jagoda-malina napisal/-a:Horus napisal/-a:Ok, 7 v teku koliko let?
14
jagoda-malina napisal/-a:Horus napisal/-a:In povprecno trajanje zveze? 1 leto? 1,5?
Odvisno. Večina po 3 leta.

jagoda-malina napisal/-a:Horus napisal/-a:Ok, 7 v teku koliko let?
14
jagoda-malina napisal/-a:Horus napisal/-a:In povprecno trajanje zveze? 1 leto? 1,5?
Odvisno. Večina po 3 leta.
claire napisal/-a:^^ kot sem rekla. torej še toliko bolj žalostno. (7krat 3=21; kaj a ta ženska je stara 40+ in se zateka na cosmoforum???)
orhideja1 napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Khm, ločilni faktor je, da z enim sem v zvezi, z enim pa nisem bila...še kaj?
Nisi bila z njim v vezi in si ga ljubila? Potem se pa posmehuješ eni, ki je ljubila v vezi?
nanamiša napisal/-a:Res nevem zakaj je potrebno sedaj računati kolk tipov je ljubila, kolk zvez mela, kolk je stara...
Kdo pa ste ve da se vas to tiče??
Če je rekla da je ljubila potem je ljubila.
nanamiša napisal/-a: In če vi niste sposobne ljubiti to še ne pomeni da drugi tudi niso...
Res ste boge, ko se morate tolk ukvarjati z eno osebo in ugotavljati ali so njena čustva resnična al ne čeprav se vas niti malo ne tiče. Počistite najprej pred svojim pragom!
claire napisal/-a:pa ne mi srat po glavi s takimi bedarijami. če predpostavljam, da je ta jagoda ali karkoli že, stara 25 (še to menda ni, če je, še toliko bolj žalostno), potem pa naprej predpostavljam, da se je prvič zaljubila pri 18ih, to nanese približno leto dni na vsakega fanta. če sklepamo, da je bila vmes pa tudi malo fraj in sama, pridemo še do manjših številk. nikjer nisem rekla, da nekdo ni ljubil več ljudi, a 7 brepogojnih ljubezni pri rosnih dvajsetih je pretiravanje na celi črti.
jagoda-malina napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Žal te bom razočarala, moj partner je spal z 6 puncami in jaz z 7 fanti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in vseh 7 fantov si brezpogojno ljubila??
Ja vseh 7!
jagoda-malina napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Če tudi ljubiš tako dvolično, kot si se izkazala zdaj, potem je jasno.
Sicer pa - mislim, da ne razumeš popolnoma pojma BREZPOGOJNE ljubezni. Lahko ljubiš 7 ljudi v življenju - zagotovo pa ne moreš brezpogojno ljubiti kr nekih 7 ljudi, s kerimi si imel kdaj zvezo. Brezpogojno ljubiš svoje otroke. Starše, morda brate in sestre. Pa morda! resnično morda, partnerja. Ampak svaka čast, če ti uspe partnerja brezpogojno ljubiti. Jaz ga ne - priznam. Brezpogojno ljubiš takrat, ko si pripravljen odpustit tudi velike napake in hude stvari. Odpustiš izdajo in kakšno laž. Spregledaš grdo besedo. Spregledaš tudi klofuto. Jaz tega partnerju ne bi odpuščala. Tudi ne vem, če bi bla pripravljena drastično spremenit svoje življenje zanj ali ga celo žrtvovati. To je brezpogojna ljubezen - kjer ni pogojev, da ti mora ljubljeni isto vračati, niti, da te mora ljubiti nazaj.
Zato pa pravim - brezpogojno je možno ljubiti po mojem mnenju samo starše in otroke.
Nisem rekla, da brezpogojno ljubim, ampak, da sem jih 7 ljubila. Vem ena je napisala, če brezpogojno, ampak nisem brisala tiste besede stran.
claire napisal/-a:dejstvo je, da sem bila v srednji šoli le zatreskana v določenega tipa. in sem tisti trenutek mislila da je to to. kasneje pa spoznaš, da si bil v zmoti.