Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^

jagoda-malina napisal/-a:
Horus napisal/-a:Ok, 7 v teku koliko let?

14

Horus napisal/-a:In povprecno trajanje zveze? 1 leto? 1,5?

Odvisno. Večina po 3 leta.

:wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ kot sem rekla. torej še toliko bolj žalostno. (7krat 3=21; kaj a ta ženska je stara 40+ in se zateka na cosmoforum??? :eek: )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

claire napisal/-a:^^ kot sem rekla. torej še toliko bolj žalostno. (7krat 3=21; kaj a ta ženska je stara 40+ in se zateka na cosmoforum??? :eek: )

in kolk je starostna meja na tem forumu?

:roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

claire napisal/-a:^^ kot sem rekla. torej še toliko bolj žalostno. (7krat 3=21; kaj a ta ženska je stara 40+ in se zateka na cosmoforum??? :eek: )

ne. v roku 14 let je imela 7 zvez, v katerih pravi da je ljubila, večina od teh zvez naj bi trajale 3 leta (kasneje smo ugotovili, da ne ve kaj pomeni večina). če je recimo začela brezpogojno ljubit pri 16ih ima danes 30 let (16+14).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Res nevem zakaj je potrebno sedaj računati kolk tipov je ljubila, kolk zvez mela, kolk je stara...
Kdo pa ste ve da se vas to tiče??
Če je rekla da je ljubila potem je ljubila. Menda pa ja ve sama kaj do nekoga čuti. In če vi niste sposobne ljubiti to še ne pomeni da drugi tudi niso...
Res ste boge, ko se morate tolk ukvarjati z eno osebo in ugotavljati ali so njena čustva resnična al ne čeprav se vas niti malo ne tiče. Počistite najprej pred svojim pragom!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kaj se pa usajaš, jst sem samo številke razložila (ki jih je ona sama napisala v to temo).

itak da se nas ne tiče, men je smešno da je šla celemu forumu razlagat tok osebne stvari.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

glede na to kakšne vse teme so tukaj gor na forumu, je potem zate to da pove koliko fantov je ljubila in kako dolgo je bila z njimi, tako osebno, da ne bi smela tle napisati :gruebel:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

vsak naj napiše kar hoče, samo nej ne bo presenečen če se bo njegov post komentiralo. ker to je forum. in če ona napiše svojo teorijo o ljubezni, jo lahko mi tukaj brez slabe vesti komentiramo.
primerjat z drugimi temami na forumu je pa čist brezveze - če obstaja tema o velikosti tičev naših fantov, še ne pomeni, da vse pišemo vanjo.

zadnje čase se tukaj pojavlja vedno več uporabnic, ki imajo težave z branjem oz. razumevanjem prebranega.
smešno=/=ne sme
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

nanamiša napisal/-a:

in kolk je starostna meja na tem forumu?

:roll:

ni da bi bla meja. je pa hecno kaj pisarijo 30, 40 letnice.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

orhideja1 napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Khm, ločilni faktor je, da z enim sem v zvezi, z enim pa nisem bila...še kaj?

Nisi bila z njim v vezi in si ga ljubila? Potem se pa posmehuješ eni, ki je ljubila v vezi?

Poslušaj, gospodična. Zdaj mi pa ti povej, kje sem se jaz karkoli posmehovala komu? Niti z besedico, nikjer v tej temi. A mi lahko prosim lepo, citiraš del, kjer sem se jaz jagodi-malini posmehovala?

Drugo. A mi boš rekla, da lahko ljubiš samo človeka, s katerim si v zvezi??? :eek: A še nisi slišala za pojem neuslišane ljubezni?

Tretje. Še vedno sem mnenja, da mešate hruška in jabolka, pardon, jagode in maline (ja, zdaj sem se malo pohecala, ampak ne meji na posmehovanje) ter ljubezen in zaljubljenost.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

nanamiša napisal/-a:Res nevem zakaj je potrebno sedaj računati kolk tipov je ljubila, kolk zvez mela, kolk je stara...
Kdo pa ste ve da se vas to tiče??
Če je rekla da je ljubila potem je ljubila.

to je forum, kjer se debatira in če je ona navedla nekaj svojih osebnih zadev v okviru debate, je nekako logično, da se o tem tudi debatira.

kar se pa tiče odebeljenega.. ne razumem, kako lahko vzameš stvar tako absolutno in te zadeva niti malo ne spravi do razmišljanja o tem. okej rekla je. in definitivno noben ne dvomi, da je do teh moških gojila močna čustva. ampak tukaj se ravno o tem govori, če je to vse res ljubezen.. nekje je bila okmenjena tudi beseda brezpogojno. vsaj jaz vse skupaj že jemljem splošno in ne striktno o njej osebno. in zdrava pamet mi pač kaže, da je kaj takega praktično nemogoče.

nanamiša napisal/-a: In če vi niste sposobne ljubiti to še ne pomeni da drugi tudi niso...
Res ste boge, ko se morate tolk ukvarjati z eno osebo in ugotavljati ali so njena čustva resnična al ne čeprav se vas niti malo ne tiče. Počistite najprej pred svojim pragom!

no in ravno zaradi izjav, kot je odebeljena, se lahko počutimo ME (torej mlajše od zlatih, vsevednih in razsvetljujočih 30ih) napadene!! če pa rečemo, kaj v svoj bran, pa smo kao me tiste, ki nje ne razumemo in jo celo posmehujemo?!

c'mon. če postanejo vse pri 30ih tako brihtne, ostanem raje 'nezrela'.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

claire napisal/-a:pa ne mi srat po glavi s takimi bedarijami. če predpostavljam, da je ta jagoda ali karkoli že, stara 25 (še to menda ni, če je, še toliko bolj žalostno), potem pa naprej predpostavljam, da se je prvič zaljubila pri 18ih, to nanese približno leto dni na vsakega fanta. če sklepamo, da je bila vmes pa tudi malo fraj in sama, pridemo še do manjših številk. nikjer nisem rekla, da nekdo ni ljubil več ljudi, a 7 brepogojnih ljubezni pri rosnih dvajsetih je pretiravanje na celi črti.

1. jagoda ni stara manj kot 25, ampak nekaj čez 30, ne vem točno koliko.

2. če dobro čitaš ni bilo to 7 brezpogojnih ljubezni, ampak 7 ljubezni.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

sirova štručka napisal/-a:
jagoda-malina napisal/-a:Žal te bom razočarala, moj partner je spal z 6 puncami in jaz z 7 fanti.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

in vseh 7 fantov si brezpogojno ljubila??

Ja vseh 7!

positive vibration napisal/-a:Če tudi ljubiš tako dvolično, kot si se izkazala zdaj, potem je jasno.

Sicer pa - mislim, da ne razumeš popolnoma pojma BREZPOGOJNE ljubezni. Lahko ljubiš 7 ljudi v življenju - zagotovo pa ne moreš brezpogojno ljubiti kr nekih 7 ljudi, s kerimi si imel kdaj zvezo. Brezpogojno ljubiš svoje otroke. Starše, morda brate in sestre. Pa morda! resnično morda, partnerja. Ampak svaka čast, če ti uspe partnerja brezpogojno ljubiti. Jaz ga ne - priznam. Brezpogojno ljubiš takrat, ko si pripravljen odpustit tudi velike napake in hude stvari. Odpustiš izdajo in kakšno laž. Spregledaš grdo besedo. Spregledaš tudi klofuto. Jaz tega partnerju ne bi odpuščala. Tudi ne vem, če bi bla pripravljena drastično spremenit svoje življenje zanj ali ga celo žrtvovati. To je brezpogojna ljubezen - kjer ni pogojev, da ti mora ljubljeni isto vračati, niti, da te mora ljubiti nazaj.
Zato pa pravim - brezpogojno je možno ljubiti po mojem mnenju samo starše in otroke.

Nisem rekla, da brezpogojno ljubim, ampak, da sem jih 7 ljubila. Vem ena je napisala, če brezpogojno, ampak nisem brisala tiste besede stran.

Do takih težav in nesporazumov (kot se je zgodilo v tej temi) pride, ko ljudje niso konsistentni v svojih dejanjih in mnenjih..
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

jagoda-malina :lol: bravo!! ti boš pa res izživela svoje življenje :eek: pol se pa nekateri čudijo zakaj ne najdejo prave ljubezni :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

claire napisal/-a:dejstvo je, da sem bila v srednji šoli le zatreskana v določenega tipa. in sem tisti trenutek mislila da je to to. kasneje pa spoznaš, da si bil v zmoti.

Poznam to, ampak tele OŠ in SŠ ljubezni so čisto nekaj drugega, bolj simpatije kot kakršnekoli resne ljubezni. Vsaj pri meni je bilo tako.
Odgovori