Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

NOVO
Sicer sem tole dala že v temo o piercingih, ampak vseen limam še sem.
Punce, ki mate izkušnje s pierci za nos iz biomase, neki me zanima. Dobila sem en tak uhanček za darilo (kot so tile na linku, samo da je na začetku bunkica pa delček palčke iz kovine, http://www.body-piercing-jewellery.com/ ... ewNCZ.html), jst sem mela pa do zdej skos al srebrne al iz jekla in nimam izkušenj s temi. No in ker mam filing, da mi bo trenutni kmal šu ven, ga bom zamenjala s tem iz biomase. Problem je, da grem zdej za 10 dni v tujino in nimam časa it v pierce studio vprašat, zato se obračam na vas. Zanima me, a se tak uhanček vstavi notr čist enostavno, se pravi s tem prozornim delom v luknjico in pač potisneš notr do konca in je to to? Skrbi me, ker na koncu ni nič odebeljeno in če bunkico zataknem npr. z nohtom al pa brisačo, pol to zlo hitr lahko celga ven potegnem?

hvala za odgovore :)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Savannah napisal/-a:Jp, sem ravno to prej naredla in mi je rekla v tajništvu, da naj jutri pokličem, ker ravnateljice ni poleg, da bi povedala kaki je postopek, sam grem jutri zjutraj kar v šolo in osebno vprašat. Bi rada čim prej zrihtala to zadevo, ker baje je bil prejšnji postopek kar dolg - odjava iz uradnega lista pa ne vem kaj še vse, zdaj je pa baje neki nov postopek. :?
No, hvala vseeno. :wink:

Uff, osnovnošolsko spričevalo sem tudi jaz lani iskala kot nora :D

Če se vpisuješ samo zaradi statusa, ponavadi rabiš spričevala iz srednje šole - in te vpišejo kot da delaš prekvalifikacijo. Pozanimaj se v šoli kamor se vpisuješ za status ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Zanima me kaj pomeni da nekateri pišejo po sms ali po FB ebebebe nekako tako..a ve kdo kaj pomeni??Ker meni se ne sanja kaj bi pomenilo :D
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

prvič slišim, ampak jaz bi si predstavljala tko, da s tem nekako poveš, da ne nakladaj oz kot da bi govoril nekemu otroku.
Joj, tega res nisem znala pojasnit :lol: :D
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Očitno jamraš/se pritožuješ po nepotrebnem :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

če ti nekdo napiše ebebebe, pač vsaj v mojem primeru pomeni, da se malo umiri in ne govori tolko po nepotrebnem ;) al pa je pač fora ... ko se nekdo neka hvali al pa kaj ... pa mu rečeš ebebebe, kao sej bo, vredi je ;)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Savannah »

keepsake napisal/-a:

Če se vpisuješ samo zaradi statusa, ponavadi rabiš spričevala iz srednje šole - in te vpišejo kot da delaš prekvalifikacijo. Pozanimaj se v šoli kamor se vpisuješ za status ;)

Žal tukaj, kamor se jaz vpisujem (dovoljen je vpis SAMO zaradi statusa, gre pa za nek program samoizobraževanja), rabijo spriševalo o zaključku oš in ne srednje, ker sem se že pozanimala, če se da kako drugače rešit in so mi odgovorili da ne. :? Zdaj čakam, da mi v roku 15 dni pošljejo novi original, da grem potem lahko overit k notarju. :roll: Kot zakleto sem izgubila ravno ta dokument, zdaj pa so same procedure! :roll:
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Savannah »

Savannah napisal/-a:
keepsake napisal/-a:

Žal tukaj, kamor se jaz vpisujem (dovoljen je vpis SAMO zaradi statusa, gre pa za nek program samoizobraževanja), rabijo spriševalo o zaključku oš in ne srednje, ker sem se že pozanimala, če se da kako drugače rešit in so mi odgovorili da ne. :? Zdaj čakam, da mi v roku 15 dni pošljejo novi original, da grem potem lahko overit k notarju. Kot zakleto sem izgubila ravno ta dokument, zdaj pa so same procedure! :roll:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Sicer bi tole vprašanje bolj spadalo v kuhinjo, pa vseno. Ve katera za kakšen dober pesto, ki se ga da kupit v trgovini? Vem da ga barila ima... ampak zanima me pač kater je dober. Pa ne da se mi ga sama delat doma :D
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Pozabla dodat; iščem bazilikin pesto :)
Our passion is our strength <3
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Slika

katere pasme je tale kuži? :D morem odgovorit v enem kvizu, mislim da ima odgovor 10 črk :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

na daleč zgleda kot zlati prinašalec sam nima pravega gobca.

Kater kviz igraš? :P
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Labradorec :)
The world is as you are.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

nanamiša napisal/-a:Kater kviz igraš? :P

ma ubistvu neka nagradna igra na FB, pa maš vsak dan za odgovorit na vprašanje in vsakih par dni za ugibat kaj je na sliki in potem dobivaš točke :D

emanuela - hvala ;)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ne rabim nujno, me pa zanima. :D A v Sloveniji mamo "chilly dog"? :D in še, a je cheese cake podobna naši gibanici al čemu? :D
It was forever..but it didnt last long..
Odgovori