V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tomažinka »

nixie napisal/-a:sem dobila feeling, da ji podzavest govri: "ej 28 si stara, kdaj bo kaj resnega" :)

tebi misliš da ne bi pri takih letih???
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

ma ne...če mi je usojeno imet družino in otroke jih bom imela, če ne pač ne...ne bi bla ne prva ne zadnja.

Rajši sama s svojo diplomo, službo, pesom, potovanji, f** frendi,...kot pa poročena z nekim bedakom (samo ker sem bla že 28 in drugega ni bilo) in povrhu vsega še kašna dva otroka, da naredim z njim...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

madona, sem se komaj prebila čez ta šmorn.

v osnovi mi je tomažinkino razmišljanje popolnoma mimo, se pa strinjam s tistim delom o fatalni bivši punci sedanjega fanta marjance. ker imam tudi jaz občutek, da je ne bo kar takoj pozabil. in ni vrag da si ne bi mogel vzeti malo več časa zanjo če bi hotel!

se pa strinjam precej s sirovo. hudirja dajte babe pri 30ih se začet pogovarjat in ne pisurit na kozmoforum reči, ki so rešene 1,2,3 če imaš količkaj v glavi in količkaj občutka do kam lahko potegneš pogovor z novopečenim fantom da ne boš težila. res se spametujte.

in razmišljanje marjance, da pogovor=mu težim, je mimo na vseh ravneh. nikoli ne bi imela fanta, pri katerem bi trepetala da slučajno ne bo mislil, da mu težim, ko me zanima kaj zame pač pomembnega o najini zvezi.
kako za vraga si lahko s takimi ljudmi v zvezi?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

za začetek, js pri vsej stvari sploh ne vidim problema. model nima toliko časa kot marjancax hoče. skupaj sta pa 1 mesec..
emm, v kolikor ti to ne ustreza, ga lahko vprašaš, če je to njegovo 'delo' prehodnje narave ali mu tak način življenja popolnoma odgovarja. pa boš tud vidla, če je kaj upanja na spremembo. sej mu lahk poveš, da bi rada bila tudi malo več z njim, sam če ne more pač ne more.
zdaj pa lahk voziš tako vezo, pa si najdeš kak hobi in se ti tud zaposliš, ne pa da sam čakaš na klic pa kdaj bo mel čas zate. sploh pa, če je tip skeptik bo šlo počasneje...če se v pol leta stvar nikamor ne premakne, bi js začela razčiščevat, al pa recimo po par mescih, ampak tako kmalu, nevem no.. :?
ne sam napak zdaj iskat, vsak človk ma neki, tud ti :cool:
aja, pa ne pisat neumnih sms in met idej o neoglašanju. nisi več v srednji šoli nooo... poleg tega gre pa resnim ljudem to na živce, take igrice...
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

nixie napisal/-a:Sej ne rečem, da je on oh in sploh ok...ma meni se zdi, da je marjanca preveč nestrpna in da si bolj želi zveze in tipa, kot njega samega...tudi če se prepričuje, da je izkušena in ne bo šla z vsakim...sem dobila feeling, da ji podzavest govri: "ej 28 si stara, kdaj bo kaj resnega" :)

To pa ne bo držalo. Če bi hotela samo vezo bi bila že prej v vezi. Tako, da se mi vedno gre za tipa ne za vezo. Kaj ti bo samo veza?
In vedno sem iskala resno vezo. Nikoli drugačne.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

tomažinka napisal/-a:tebi misliš da ne bi pri takih letih???

:rofl:
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

A dejte no, 28 let pa res ni še taka kritična doba. Js sem se kak dan nazaj z mami pogovarjala malo o sebi in sem ji rekla, da se zavedam da bo izbira z leti čedalje manjša ampak - če ti je nekdo namenjen, ga boš spoznal takrat ko bo to "tisti zgoraj" določil in nič prej. Ta čas se pa lahko zabavaš z "napačnimi" :P upam da ste dojeli, kaj sem hotla povedat (tudi med temi napačnimi lahko spoznaš, da si našel pravega ;) ).

marjancax, js bi ti RES položila na srce - ne mu še s takimi, počaki še kak mesec, potem bo bolj na mestu. Po enem mesecu dobivanja nekak še ne moreš govort o resni zvezi - ampak pomoje da sta pač skupaj in tudi on te verjetno dojema kot svojo (bodočo) partnerko. Tko da don't worry, vse se bo uredilo v tvoj prid.
Povab ga na morje al v terme, nevem, a raje v hribe hodi? - kot sm ti že rekla... verjem da takšna okolja delajo svoje, daleč od službe, skrbi, možgane daš na off, marsikej ti lahko postane jasno veliko bolj...
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Kot je že rekla čokolinček, ni nič narobe v tej vezi. Edini problem je čas, ampak tudi to se bo nekoč sigurno spremenilo. Ko te bo fant bolje spoznal, te bo rabil več ob sebi. Ne zgodi pa se to iz danes na jutri.
Ne teži preveč glede časa, da ne bo fant dobil občutek, da on punce sploh ne more imet, ker enostavno nima časa zanjo. Tako si bo mislil, da je bolje, sa je sam.
In nehajte s temi 28imi leti, ker to niso nobena leta. Partnerja dobiš pri vseh letih, če le hočeš tako.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

cvetkaaa napisal/-a:Edini problem je čas, ampak tudi to se bo nekoč sigurno spremenilo.

S tem se pa ne strinjam.
Obstaja cel kup moških, ki se enostavno ukvarjajo z drugimi zadevami in nikoli ne bodo imeli prav veliko časa za punco/družino.
Na prvem mestu je služba. Eni 4x tedensko hodijo na rekreacijo (ponavadi to pomeni eno uro košarke in 5 ur na piru). Pri prijateljih šraufajo avtomobile. ...

Ne si delat utvar, da se bo spremenil zaradi tebe. Če dela od jutra do večera, je popolnoma možno, da je tako zato, ker mu to paše in ne zgolj zaradi kreditov. V tem primeru je na tebi, da to sprejmeš ali greš.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

čokolinček napisal/-a:in sem ji rekla, da se zavedam da bo izbira z leti čedalje manjša ampak - če ti je nekdo namenjen, ga boš spoznal takrat ko bo to "tisti zgoraj" določil in nič prej.

Eni si res razlagate svet na smešne načine.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Hotela sem samo povedat, da IZSILIT se ne da nič. ;) Ko bo, bo. Če ne bo, pač ne bo. Izsilit in prisilt nekoga, da te bo imel rad, če mu ni do tebe, ne moreš. Zato sem pač uporabila takšen izraz.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

:lol:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

jullia_ napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:Edini problem je čas, ampak tudi to se bo nekoč sigurno spremenilo.

S tem se pa ne strinjam.

Pri meni se je.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

čokolinček napisal/-a:Hotela sem samo povedat, da IZSILIT se ne da nič. ;) Ko bo, bo. Če ne bo, pač ne bo. Izsilit in prisilt nekoga, da te bo imel rad, če mu ni do tebe, ne moreš. Zato sem pač uporabila takšen izraz.

Zakaj pa izsilit. Saj je on začel za mano skakat ne jaz za njim. Zanima me samo, če je to res iskreno.

Julia se strinjam, možnosti sta dve, sprejeti ali oditi. Na šport ne hodi, po gostilnah tudi ne. Delo pa mu je trenutno nuja, ne da bi tako rad delal.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

cvetkaaa napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:

S tem se pa ne strinjam.

Pri meni se je.

A na podlagi svojega primera upaš trdit, da bo pri njej sigurno tudi tako?
Malo preveč je žensk, ki so same cele popoldneve, ker je mož v službi, zvečer, ker je na bowlingu in za vikende, ker je šel na motozbor, da bi se strinjala s tabo.
Odgovori