Za krst...v zadnjih letih smo zraven našega imeli le enega, tam sem dala cca 100€ in še nekaj malenkosti zraven (cotike, igračka).
Pri nas se ne dogaja veliko, se ne poročajo in ne delajo otrok

Sej za "evropske" poroke (v narekovajih, ker je bila zadnja ne-bangladeska poroka na Sri Lanki, ampak bolj v zahodnem stilu) imam itak koktejl oblekice, ki jih lahko se vedno oblecem. Pac imam rada oblekice in ker si redko kaj kupim, ni skode, ce si obcasno kupim kaj, kar ne bom ravno nosila, dokler ne razpadeSarissima napisal/-a:Pačuli, zanimivo - dej pojasni malo več.
A potem lahko te obleke se za kam porabis ali jo po poroki pač vržeš stran?

Hvala za vse predloge_patchouli_ napisal/-a:Ko smo ze pri porokah: kaj date za darilo, da ni denar?
Pri nama je tako, da sva praktično večino časa monogamna. Pa ne zato, ker bi imela pravilo, da sva npr. 11 mesecev v letu monogamna, en mesec v letu vmes pa si dava duška in dejtava na polno, lol, ampak zato, ker v praksi noben od naju ne spozna pogosto še kakšne druge osebe, ki bi ji bila pripravljena posvečati čas oz. niti ne iščeva. Če pa se pojavi kakšna takšna oseba, pa noben ne zapaničari oz. dobi napadov ljubosumja. ONS-ji nobenega od naju ne zanimajo, iskanje casual sexa preko online-dating appov tudi ne. Tako da bolj ko ne ostane samo še spoznavanje v realnem življenju. Jaz imam trenutno samo enega prijatelja, s katerim se občasno dobivam, in je dosti starejši od mene, spoznala sva se preko službe in sem čisto po spletu naključih v debati z njim izvedela, da je že celo življenje nemonogamen in je dal čez že malo morje nekih različnih oblik ljubezenskih razmerij, haha. Se pa pogovarjava o vsem, kar po navadi v monogamnih zvezah itak že sodi pod varanje.saarijarvi napisal/-a:^ Cryselle, a potem furata neke vrste odprto zvezo? Tell me more