Kolikokrat seksate?
- delusional
- Cosmopsiho
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
Aloha napisal/-a:Ryu10kyu ... brez skrbi, še predobr ve, kok mi je zarad tega hudo, skregava se usakič posebi, ko beseda nanese na to (kej drucga itak ne), stvari so šle že tok daleč, da sva bla na tem, da nehava, ampak sm mu dala čas in rekla, da bom (po)čakala ... in še zmer čakam.
S tem se še nikol prej nisem rabla soočat in situacijo težko razumem in sprejemam, moja že tko nikakva samozavest pa sam še bol puhti.
Tko pač je.
Ti si čisto kul punca...tako da glede samozavesti ne rabiš skrbeti!
Problem je očitno v njem...saj skupaj smo zato da se imamo lepo...in simbioza pomeni biti s partnerjem v dobrem in slabem! Od pravega moškega se pa ja pričakuje da opravi svoje delo tako kot se spodobi...vsaj meni se tako zdi?
Razen če je kaj pod stresom...v službi ali pa na delu...ali da ful fizično gara...ponavadi takrat ni energije...ampak vseeno bi se lahko malo potrudil madonca...upam da bosta rešila situacijo in da se bo vse lepo končalo! :knuddel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Hehe pravijo da smo moski najbolj potrebni v dvajsetih, pri zenskah se pa bojda stopnjuje, v tridestih so bolj potrebne, kot v dvajsetih in v stiridesetih bolj kot v tridesetih.MIGRENA napisal/-a:Oh ja kje so leta k smo sexal k zajci?!

Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat.

Pa se tko je, ko ene pisete, da vam sploh ni do seksa in ene bi pa skos, se mi zdi da je to precej odvisno od tega kok vam je do tipa.
Mahagonij napisal/-a:Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat.![]()
"Starejše ženske" ne pišemo po forumih, kdaj, kako, kolikokrat, zakaj, s kom .... tako da tega vsaj z moje strani ne boš zvedel

(manj nakladanja, več dejanj

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
kr.ena napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat.![]()
"Starejše ženske" ne pišemo po forumih, kdaj, kako, kolikokrat, zakaj, s kom .... tako da tega vsaj z moje strani ne boš zvedel![]()
(manj nakladanja, več dejanj)
Koga pa zanimajo ovenele rožce.
Mi ga sekamo najmanj trikrat na teden. Pa četud sva skregana. Če se spreva zgoraj, ni treba da sva skregana tudi spodaj. Pa ne mi sedaj bluzit, da spodaj ne štima, če je zgoraj fajt. Prazne pravljice
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
rosomah napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat.![]()
"Starejše ženske" ne pišemo po forumih, kdaj, kako, kolikokrat, zakaj, s kom .... tako da tega vsaj z moje strani ne boš zvedel![]()
Mi ga sekamo najmanj trikrat na teden. Pa četud sva skregana. Če se spreva zgoraj, ni treba da sva skregana tudi spodaj. Pa ne mi sedaj bluzit, da spodaj ne štima, če je zgoraj fajt. Prazne pravljice
No zame ženska pri 30ih ni ovenela roža, sicer mi še malo manjka do 30. Kar se pa moških tiče, imam pa izkušnje, da so tisti nad 30 veliko bolj zagreti kot tisti nad 20.
Skupaj sva že par let, živiva pa še zmeraj narazen, in ko prideva k drugemu za čez vikend npr., običajno že prvi večer ene 3x sexava.
Rosomah, predvidevam da je tvoja punca še smrklca, glede na to, da je use, kar ma več k 25 zate že fuč
. Boga tvoja ženska, če si drzne bit usak let starejša.
In pa, če lahko VI seksate no matter what in za tistih pet minut odklopte čustva, eni ne mormo, zato je tvoja izjava o pravlcah čist odveč.

In pa, če lahko VI seksate no matter what in za tistih pet minut odklopte čustva, eni ne mormo, zato je tvoja izjava o pravlcah čist odveč.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sanjaanja napisal/-a:rosomah napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat.![]()
No zame ženska pri 30ih ni ovenela roža, sicer mi še malo manjka do 30. Kar se pa moških tiče, imam pa izkušnje, da so tisti nad 30 veliko bolj zagreti kot tisti nad 20.
Skupaj sva že par let, živiva pa še zmeraj narazen, in ko prideva k drugemu za čez vikend npr., običajno že prvi večer ene 3x sexava.
Ja popolnoma logično, da tvoj koruznik s polnimi zalogami komaj čaka, da te naskoči, če te bolj poredko vidi. Potem 3 x seks, pa še enkrat drug dan, potem je pa že najbrž srečen, da te cel teden ne vidi, da malo pride k sebi.
Tisti, ki bolj malo sexajo, so tako potrebni, da mislijo, da bi bili tako potrebni tudi, če bi seksali vsak dan.
Se pa strinjam, da ženska pri 30 ni ovenela roža. Je samo malo za obrezat pa za podpolcat.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
rosomah napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:rosomah napisal/-a:kr.ena napisal/-a:[quote="Mahagonij"]
Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat.![]()
Ja popolnoma logično, da tvoj koruznik s polnimi zalogami komaj čaka, da te naskoči, če te bolj poredko vidi. Potem 3 x seks, pa še enkrat drug dan, potem je pa že najbrž srečen, da te cel teden ne vidi, da malo pride k sebi.
Tisti, ki bolj malo sexajo, so tako potrebni, da mislijo, da bi bili tako potrebni tudi, če bi seksali vsak dan.
Se pa strinjam, da ženska pri 30 ni ovenela roža. Je samo malo za obrezat pa za podpolcat.[/quote]
No, da ne boš preveč pameten. Vidiva se vsaj trikrat na teden. Rekla sem samo, da ne živiva skupaj. Ampak še posebej me je vesel konec tedna, ker ve, da bova 3 dni preživela skupaj. Drugače pa tudi čez teden pride 1x on k meni, in 1x jaz k njemu.
Po tvoji logiki bi bilo najbolje živet na koruzi, se videti 1x na teden pa bo sexa dovolj.
oooo, mene pa z ful daje, sm ostala brez fanta, posledicno brez sexa in so vedno bolj obcutne posledice..
se pogovarjamo s priateljicami, da vse skupaj gre ze tolk dalec, d ze ni vec zdravo, pocutim(o) se ko najvecji moski pohotnezi, ker res vsak trenutek, vec kot polovico dneva, verjtno prestudiram na sex, zdj sm u fazi, ko se mi res ze vsaka misel, vsaka beseda, vskao dejanje na sex obrne... tk da vam recm, ni zdravo!
se pogovarjamo s priateljicami, da vse skupaj gre ze tolk dalec, d ze ni vec zdravo, pocutim(o) se ko najvecji moski pohotnezi, ker res vsak trenutek, vec kot polovico dneva, verjtno prestudiram na sex, zdj sm u fazi, ko se mi res ze vsaka misel, vsaka beseda, vskao dejanje na sex obrne... tk da vam recm, ni zdravo!

mulatto_f napisal/-a:oooo, mene pa z ful daje, sm ostala brez fanta, posledicno brez sexa in so vedno bolj obcutne posledice..
Težko je iz rednega seksa priti na sploh ne seksati...lažje kot iz neseksanja priti na redno seksanje

Jah...pač prstki bolj trpijo in vibrator verjetno v teh primerih

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE