Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jap, ob online check-in jih daš šele. Ob rezervaciji ne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Aha. No jst sem jih do zdej vedno mogla dat že ob rezervaciji, zato ji tud nisem znala povedat, če je to normalno. Hvala za info :wink:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

NOVO:
Ryanair. Če dodam prtljago samo v 1 smer (vidla da se da izbrat) in stane 15€, ali še kaj doplačam ob plačilu s kartico? Zopet kakšne stroške kartice, al pa kej :?

(me mika ideja, da potovalko stlačim v osebni kovček in imam prtljago le za domov)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:Ryanair. Če dodam prtljago samo v 1 smer (vidla da se da izbrat)
Kako?? Kje sem to spregledala? Jz vem edino za opcijo, da je vsak let transakcija zase (ne hkraten nakup). Al pa tko, da potem, ko se dela online check-in, se doda samo za 1 smer.

*mala* napisal/-a:ali še kaj doplačam ob plačilu s kartico? Zopet kakšne stroške kartice, al pa kej :?
Jp, 6€/oseba/polet(1 smer) :nein:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ker let imam že rezerviran, rada bi samo sedaj dala za povratno oddano prtljago. Mi takole pokaže:
Slika

A je pol treba pri tem dodanem kovčku še kaj dodatno doplačat? Al samo 15€ in to je to? (ker tistih 6€/let/osebo itak že plačano)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jp jp, ko potem urejaš že plačano potovanje, je (v tvojem primeru) "samo" še teh 15€.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Kako se najceneje pride v Copenhagen?? Nizkocenovci sploh ne letajo tja, razen na eno fuuul oddaljeno letalisce, adria racuna nad 300 eur kar je meni ciito prevec...

Poznate kako ugodno alternativo? :D
Zivljenje je piskotek!
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Kaj pa Norwegian? Leti iz Zagreba, Benetk...
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

:zustimm:
Zivljenje je piskotek!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ve kdo za kakšno dobro letalsko povezavo za madrid? en dan gor, naslednji dan popoldan let nazaj? ki je bližje kot venezia? gor lahko tudi nedelja...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

najprej čez 14 dni na nizozemsko, poleg madrida je v planu še švica in mogoče tudi skandinavija... :D :D :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Jochie napisal/-a:ve kdo za kakšno dobro letalsko povezavo za madrid? en dan gor, naslednji dan popoldan let nazaj? ki je bližje kot venezia? gor lahko tudi nedelja...

adria ti leti. in maš dejansko da greš zjutraj tja in drug dan popoldan nazaj ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

NOVO:

Valencia. Kaj videt, kaj počet? Sem že brala vodič, ampak bi rada še mal osebnih izkušenj. Oceanografic je vreden obiska?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

evo, madrid rezerviran....jao, kaj je to meni treba... :cry: :cry: :cry:
Odgovori