Pobriti spodaj
Hm, jst pa mam navado že dolgo let da sem okoli "tiča in jajc" vedno brez dlak (beri depiliran), in mi je to že postalo samoumevno da sem vedno urejen tam spodaj, ter okoli pazduh, ker se mi zdi nekulturno , da se mora moški v javnosti "čohat po jajcih" (pa če mi reče nekdo da na tak način pokažeš da si tip, ga sam debelo pogledam
).
Včasih sem se celo voskal (noge + torso) zaradi treningov plavanja, ter rekreativnega kolesarjenja, in zaradi tega vem kaj morajo ženske prestajat za lepoto..

Včasih sem se celo voskal (noge + torso) zaradi treningov plavanja, ter rekreativnega kolesarjenja, in zaradi tega vem kaj morajo ženske prestajat za lepoto..
meni je všeč da je moški tak kosmat..sam da neboste narobe razumel..nemaram 'pedre' taki k se brijejo po nogah in po trebuhu in tak naprej...mam pa rada da je fant urejen....
tak da je po modih pobrit mi je ful ql ....gor nad tiček pa da ma na kratko...
drugač pa ne mislm ta bi mela kake fulll kosmate sam če popravic povem jst sm zmer govorila da se bo mogu tip brit povsod zdej pa k mam takega k ni ful poraščen ne malo nekak tak sredje je pa full ql..še bol me vzburja ....tak bol možat je....ne pa k je biu bivši pobrit povsod mi bi blo zdej prov nagnusno k da bi z enmu 15letnikom sexala...nevem men osebno ti ni ušeč...al pa k vidm kako slikco na netu al pa tak čist ppobrit zgelda k en tak čist pedrsko...
sm moje mnenje
tak da je po modih pobrit mi je ful ql ....gor nad tiček pa da ma na kratko...
drugač pa ne mislm ta bi mela kake fulll kosmate sam če popravic povem jst sm zmer govorila da se bo mogu tip brit povsod zdej pa k mam takega k ni ful poraščen ne malo nekak tak sredje je pa full ql..še bol me vzburja ....tak bol možat je....ne pa k je biu bivši pobrit povsod mi bi blo zdej prov nagnusno k da bi z enmu 15letnikom sexala...nevem men osebno ti ni ušeč...al pa k vidm kako slikco na netu al pa tak čist ppobrit zgelda k en tak čist pedrsko...
sm moje mnenje
[quote="BHawk"]Hm, jst pa mam navado že dolgo let da sem okoli "tiča in jajc" vedno brez dlak (beri depiliran), in mi je to že postalo samoumevno da sem vedno urejen tam spodaj, ter okoli pazduh, ker se mi zdi nekulturno , da se mora moški v javnosti "čohat po jajcih" (pa če mi reče nekdo da na tak način pokažeš da si tip, ga sam debelo pogledam
).
Sem čisto tvojega mnenja..meni je ful všeč da o tipi pobriti,pa ne samo na pol..tudi "ljubavni tepih" me ful odvrača..ok če bi se tip pa še po nogah bril,pa bi mi blo že malo preveč. v glavnem sem mnenja,da mora bit tudi on urejen zame, če sem jaz zanj
[/img]

Sem čisto tvojega mnenja..meni je ful všeč da o tipi pobriti,pa ne samo na pol..tudi "ljubavni tepih" me ful odvrača..ok če bi se tip pa še po nogah bril,pa bi mi blo že malo preveč. v glavnem sem mnenja,da mora bit tudi on urejen zame, če sem jaz zanj

sycilla napisal/-a:Ljubim ga takšnega kot je-neobrit. Čudno se mi zdi, da se moški brijejo kjerkoli pod vratom in že ko mi je povedal, da si "krajša" dlake pod pazduhami sem bila presenečena.
Sem torej za "natur".
mhm, se strinjam s tabo...sej če je tipo kosmat še ne pomeni da ni urejen, ok pazduha poleti....Keni pa Barbike so iz plastike..je to tko težko realno pogledat....
ma jst nevem kaj nekatere vidte na pobritih tipih....men je odvratnu da je tip čist pobrit,....sploh pa odspodi....se strinjam azuc@r ...
drugač pa če tak gledamo me se rihtamo za tipe k smo pač ženske in velja da nej bi ble urejene....na vzven pa tak ..nobeden ni pa nikol reku da če si čist pobrit da si pa nevem kako urejen....maš tipe k so ful poraščen pa so 100x bol urejen k poženščeni deci.....
smo slovenija ne amerika...amerikanci so pa itak dokazal da to Idi*ti....
ponavad oni napihujejo use kaj je in pa use....mi pa pozablamo da spadamo pod neke vrste balkan....
drugač pa tisti tipi k se brijejo povsod so men čist mim ..mogoče mam sm jst tak razmišljanje sam...kaj čem....
pa da nov kdo mislu da se jst ne brijem se in odspodi,sm ne čist ker mojmu tipu tut ni všeč da P***a zgleda k od enga froca....
moraš mal pokazat da si že mal odrasu....
drugač pa če tak gledamo me se rihtamo za tipe k smo pač ženske in velja da nej bi ble urejene....na vzven pa tak ..nobeden ni pa nikol reku da če si čist pobrit da si pa nevem kako urejen....maš tipe k so ful poraščen pa so 100x bol urejen k poženščeni deci.....
smo slovenija ne amerika...amerikanci so pa itak dokazal da to Idi*ti....
ponavad oni napihujejo use kaj je in pa use....mi pa pozablamo da spadamo pod neke vrste balkan....
drugač pa tisti tipi k se brijejo povsod so men čist mim ..mogoče mam sm jst tak razmišljanje sam...kaj čem....
pa da nov kdo mislu da se jst ne brijem se in odspodi,sm ne čist ker mojmu tipu tut ni všeč da P***a zgleda k od enga froca....
moraš mal pokazat da si že mal odrasu....
-
- Komunikatorka
men je tut tka najbolš..
http://vrtnica.net/index.php?name=coppe ... at=0&pos=1
poglejte tale link pa boste vidle tiste k pravte da če se ve brijete da se mora pol tut on...poglejte kako ma ona lepo opedenano on je pa lepo poraščen....
da novste mislne da res use tako padajo na fantke....
pa neke poženščene tipčke....
http://vrtnica.net/index.php?name=coppe ... at=0&pos=1
poglejte tale link pa boste vidle tiste k pravte da če se ve brijete da se mora pol tut on...poglejte kako ma ona lepo opedenano on je pa lepo poraščen....
da novste mislne da res use tako padajo na fantke....
pa neke poženščene tipčke....