Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

-da sta še samo dva delovna dneva pred mano. :P
-da v petek grem v Ljubljano,malo shopping in sprehajanje po mestu. :)
-da v soboto grem na Dunaj in se že fuuul veselim. :oops:
-da na žalost ena stvar še zmeraj ni šla na boljše. :? upam,da bo se sčasoma tudi to porihtalo,drugače bom počas obupala. :(
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- me je zadeva vceraj totalno potolkla. In me vsakic, ki zacnem bolj konkretno razmisljat o stvari...
- sem v preteklosti naredila nekaj konkretnih napak, ki jih je zdaj nemogoce popraviti
- ^^ sem zaradi tega se vedno jezna sama nase
- moram ocitno pozabit in it naprej :?
- me sedaj pa reeeees lep cas ne bodo videli v blizini
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

v-e-s-n-a... i feel you :(

Priznam:
- da nemorem in nemorem nehat mislit nanj
- da nekje v sebi še vedno vem da je del njega še vedno moj
- da je zdaj on itak največji frajer in ima ego nekje visoko v atmosferi, ko sem poriznala svoje napake in mu dala vedet da ga želim nazaj
- da vem da bi lahko blo drugače....
- da bodo ti prazniki spet "kr nekaj"
- da ga pogrešam....
- da sem jezna nanj ker je že 2 tedna skupaj v eno pijan
- :cry: :mad:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da se pripravljam na eno zadevo
> da nevem zakaj folk nosi vodo na letalo in dela te grozne vrste. sej dobis gor kar zelis. mislim wtf? :D
> da cakam fanta, da pride iz trgovine
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da sem koncno dobla pravo darilo zanj :)
- da kljub temu, da sem čisto nora na božič, že par let nisem preživela enega normalnega, lepega božiča in da mi gre počasi to že krepko na živce :?
- da se mi ne daaaa jutr ob 6h pelat sestre v MB ker bi rada spala
- da mam enih ljudi poln kufer, sploh pa pra**c, ki grejo krast fante, ki so v zvezi. wtf? a si res tak podn od človeka al si ne znaš samskega najt? :motz:
- da drug let za vse na svetu ne grem za silvestrovo na isto destinacijo, pa če se fant po tleh meče
- da bi mogla spat pa sploh nisem zaspana
- da sem se prejle celo uspela odrečt čokoladi
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

priznam:
* ne znam se obraniti negativnih informacij o sebi :( če zvem, da je nekdo kaj grdo govoril o meni, me nenormalno prizadane. včeraj sem bla zunaj, pa sem prišla v spor z eno žensko (ne poznam), pa sem gledala slike s tega dogodka pa sem videla sliko, na kateri je bila pa sem jo kliknala (PROKLET FB!!) pa sem videla, da je pisala za mene, češ da sem ogromna. auč :( sem zelo visoka - 183 cm. in sem tak al tak že občutljiva na to, pol pa da še to preberem. suha ravno nisem, ampak debela tudi ne. sam tolee... bolš kamen u glavo... uglavnem. vem, da je nenormalno, da se sekiram zaradi tega. ampak me grize. že cel dan. celo jokala sem se (se povsem zavedam, da je nenormalna reakcija). Kako se vi spopadate s tem, ko slišiti nekaj slabega o sebi? :((
* upam, da bom to čim prej pozabila. ah :(
Zadnjič spremenil Exit, dne 20. Dec. 2012 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

+ joj ne spomnem se kak je ime temu baru... je pa blizu stefanplatza... najbolš d povprašaš mal kje se nahaja. je pa res simpatično. + ne naroči si vroče čokolade :s ker je grozno, taka čudna brozga je, blah. draga brozga - 3,8!!
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Bolje biti 180cm, kot pa da si meter cevap :)

Pa prava vroca cokolada mora biti gosta, da skoraj zlica pokonci stoji.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Exit ne se sekirat zaradi takih ljudi. Očitno je zgubila v tem karkoli sta pač imeli in ji je najlažje dvigovat ego, če te žali na način kot te pač je. Najlajžje je rečt, da je nekdo ogromen (al pa mali, debeli, okostnjak, črni, beli, grdi ITD.), da bi se ti počutil kak si boljši in lepši. Priznajmo, da smo vsi že to počeli in tud ona zdaj to počne ampak v bistvu ne misli nič pretiranega in osebnega s tem zato je boljše, da čimprej odmisliš tole in se skoncentriraš na pozitivne stvari v življenju in ljudi, ki te majo radi in ne mislijo, da si ogromna ampak "glih prav".

Glede filma pa: ne izdajat tak vlkih spoilerjev!!! :D bom ti na privat odgovoril. Bi rad da še kdo pogleda film brez, da že ve kaj se na koncu zgodi, ker je kr velik in pomemben twist, zato bi blo fajn, da tud ti pobrišeš kar si napisala. :))

priznam, da sem bil dokaj offtopic in se opravičujem ampak to v tej temi itak ni tak vlki problem :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

* priznam da komej čakam jutri zvečer
* da sem živčna zaradi teh daril okol božiča ker se sekiram če jim bo všeč kar sem nabavila , sploh fantu :D

* da skos razmišljam o tem da bi se preselila in zaživela lajf normalno brez tega da mi doma kdo teži :roll:

* da komi čakam da grem domov iz šihta :evil:

* da si želim tako kot : prinzessin .... da imam rada božič ampak do zdej nikol ni bil nekaj magičnega tako kot bi si ga res želela :(
Nič ni nemogoče....
alek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alek »

-da so mi zelo všeč višje ženske :D

-da se sprašujem kje se skrivajo :lol:

-da je bilo 2012 eno najboljših let na skoraj vseh področjih

-da sem zaposlen z iskanjem stanovanja

-da sem si ambiciozno letev postavil precej visoko :P

@bucibabyka zelo podpiram razmišlanje o osamosvojitvi :)
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucibabyka* »

alek napisal/-a:-da so mi zelo všeč višje ženske :D

-da se sprašujem kje se skrivajo :lol:

-da je bilo 2012 eno najboljših let na skoraj vseh področjih

-da sem zaposlen z iskanjem stanovanja

-da sem si ambiciozno letev postavil precej visoko :P

@bucibabyka zelo podpiram razmišlanje o osamosvojitvi :)

no jaz tebi želim da najdeš čim prej stanovanje , ti pa meni zaželi drugo leto ker smrtno resno mislim drugo leto odpokat... ker doma je že nenormalno skos neko vtikanje tja k ni treba , nimam miru :roll: :cry: pa samo neke obljube potem pa ne dobim nič od tega...
Nič ni nemogoče....
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Wow Dioniz! Wooow! Hvala. Res iz srca hvala! Zbudila sem se čist slabe volje, ko sem pa tole prebrala... plus si bom pomoje kopirala nekam tale tvoj odgovor, da bom naslednjič, če bi bla v podobni situaciji, sam to prebrala... kr mi je res pomagal :) za film sem pa zbrisala, veselim se tvojega pvt-ja, ker bi se res rada z nekom pogovarjala o tem filmu (noben v moji družbi ga namreč še ni gledal).
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

wasd napisal/-a:Bolje biti 180cm, kot pa da si meter cevap :)

Pa prava vroca cokolada mora biti gosta, da skoraj zlica pokonci stoji.

in kaj je narobe z metercevap? kaj ce bi bla js zdej ful uzaljena in jokala cel dan? s cim bi me potolazu? da je bolje bit metercevap kot 170?

sicer pa, višina je res nepomembna stvar, posebej ker sploh nisi tako grozno visoka (ne bi rekla, da bi bla blizu 2m in mela že resne probleme s tem kje dobit cote in vse). poskusi čisto objektivno začet gledat na svojo višino + dosti žesk si želi bit visokih. kje je torej problem? in najbolj brezveze na zem svetu se je sekirat zaradi stvari na katere nimaš vpliva. kaj pa lahko nardiš glede svoje višine? prej ko serešiš kopleksov in začneš uživat v dejstvu, da ti ni treba kavbojk iz zare krajšat, bolje bo.

- proznam da sem si polila roko z vrelo kavo direkt za dobro jutro. peče ko prasica.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Exit napisal/-a:Wow Dioniz! Wooow! Hvala. Res iz srca hvala! Zbudila sem se čist slabe volje, ko sem pa tole prebrala... plus si bom pomoje kopirala nekam tale tvoj odgovor, da bom naslednjič, če bi bla v podobni situaciji, sam to prebrala... kr mi je res pomagal :).

Exit, jaz te povsem razumem, ker sem enako visoka kot ti (oz. dva centimetra manj) ... Tudi jaz sem že slišala podobne komentarje, sicer večinoma v OŠ, ampak vseeno ... vem, kako se počutiš. :)

Meni je cimer recimo lani rekel, da tako visoke ženske ne moremo imet enako lepih nog kot manjše (????) in me je tudi čisto šokiralo, potem sem si pač rekla, da je cepec, ker očitno nima pojma o tem, da so manekenke, ki jih stalno postavlja za vzor vse človeške lepote visoke toliko kot jaz ali višje! :D

Ne se sekirat, resno! Se ti vsaj kile manj poznajo. ;)
Zaklenjeno