ne razumem kaj tko drezaš

če sm rekla, da pač ni mogla bit v stanovanju ni mogla bit..pika konec...prevelik pes, kombinacija z mački, premajhno stanovanje, ne ravno prijetnih vonjav za zaprti prostor in tako naprej...ni šlo in ni šlo...pa kaj zdej če je mela mlad...naj se na glavo postavim al kaj, ker tebi to ne paše..mi smo jih bli prav veseli...in če nebi mela tolk rizične nosenosti bi tud še kakšne meli, pa se požvižgam na čist vse...nebi delala s psom tako da bi rojevala šestkrat na leto, mi je pa sprejemljivo, sploh e bi vedela da jih imam za oddat znancem ki bi dobro ravnali z njimi...poleg tega, sicer nevem kako to točno gre, ampak pravijo da je bolje da psica enkrat skoti...večina psic ki so ble kastrirane brez da so bile breje, so bile po sterilizaciji v 14 dneh ist preveč zavaljene..tko kot moja mačka..pa ne pomaga nobena kurčeva dieta za to

..
mi nismo psa namerno prali tolkrat, ampak zato ker je fotr ful pohodnik in sta ful hodila vsepovsod pol je pa po kakšnem blatu skakala in če je blo toplo in kul vreme smo jo s šlauhom uzuni pa mal našamponiral kukr je šlo...počesana je bla tud vekrat tedensko, sploh takrat ko je menjala dlako...za dišave so ble krive pa predvsem ljubljanske in okoliške rečice kjer se je mogla zmeri nujno namočit...
glede zavetišč je pa tko, da večinoma gledam v gmajnicah, ker sem pač iz ljubljane...v maribor me noben nebi hotu peljat ker noben nikol nima časa...v gmajnicah je pa zlo malo mladičev..tud sem in tja grem tja pogledat pa jih skor nikol nimajo...navsezadnje pa pri meni doma še nekej časa ne bo nobenega psa, ker se je fotr pač tko odloču...na žalost...

ne more prebolet prejšnje in ne more met druzga psa...
angel..stopi malo s tega tvojega sanjskega sveta...povej mi kje sm trdila da imam prav?jst sem samo izpodbijala posploševanje in povedala svoje mnenje o določenih zadevah...
povej mi kje sem se okronala za poznavalca?nikjer!povsod sm že povedala da govorim iz tistega kar vidim/doživim in da se ne zgledujem in ne verjamem vsega kar je napisanega...
bedarije?kastracija in sterilizacija je praktično eno in isto, le da se razlikuje v tem da se izvaja na različnih spolih in organih..pomen je pa čist isti in končni rezultat....kastracija in kastriranje pišem pa zato ker mi je lažje kot sterilizacija in ker mi tko paše....in če neveš še, ker se lih vtakneš v vsako vejco, dobro cem kaj kej pomeni...
in če še mal boljše prebereš tud vidiš da sem to glede rodovniškega imena vprašala....torej ti pišeš bedarije ker sprašuješ?če jih jaz, potem jih tudi ti
in ne rabimo nič razjasnjevat...dejstvo je da je moje mnenje tako kot je, od drugih drgačno..jst še vedno vztrajam pri svojem...
in povej mi še potem to, ker si lih tolk proti šteperjem, zakaj je bla vaša pokojna psička tud od šteperjev?sej je bla brez rodovnika a ne...al kako?če pa ni bla od šteperjev, pa kukr jst vem tud iz azila ni bla....kje maš potem tlele izgovor?tolk si proti nečem, doma si imela pa ravno tisto po čemer zdaj pljuvaš....