Veliko sreče v pedagoških vodah ti želim.
Jaz sem pa na koncu tega študija ugotovila, da me to delo sploh ne veseli in sem k sreči dobila zaposlitev v gospodarstvu.
Hvala, Mimi. Saj, če tako vzameš, danes je vse odvisno od tega kako se znajdeš - se zgodi, da z izobrazbo ene stroke lahko hitro preideš na delo druge stroke (tukaj mislim na podobno delo, ne na neko čisto tatretjo) ali najdeš neko srednjo pot. Se mi zdi, da pedagogika ponuja kar pestro izbiro dela, ne nujno samo v šolstvu, slovenščina je pa itak slovenščina.
V igri mam še FDV pa Pedagoško v Mb-ju ... ubsitvu nism mela lih tok narjen ... ker se zadjavam z 2 izpitoma še za prvi letnik oz. da bi pač mela pogoje za drugega ... Mi pa ubistvu ni tok lahko to skenslat, ker sm ful želala to doštudirat, ampak zarad tega ker se mi je Filo faks že totalno do konca zameru in ga tut od daleč nočem več vidt, bom z veseljem začela neki čist na novo ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Jaz pa upam da mi bo nasledno leto uspelo prit v Lj na Visoko šolo za dizajn smer modno oblikovanje.Ker že zdaj hodim za to smer in bi rada v tej smeri nadaljevala.Upam da mi bo uspelo...
Če maš vsaj mal smisla boš pršla gor... Jst sm zdej prvi letnik je fuul fajn, smo pa sam 3 na tej smeri, na obeh drugih jih je velik več...Pridno riši, pa se vidmo drugo leto...