri sebi se najprej vprašaj če si tega zares želiš.če si potemne vidim ovire, ker glede na to, da te fant čaka že 10 mesecev, te ma res rad in bi bil pravi za izgubo nedolžnosti....

prvi spolno odnos res ni noben bavbav in res ne boli nevekolk.malo že a ne, ni pa nobene neverjetne in nevzdržljive bolečine...malo boš mogoče krvavela in to bo to...res ni noben bavbav.bavbav je samo zarad tega ker si takrat živčen in mislš da ti bo lulo stran odtrgal ko ti ga da notr.a ko ga začutiš verjemi da bolečina gre papa..

h ginekologu lih ne rabš it nujno pred prvim spolnim odnosom, je pa priporočlivo, da si že takoj zaščitna s tabletkami.sej če ne pa kondom... :)

zdej če pa nimaš fanta rada, pa mislim da najbolš da sama presodiš o tem ali bi ali nebi...sam če je ne zgubiš lih nekje mrtvo pijana na wcju pomoje nimaš česa velikega za obžalovat.no odvisno od človeka.ampak če ti je res tolk bed vsega pa rajš počakej na enga ki ga boš mela rada in probej še tko da bo mel še on tebe...... :wink:

aja pa če se boš podajala v te vode, poskrbi za sproščenost :)
*solatke
Sramežljivka
Sramežljivka

oj

ej tenks...za nasvete...sama pr seb pač menim da je prehiter, sam mislim da fanta nimam tko zlo rada da bi zej kr seksala z njim....in se mi zdi še boljš mal počakat , na tapravga al pa nato da bom pripravljena....

hvala vsem k ste svetoval mi!!!!!!!!!! sm kr boljše volje postala :) :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

res me veseli ker tko fajn razmišlaš.punca kar tko dalje :zustimm: :razz:
*solatke
Sramežljivka
Sramežljivka

ooo mene tud upam sm da prav razmišljam...ej tenks še enkrat za nasvete....mejte se ...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

prav razmišljaš :wink: ni za kej solata :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
sexy me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sexy me »

jst mam pa podobn problem k solatka...sicr sm pred kratkim zgubila nedolžnost s tipom k sva ful dolg skup in ga mam ful rada ampak mal obžalujm. prvič me je ful bolelo pa drugič tut tko da res ne vem kaj je narobe. a je to normalno? bi mogla it h ginekologu? prosm pomagejte mi...ful bi rada da bi blo nama tut v spolnosti use uredu pa ne bi ga rada spet razočarala. Hvala!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mene je še ta desteič bolelo.sej to je pomoje normalno, pa tud mine samo od sebe......poskrbi zato, da boš čimbolj mokra! :)
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Men je pa čist čudn ker me prvič tud mal ni bolel in je blo čist tko navadn k da bi že stotič tko da je še tip pol dvakrat uprašu če sm bla res nedolžna ker sm kao že prvič obvladala :oops: .Da ne bom OT:Nedolžnost sm zgubila s tipom v kerga sm bla zaljubljena celo osnovno šolo pa še dve leti v srednji.Če se pa to neb zgodil z njim bi pa skos obžalovala :)
Odgovori