Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ja, ampak malo morgen, na tak način (o takih temah) debatiramo že od skos. Ne pomnim, da bi kdajkoli kjerkoli limali vire oz. bi kdo omenil le-to. Ne bom se šla zdaj za vsako tematiko raziskovalke in delat raziskovalne naloge, preden bom lahko napisala svoje mnenje v neki temi na forumu. Zame je oprijemljivo že to, da poznam nek določen primer ali primere, za mojega sogovornika pa to ne more biti, ker ne ve, če govorim nekaj na pamet ali resnico. Pa saj tako je vedno, ko gre za razprave o debatah na nivoju "poznam ta pa ta primer". :wink:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

Tamala_mrha napisal/-a:Ja, ampak malo morgen, na tak način (o takih temah) debatiramo že od skos.

slabo opravičilo za cel kup brezplodnih in brezpredmetnih razprav na tem forumu, ki se slej ko prej prelevijo v eno samo butasto pričkanje, ki je predvsem posledica tega, da površno beremo in pišemo. res je, da je forum javen in neformalen, ampak nekateri si vseeno želimo bolj konstruktivnih debat.

zdaj pa bi lahko počasi nehale, ker tole nima veze s temo.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ja, ampak a si tudi ti kdaj navedla vir, ko si podajala lastna opažanja? Ne vem, tega v vseh teh štirih letih še nisem opazila (pri take vrste temah), zato me preseneča vsa ta štala okoli virov.

No, jaz se odstranjam iz teme, da ne bom kregana za OT. :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Ok, kaj je tu nastalo...mislim ajd čau :)
jullia_ nekatere punce so se res potrudile in so ti na dolgo odgovorile kje je fora.
Dodala bi samo še par stvari...

jullia_ napisal/-a:Za razliko od mene si pa ti postavila zelo jasno trditev. Če moški zasluži več, je večja verjetnost, da bo varal (sicer si potem hotela to nazaj vzet, ampak vseeno).

Js nisem nič hotela vzet nazaj, sem še vedno istega mnenja. Vljudno sem se opravičila, če sem se narobe izrazila. Priznam, da sem pisala površno in nisem bila natančna pri izbiranju besed. Ti pa si se v to vpičila, kot da je konc sveta.
jullia_ napisal/-a:Kaj zdaj? A boš navedla vir, kjer si to zasledila, a boš priznala, da si si vse skupaj izmislila in probala srečo, če bo šlo skoz?

Glej pred mojimi izjavami nisem iskala nobenih virov, in jih tudi naknadno ne mislim. Četudi bi našla po eni uri iskanja na neki xy strani eno raziskavo, ki potrjuje mojo trditev mi to ne bi prineslo nikakršnega zadovoljstva ali občutka zmage. Tako, da ne bom se s tem ukvarjala.
Ne imeti vira je zate enako izmišljotini. Potem ok, vse sem si izmislila.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a: Precej neumno si je ustvarjat mnenja o splošnih družbenih pojavih na podlagi treh sosedov in bivše sošolke iz osnovne šole.

Vsak si lahko ustvarja svoje mnenje kot mu najbolj ustreza! Js na podlagi treh čistilk, dimnikarja in poštarja ti pa lahko na podlagi raziskav, anket, virov, znanstvenih dokazov,...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

saj tu gre ravno za vprašanje kredibilnosti. nekaterim se pač ne zdi smiselno debatirat z ljudmi, ki se v svojih navedbah sklicujejo na tri čistilke in dimnikarja.

zdj pa nehite ...
Zadnjič spremenil punkie_, dne 14. Mar. 2011 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

bom samo še to. tale zadnji post od nixie me spomni na isto izjavo (ne spomnim se več katera uporabnica), da njen sosed ima pa 3 sine bi po statistiki morala biti 2 pijanca. in s tem je ovrgla znanstveno dokazano tezo. in ni se šalila.
tule je isto.

nekatere ste zdaj spet vse pomešale. itak se zapravlja velikokrat v smislu: "poznam to pa to...". da se pa na podlagi enega primera dela vsesplošen vzorec?
jaz lahko povem, da je ena moja prijateljica zanosila med prvim sexom. in zdaj trdim, da vsaka ženska, če ne bo zaščitena, bo zanosila med prvim sexom. in ko mi boste prilepile par negativnih pridevnikov, bom zajala, da je to moje osebno mnenje. to ne more biti moje osebno mnenje.

da pa ne bom čisto OT: zakaj po mojem mnenju več varajo bogati? ker tam ni ljubezni (npr. a katera upa tditi, da melania ljubi trumpa?). nimam dokazov. :P
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Ma kje je kdo kaj trdil in delal vsesplošni vzorec?
Odgovori