Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Pomoje da takrt, k ti rata slabo al pa začutš spremembe v svojm telesu, če pa to ne, pa takrt, k se ti nrdi trebušček :P
Ne resno, pomoje je ful jeba, če se to zgodi, k sploh ne morš vedt drgač kokr tko kt sm prej omenla. :? :eek:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ja zame vem da bi biu izostank menstruacije znak da neki ni uredu.. če dobim menstro usak mesc kot je treba mi je čist ql (in bi moribitne znake kot so slabost, in drugi nosečniški znaki preproso ignorirala - menstra je znak da nism noseča pač!) ... sam zdej sm pa slišala da če jemleš KT dobiš menstro useen tud če si noseča. :?:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Hm. To pa prvič slišim, da vseeno dobiš menstruacijo.
Na navodilih mojih KT piše, da če 2x zapored med premorom od jemanja tabletk ne dobiš menstruacije, potem obstaja sum na nosečnost.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

kere pa maš?
kr tle vem za ene 3 k so tko zanosile da so šele v enem 4.mescu zvedle da so noseče, kr so menstruacijo glih tko mele
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Mene pa nekej zanima.. enkrat v teh dneh naj bi dobila menstruacijo, in danes me je zacelo malce boleti v spodnjem delu telesa (krci), in res, grem pogledat ce je ''kaj novega'' in res najdem flekec. Ki pa ni rdeče barve ampak rjave. Ko sem sla lulat mi je zraven sel ven kot en cuden ''zele'' rjavo-rdeče barve. Mogoce katera ve kaj je to?
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Menstruacije NE dobiš, če si noseč.. neglede na uporabo kontracepcijskih tabletk..In menstruacija ni umetna heh, če uporablaš tabletke, ampak je čist isto samo da je do dneva natančno izračunana..in btw, še tko če preveč časa jemleš tabletke/npr hočeš podalšat itd../ se slej ko prej pojavi minimalna krvavitev, ker se mora..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Neeah napisal/-a:Menstruacije NE dobiš, če si noseč.. neglede na uporabo kontracepcijskih tabletk.

hmm, vse lepo in prou, ampak ne vem zakaj ma pol moja kolegica sinčka, za katerga je zvedla, ko je bla noseča že 4 mesce in JA, je mela te 4 mesce menstruacijo kljub jemanju tabletk.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Tudi jaz poznam primere, da so ženske imele normalno menstruacijo, po tem pa po parih mesecih ugotovile, da so noseče. Marsikdo se mi smeje, če to povem, ampak verjetno si tega ne bo šla nobena brezveze zmišljevat. :? Čeprav mi, po pravici, ni čist jasno kako to rata. :D
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Se pridružujem tvojmu zadnmu stavku :S
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

ja, tudi sama imam prijateljico, ki je šele po dveh mescih in pol izvedela, da je noseča. menstruacijo je imela normalno. to se je kr za zamislit :?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

ja pol pa itak najboljš da kljub temu da menstuacijo vsak mesec dobiš...še test narediš poleg...halooo,kera glupost...pol pa nej prepovejo tablete če se je to zgodlo že pri dost ženskah... :evil:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ma ne, sj je možno, da niso redno jemale tabletk, jst tega za svojo kolegico ne vem, sam sj vsi vemo, da nč ni 100% zanesljiva zaščita, tud tabletke ne :?
Foeema
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Foeema »

am kolikšna je možnost da zanosiš če sexaš med menstuacijo?
ker poznam ene ko takrat ko majo mestr. sexajo brez zaščite.....
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a le@ »

Aloha napisal/-a:Pa me zanima, kašne tablete kej prporočate, kr js ponavad uzamem kr Saridon, enkat mi je lekarnarca dala Nalgesin se mi zdi, pa ni blo bistvenih sprememb... :?

Že mal pozno za ta mesec, ampak mogoče ti (pa še kakšni drugi, upam) naslednji mesec prav pride...
sama sem imela prva dva dneva menstruacije vedno tako močne krče, da ni pomagalo drugega kot hops na urgenco pa inekcijo v ritko, vmes sem pa skp padala pa ne vem kaj še... Zdaj pa nobenih tablet ne jem, ampak samo en Underberg spijem (ja, k alkoholu se zatekam... :oops: ) in mam mir.
Priporočam!!!
:wink:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

mhm js bi tuuuuud mau potarnala ka jo mam lih ta prvi dan in me že čist ceu dan boli od šestih naprej. grozaaaaaa. itak je pa taku sam prve dva dni pol mam pa dost šibka. no bomo že potrpel če smo do zdj bomo še nadalnjih 100let :P
ja pa tableta ka mam tud ne pomagajo več proti bolečinam tk d dohtarca bo treba spet obiskat :)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Zaklenjeno