Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da sm ta tedn ful gnara zagonla za hardware :oops: očitno nikol ne bom norela v trgovini s šuhami, cotami al pa ličili, pr fajnmu hardwaru, če ga nucam, mam pa čist mehke kolene (in posledično prazno denarnico)
# da sem spet sama z mačko doma in grem gledat X-Men: First Class :cool:
# da tak komi čakam 2013.... so many amazing cocnerts, jau jau
# da sm čist trda od zadnjih dveh dni vadb z utežmi da se prav morem mal regenerirat
# da me jezi ker morem čakat kao folk za Hobita it gledat, js bi šla pa zdlllllllleeeeeeeee (kaj le oblublam vnaprej ''ja itak da gremo''.... naslednič bom tih pa kr grem, ko šiša folk)
# da ne bo nč dopusta za praznike, ker itak bo ves folk na dopustu pa ne bo kaj velik dela po moje, si bom pršparala pol za konc januarja al pa začetek februarja
# da ne morem verjet da mam kr pogodbo za nedoločen čas podpisano..... še pred letom dni sm doma klela sistem in obupavala, da nikol nam šihta dobla... good things do happen to me too!
# čeprav me še kr mika tunija, posebi Nemčija, Nizozemska.... jau jau
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

- komaj cakam, da grem jutri gledat hobbita in upam, da ne bo prevelike guzve
- se bolj cakam na dvotedenski dopust cez en teden
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* jaz pa gledam mixed reviews od Hobbita in grem k z malo manj pričakovanja v kino, ful me je razočaralo ker so zdaj orki CGI in ne več maske
_* sva v sex shopu vohala neke fermonske parfume, in se mi zdaj zdi kot da mi bo razneslo glavo :lol:
_* je mrzlo kot satan zunaj, je pa lepo v parku Zvezda ker so neki angeli ki so jih naredili otroci iz osnovnih šol Ljubljane
_* sva z fotrom sestavljala nove omare za v našo dnevno sobo, foter sedi in mi govori kaj naj delam on pa sedi :mad: , z bratom neseva omaro po stopnicah dol, bratu uide, jaz jo vlečem, foter pride mimo...meh, sam ne poškodujta mi stene...potem nama pa police padejo na noge. FY :)

_* Slash pride v Ljubljano!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da sem danes po dolgem času spala doma in da sem se zbudila ponoči in me je ratalo tako strah, da sem se usedla, ful mi je srce razbijalo, vzela sem telefon da sem z lučko posvetla in pol sem mamo poklicala, da naj pride v sobo in prižge luč na hodniku.
* da se mi to nikjer drugje ne dogaja, doma pa večkrat... zakaj??
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

browneyes napisal/-a:* da sem danes po dolgem času spala doma in da sem se zbudila ponoči in me je ratalo tako strah, da sem se usedla, ful mi je srce razbijalo, vzela sem telefon da sem z lučko posvetla in pol sem mamo poklicala, da naj pride v sobo in prižge luč na hodniku.
* da se mi to nikjer drugje ne dogaja, doma pa večkrat... zakaj??

- da se men to dogaja že skor 2 tedna, ne glede na to, kje spim, ali sama ali s fantom in da se mi 85% časa sanja o bivšem, ki je bil kreten na kvadrat :evil: resno, še tega se mi je manjaklo!
- da diploma ne gre nikamor
- da sem sita iskanja službe prek študenta, ker je grozno majhna izbira, pa še tisto so skor same strežbe
- da mam čist preveč super taščo" to be"
- da nimam pojmaaaaaaa kaj naj kupim mojemu za božič, sploh pa ne s proračunom 20eur :?
- da upam da bo moji cosmoobdarovanki vsaj približno všeč moje darilo :P sem napela vse sile
- da bi šla nekam drugam za silvestra kot na zabavo s fantovimi bivšimi cimri, med katerimi je en grozno narcisoiden tip, ki je star že čez 30, pa se še vedno slini okol stanovanja, čeprav dela in živi na drugem koncu Slovenije. Res nima nikogar svojih let za družbo?
- da sporočam vsem, ki vas žeja po življenju v zakotnih hribih, da je dostopnost potem skrajno ogrožena, predvsem pozimi
- da že 2 dni preverjam, če je prišla nova knjiga J K Rowling v našo knjižnjico, pa še vedno piše "v obdelavi"
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

da sm se pravkar zbudila in se spomnila da sem se čist nažgana nekaj ur nazaj poljubljala z DOBRIM prijateljem. Pa on ni bil tok nažgan. Pa že večkrat sva spala v isti postelji, po kočah in podobno pa nikol ni blo nič...
Ok sej ne biva tega več omenjala verjetno.

da mi je bilo v bistvu ful všeč kako me je avtoritativno držal v objemu.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da mam vsega dovolj
- da ne vem, kje so vsi našli ravno današnji dan da me analizirajo in kritizirajo
- da je najhujše, da vsi zadanejo...ja, vem da sem f*cked up, če bi vedla bi popravila vse skup, pa ne vem...tak da mi dajte mir!
- da bi najraje šla na zimsko spanje...za ene pet let...in ko bi se zbudila bi bilo spet vse ok...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Priznam, da sem danes k stojnici v Cityparku pripeljal psa! :eek: 2 urci sva bila notri! :P

Kaj jaz vem, da je Slovenija tako napredna, da psi ne smejo v trgovske centre! :D :D :D
Sem gledal, če bom na vhodu videl kakšen znak prepovedano za pse, pa nisem nič videl... :D

Pa sva bila notri skoraj do konca delovnega časa...mission accomplished... :lol: :lol: :lol:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da me je panično strah operacij.
* Da me je panično strah izgube nadzora.
* Da me je panično strah anestezije. Tudi samo lokalne.
* Da me je panično strah, da bi resno zbolela.
* Da moram po vsej lucky-me-verjetnosti v torek na biopsijo kože.
* Da še nikoli nisem vzela pomirjevala. Da ga bom v torek mogoče morala. Čeprav me je tudi pomirjeval panično strah.

Ja, strah me je vsega, povezanega z zdravniki, bolnicami, boleznimi ... in strah me je na SMRT. (Ki se je tudi panično bojim.) Ja, veliko strahov imam.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ko sem tvoj post bral, sem se kar ustrašil! :eek: :eek: :eek:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ja, ja ... saj vem, malo ljudem je jasno, da me je RES tako grozno strah ... vem, da se zdi bedasto ...

V svojo ''obrambo'' lahko rečem samo, da sem pri šestih letih preživela v bolnišnici en mesec, zdravniki, starši in vsi ostali odrasli so mislili, da umiram, postavili so povsem napačno diagnozo, operacija, ki je sledila na koncu je bila živ obup, menda sem se vmes zbudila, ampak se ne spomnim, je bilo pa zbujanje potem res muka ... nikogar nisem prepoznala, blodnje sem doživljala itd. ... in ja, še vedno me tlačijo ''zdravniške'' more in ja, pretirano sem zaskrbljena okoli svojega zdravja ... očitno samo čakam, kdaj se bo zgodilo tisto, kar se bi takrat moralo in bom zbolela in umrla. :D (No, ni smešno, ampak menda se je treba šalit na svoj račun, očitno se zmorem samo res črno šalit glede tega...)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

to bi moral bit res čuden da te ne bi blo panično strah po tem kar si doživela :S
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Well, enkrat bo treba mimo tega, drugače čaka mene in moje bližnje še cela vrsta ''prijetnih'' dogodkov, pogovorov, paničnih napadov ... ;)

* Priznam, da se je poslabšalo, odkar sem bila pred dobrim letom na magnetni resonanci zaradi udarca v glavo in so najprej rekli, da je vse okej, potem me pa klicali domov, da so mi mogoče ''nekaj'' našli na možganih. Niso, ampak stres je bil obupen ...
* Okej, zdaj sem sama sebe še dodatno naživcirala.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da me zanima, kak gre človek čez svoje strahove?
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Pffff ... tako da se sooči z njimi? Potem bo zame to v torek povsem terapevtsko. :D

Ne, resno ... ne vem. Jaz imam vse racionalne odgovore na vprašanja tipa: kako sem se takrat počutila, kako se počutim zdaj, česa se bojim itd. ampak ne deluje. :?
Zaklenjeno