Js cene jem pecena jajca vedno samo zjutraj in jih delam samo zase. Ni zdaj da kaksnega tipa silim to isto jest.. in jih delam tudi vedno z na tanko narezano slanino, ma je tudi na olivnem olju. Ostalih xy olj pa ne uporabljam, ker mi je olivno najljubse in je tudi domace na nasem koncu..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
saarijarvi napisal/-a:Haha ja, vecina stvari posnetih pred 2005-2010 je bila se precej politicno nekorektnih. .
To, al pa smo res popolnoma neproporcionalno triggered za vsako najmanjšo pikico.
Led Zeppelin napisal/-a:
Sarissima napisal/-a: In ja, na čem pa ti delaš jajca LZ :O.
1. Normalno olje 2. Ocvirki 3. Zaseka 4. Slanina
Olivno olje ubije okus jajc, hočem mast in hrustanje.
Če mi katera začne s tem da uporablja kokosovo olje za kakšno meso, potem bom začel gladovno stavkati.
FUJ FUJ FUJ
Oprosti ampak olivno olje je ko Midas, česarkoli se dotakne je boljše
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Belo olje. Zaseka. Malo slanine. Ali pa nič. Pri nas se res redko uporablja oljčno olje, tu in tam kupim kak liter domačega. Mimogrede...bučno>olivno, ko se gre o solati. Ni isto, ampak je vredno omembe
Js sem cene pred par leti delala na maslu, preden sem zacela na olivnem. Ene punce pa delajo tako, da samo ponev posprucajo z razprsilom, niti nic olja ni kolicinsko..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ma olivno olje je nekaj najboljšega. Bučno se da prebavit, če prou ni druzga. Božansko olivno je še posebi uno domače iz Istre.. Ma štekam, da ste tisti iz vzhodne Slo. navajeni na svoje.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Bucno olje je nekaj najboljsega. Olivno se da prebavit, ce prav ni drugega.* Bozansko bucno je se posebej uno domace s prekmurja. Ma stekam, da ste tisti iz zahodne Slo navajeni na svoje
*Kot receno zgoraj, olivno olje je super, ampak za solate je pac bucno superiorno
Se strinjam, veliko je odvisno od tega, na kaj si navajen in od kod prihajaš. Tu nimamo oljk, tako da starejši niso vajeni tega olja, buče so pa imeli ali pa jih je imel kdo oz vasi. Sicer ko kupimo liter čistega olja, ga za solato mešamo in kar traja tista ena flaša. Patchouli, kaj pa lahko kupiš pri vas? Oz s čem delaš solate, na čem pečeš?
Kdo jaz? Nic nisem zgresila, ne. ( navezuje se ne une 3 resnice in to temo, pac v smislu da sem lahko pretiravala z reklamiranjem tega olja oz da se mi je sploh dalo tolk s tem ubadat lol)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?