Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

to sem sama že tudi premišljevala... sam a se da dobiti olivno olje poceni? mislim tja do 10 e?

sama jih čistim tako, da jih takoj po čiščenju sperem pod toplo vodo. drugače pa enkrat na teden ali dva umijem takole da jih anjprej pustim v mlačni vodi za 15 min. potem jih pa sperem še z tekočim milom/gelom/šamponom pod toplo vodo in nazadnje še izperem z mrzlo. posušim na radiatorju in to je to.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

claire napisal/-a:^^ jaz jih z vodo in milom. sem pa razmišljala da bi jih tako, kot jih je čistila ona v linku od emanuele. torej olivno olje + dezinfekcijsko sredstvo, čeprav ne vem, če je ok kar tantibakterijski gel ki ga uporabljamo za roke. :?:

Fajn je mnde sredstvo Spitaderm, ki se ga kupi v lekarni. Z njim se pošprica vlakna ter se še mokre očisti s papirnato brisačko. To sredstvo so mi priporočali v Orci.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

haley a samo spitaderm uporabiš al tudi to olje prakticiraš, ki ga je claire omenila? Mene mal skrbi, da bi spitaderm poškodoval vlakna, ker je tok močen, samo, če so ti tam svetovale najbrš ni problematičen
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Ej jaz ga (še) ne uporabljam. Pač vprašala sem kako se čisti ta čopič za mineralni puder in sem dobila nasvet, da naj ga čistim z nežnim gelom za tuširanje ali šamponom in potem sperem, spitaderm pa naj bi se uporabljal bolj za razkuževanje, če se ga tako pogosto ne umiva. Postopek čiščenja pa sem že zgoraj napisala. Tak nasvet sem jaz od njih dobila.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Ninča napisal/-a:drugače pa enkrat na teden ali dva umijem takole da jih anjprej pustim v mlačni vodi za 15 min.

Tega ne pocet, ker ce jih namakas, se bodo prevec napili vode in bo lepilo pri dlakah popustilo.

Jaz jih po vsaki uporabi ocistim s tem. Poscpricas po copicu in obrises z brisacko, da se odstrani makeup in prepreci razvoj bakterij. Enkrat na teden jih pa umijem z antibakterijskim milom. Drugace pa obstajajo tudi posebni samponi za copice.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ a to prav milo antibakterijsko ali razkuževalec ki ga uporabljamo brez vode?

ja ninča, ne tega delat! ne namakat- o lubi bog, to ti pride voda v ročaje! pa ne sušit na radiatorju! ojoj. olivno olje pa je itak vsesplošno in dobra investicija.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Kar z antibakterijskim milom za roke. Razkuzevalcu podoben je pa tisti sprej, katerega sem omenila, ker je z alkoholom, tako da vsaj malo razkuzim med uporabami.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

NOVO:

Kater eyeliner svinčnik priporočate, da je lepo mazljiv?
Mam precej nemirno roko in težko lepo črto potegnem s svinčnikom...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

CaliLove* napisal/-a:
Ninča napisal/-a:drugače pa enkrat na teden ali dva umijem takole da jih anjprej pustim v mlačni vodi za 15 min.

Tega ne pocet, ker ce jih namakas, se bodo prevec napili vode in bo lepilo pri dlakah popustilo.

Jaz jih po vsaki uporabi ocistim s tem. Poscpricas po copicu in obrises z brisacko, da se odstrani makeup in prepreci razvoj bakterij. Enkrat na teden jih pa umijem z antibakterijskim milom. Drugace pa obstajajo tudi posebni samponi za copice.

tole se da kje pri nas dobit?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

Ful so mehki in se lepse posusijo ce na koncu umivanja das malo balzama za lase :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Libido. napisal/-a:tole se da kje pri nas dobit?
na netu, na britanski strani, s katere pošiljajo tudi k nam.
Priporočam, da se prijaviš na newsletter, kar naprej imajo neke popuste in ugodnosti.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Okej, hvala ... Bom malo pogledala .. Sem mislila, da se slučaaajno da tudi kje v Sloveniji po trgovinah dobit, ker nisem ravno pristaš naročanja iz tujine :D
Let's swim to the moon .....
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Elf sicer ne, mogoce kaksna druga znamka. Drugace pa narocanje iz tujine v letu 2011 ni vec noben bav bav. :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

claire napisal/-a:sem pa razmišljala da bi jih tako, kot jih je čistila ona v linku od emanuele. torej olivno olje + dezinfekcijsko sredstvo.

včeraj preizkušeno- olivno olje+ antibakterijski gel (brez izpiranja)+ malo mila za roke z olivo. vtis: 10. sem prala od velikega kabukija do majhnega čopiča za nanos senčil, usrane sem mela ko vrag (še bolj kot ponavadi - noč čarovnic). res neverjetno. spoh jaz ko mam rada temne barve in smoky eyes- je to bomba. priporočam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

kaj pa menite o the body shop? imajo ful neke oferte pa tko na prvi pogled mi je zgledalo kul.
Odgovori