Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
to sem sama že tudi premišljevala... sam a se da dobiti olivno olje poceni? mislim tja do 10 e?
sama jih čistim tako, da jih takoj po čiščenju sperem pod toplo vodo. drugače pa enkrat na teden ali dva umijem takole da jih anjprej pustim v mlačni vodi za 15 min. potem jih pa sperem še z tekočim milom/gelom/šamponom pod toplo vodo in nazadnje še izperem z mrzlo. posušim na radiatorju in to je to.
sama jih čistim tako, da jih takoj po čiščenju sperem pod toplo vodo. drugače pa enkrat na teden ali dva umijem takole da jih anjprej pustim v mlačni vodi za 15 min. potem jih pa sperem še z tekočim milom/gelom/šamponom pod toplo vodo in nazadnje še izperem z mrzlo. posušim na radiatorju in to je to.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
claire napisal/-a:^^ jaz jih z vodo in milom. sem pa razmišljala da bi jih tako, kot jih je čistila ona v linku od emanuele. torej olivno olje + dezinfekcijsko sredstvo, čeprav ne vem, če je ok kar tantibakterijski gel ki ga uporabljamo za roke.
Fajn je mnde sredstvo Spitaderm, ki se ga kupi v lekarni. Z njim se pošprica vlakna ter se še mokre očisti s papirnato brisačko. To sredstvo so mi priporočali v Orci.
^^Ej jaz ga (še) ne uporabljam. Pač vprašala sem kako se čisti ta čopič za mineralni puder in sem dobila nasvet, da naj ga čistim z nežnim gelom za tuširanje ali šamponom in potem sperem, spitaderm pa naj bi se uporabljal bolj za razkuževanje, če se ga tako pogosto ne umiva. Postopek čiščenja pa sem že zgoraj napisala. Tak nasvet sem jaz od njih dobila.
Ninča napisal/-a:drugače pa enkrat na teden ali dva umijem takole da jih anjprej pustim v mlačni vodi za 15 min.
Tega ne pocet, ker ce jih namakas, se bodo prevec napili vode in bo lepilo pri dlakah popustilo.
Jaz jih po vsaki uporabi ocistim s tem. Poscpricas po copicu in obrises z brisacko, da se odstrani makeup in prepreci razvoj bakterij. Enkrat na teden jih pa umijem z antibakterijskim milom. Drugace pa obstajajo tudi posebni samponi za copice.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
CaliLove* napisal/-a:Ninča napisal/-a:drugače pa enkrat na teden ali dva umijem takole da jih anjprej pustim v mlačni vodi za 15 min.
Tega ne pocet, ker ce jih namakas, se bodo prevec napili vode in bo lepilo pri dlakah popustilo.
Jaz jih po vsaki uporabi ocistim s tem. Poscpricas po copicu in obrises z brisacko, da se odstrani makeup in prepreci razvoj bakterij. Enkrat na teden jih pa umijem z antibakterijskim milom. Drugace pa obstajajo tudi posebni samponi za copice.
tole se da kje pri nas dobit?
Let's swim to the moon .....
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
na netu, na britanski strani, s katere pošiljajo tudi k nam.Libido. napisal/-a:tole se da kje pri nas dobit?
Priporočam, da se prijaviš na newsletter, kar naprej imajo neke popuste in ugodnosti.
claire napisal/-a:sem pa razmišljala da bi jih tako, kot jih je čistila ona v linku od emanuele. torej olivno olje + dezinfekcijsko sredstvo.
včeraj preizkušeno- olivno olje+ antibakterijski gel (brez izpiranja)+ malo mila za roke z olivo. vtis: 10. sem prala od velikega kabukija do majhnega čopiča za nanos senčil, usrane sem mela ko vrag (še bolj kot ponavadi - noč čarovnic). res neverjetno. spoh jaz ko mam rada temne barve in smoky eyes- je to bomba. priporočam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.