Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

jst sm pa dons po dolgem cajtu kooončno spet vozila...šlo je u redu ampak seveda brez napak ni šlo ...dons me je pa celo uprašu če me pusti nekje u centru kjer mi paše :eek: :D pa sm bla čis začudena sam sm pol ugotovila da sam zato ker se je njemu nekam mudil pa sm rekla ne ne gremo kr do avtošole mam itak cajt :flamingdev:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

u naši aš s eje pa že ta 3.auto ta tedn pokvaru in sm vozila dons golf 6ko, best auto ever :D čist po men narjen,upam da mi ga bo res zrihtu za glavno :D no,jz nč kriva hehe
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

no js se pa lahk pohvalm da bom še ene 3 tedne vozila v avtošoli, kr sm dons padla na glavni.
in to zard takih napak da sm mislna da mu bom glavo odtrgala.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

njegovih napak? kaj pa je blo? :o
saj bo, enkrat ko bomo mel izpit bodo vse ure in cakanje in izpiti pozabljeni :D

jaz sem pa sla danes na avtocesto in mi je slo slabse od pricakovanega, tako da bom se mogla malo vec ur met :P ampak sem vseeno zadovoljna, samo instruktor ni, ker se me hoce znebit :D :D
sama voznja 130km/h mi ni delala tezav, niti prehitevanje, niti vkljucevanje na avtocesto...izvozi pa katastrofa :oops: ker je zahteval da zapeljem z 130km/h takoj na zacetek zaviralnega pasu, jaz pa prvic do zdaj v peti, in v 100m sm mogla zmanjsat na 50km/h v tretji prestavi + tist oster ovinek dol z avtoceste...katastrofa, nikakor nism mogla sinhonizirat vsega tega :D ah bomo se malo vadli :D :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

red_rose napisal/-a:ker je zahteval da zapeljem z 130km/h takoj na zacetek zaviralnega pasu, jaz pa prvic do zdaj v peti, in v 100m sm mogla zmanjsat na 50km/h v tretji prestavi + tist oster ovinek dol z avtoceste...katastrofa, nikakor nism mogla sinhonizirat vsega tega :D ah bomo se malo vadli :D :D

jooooj, to tudi meni na začetku ni blo jasno kako naj to izvedem :D

pa danes ob 16h držte pesti, da nardim društveni! :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

vso sreco!! :zustimm:

koliko casa si pa rabla da si se navadla potem it dol z avtoceste?! :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma kr hitro .. ene parkrat sm šla, mogoče 3×, 4× pa mi je že reku da sm do zdej njegova najboljša kandidatka kar se avtocete tiče :D hehe ...
no, treba to tudi danes pokazat (samo kaj ko mam jst pred vsakim ocenjevanjem tako tremo da se že kar vidim kako bom nardila kakšno veliko neumno napako :? )
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

hehe smo na istm, mene če že kej tko mau zabremza med vožnjo da nism čist šur al se bo izšlo al ne je zapeljevanje iz autoceste..ampk šezmer sm VEDNO mela tooočno 40 pr tistmu znaku haha in pol on men zmer no vidš,kdo te je uču :D kao ponosn name ccc
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nardilaaaa, wiiii !! :))
sicer sm ga malček srala .. ampak sm mela mladega ocenjevalca, dober kolega od mojega inštruktorja .. in ga je prašal, če drugače vozim boljše in je inštruktor reku da dosti boljše ;) in pol mi je ocenjevalec reku: "okej super, pol si nardila .. samo do glavne vožnje še malo natreniraj to kar si danes zaj*" :P
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

kaj si pa zaj*? :D

cestitke!! :grinsevil: :heiss:
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^mah s parkiranjem sm ful komplicirala, ker nism hotla v levo parkirat in sem iskala tak plac da se lahko parkiram v desno, parkirišče (pred supernovo) je blo pa ful polno, tko da preden sem ga našla .. :D
pa na hitri cesti sm hotla kamion prehitet in dokler sm se jst lotla prehitevat (dokler se je levi pas spraznu), je kamion že tolko pospešu, da ga nism mogla prehitet in sm kr vozla po prehitevalnem pasu da je ratala gužva za mano in pol mi je ocenjevalec reku naj pritisnem na gas pa peljem 120 da ga prehitim :oops:
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

čestitam! sm držala pesti :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

jz pa ju3 društveni :cool: kent vejt =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) držte pesti,čeprou itk to USAK nardi.pr nas pa na društvenem ne vozš po AC pa ne parkiraš baje hmm :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

kak je blo?! :D

jaz pa v sredo zakljucim, wiii... zadnji dve uri, nocna. potem pa drug teden OVP pa najkasneje v 14dneh izpit.

uapm da mi rata, kr cene ne vem kaj mi bo instruktor nardil.... :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Nardila, valda :cool: čeprou baje tega ne nardi vsak, usaj v naši AŠ bl ne hehehe
wiii sm se pol nagradila, Armin all night long + 2 afterja :)))) ta tedn pa na roško CPP prjavt, konc nobembra pa glavna enkrat..u iziiii,čeprou hočem čimprej k ful rada vozm!
Zaklenjeno