Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- je prav grozljivo kako ogromno ljudi ki hoče shujšat "hujša" in si uničuje organizem s tem.. groza. "ko si lačen se napij vode namest da ješ", "pojej samo 3 jabolka na dan", "ne jej po 5i uri".. kaj bo naslednje? "odreži si nogo pa je 10 kil manj"?
- da se včasih prav bojim tega mesta.. pridem na postajo čakat bus in se nek psihopat dere in zmerja vse okol sebe.. da z dihanjem onesnažujemo zrak, da jemo kemikalije.. eni stari mami tam se je zadrl u faco da ni vredna svoje frizure.. wtf
hej norci :)
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

haylee napisal/-a:* da sm zadnje dve noči skupi spala 5 ur.
* da je kljub temu dele ura 2, jst pa še vedno gledam v ekran in se ne mislm kej kmau spokat v postlo.
* učasih razmišlam, da zard moje nespečnosti neb blo slabo obiskat kšnga zdravnika.

Zdravnik ti bo predpisal tablete za spanje, raje poskusi z marihuano, če ti ni preveč tabu. :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^ Haha, to raj neb noo :) Glede na to d mam kronično vnetje ščitnice, bom šla najprej to pokazat, ker je nespečnost lahko posledica tudi nepravilnega delovanja ščitnice :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Točno to, jaz sem ravno hotela napisat, da bi lahko ščitnica preveč delala :ja:

- je dan spet odbrzel mimo :?
- hvala bogu, da bo čez vikend sneg, da bom lepo noter zaprta in delala v miru :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* sem praznoval krasen rojstni dan, za razliko od svojega dekleta se ne sekiram ker sem star 23 let :)

_* dobil najboljše darilo ever od emanuele; dobil sem usb ključek ker ga vedno rabim in ga vedno iščem in moram uničiti star mp3 da lahko shranjujem stvari, neki sladkega...glavni del darila pa je bil bon za bungee skok iz solkanskega mosta.

_* kar je super, ker vem da punca ve kaj jaz hočem in da imam raje spomine kot kakšen parfum. Komaj čakam skok!

-* je prvič po mislim da 12 letih da je bil sneg na moj rojstni dan, malo nama je sneg zagodel ker nisva mogla iti v kino ali ven jest ter iti na naš vikend kjer bi imeli kosilo za najin rojstni dan...ampak bo še čas za to, jutri bom šel mogoče že malo bordati :D

_* sem dobil klic, in mogoče januarja dobim redno službo..upajmo :) , ker potem se lahko naslednje leto preseliva v mojo hiško.

_* Messi 86 :!:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

... ne morem verjett, da je LZ star komaj 23. Glede na to, da govori o hiši, redni službi idr., bi rekla da je najmanj 25. Da ne bo pomote: mu čisto privoščim vse to. Ampak na drugi strani pogledam sebe, ko imam še najmanj 2 leti do konca študija, potem vsaj ene 2 leti, ko bom imela službo, je ne imela in čakala, da če se bo nas država usmilila in razpisala dovolj mest (sploh ne razmišljam več o tem, da bi dobila točno tisto specializacijo, ki bi si jo želela).
... ugotavljam, kako so vsi moji bivši v nekih srečnih zvezah, nekaj že poročenih, z otroki.
... nekako sem pri 23ih na istem kot sem bila pri 19ih, študentski dom, cele dneve za knjigami, finančno se prebijam iz meseca v mesec, brez kakršnekoli spremembe na vidiku.
... edina razlika je v tem, da ko grem ven, so vsi mlajši od mene. resno, moja greneracija je izpuhtela neznano kam.
... ok, tale post je izraz mojega pms tedna, tega da sem srečala bivšega (jaa, priznam, moti me, da z mano ni bil nikoli tak kot je z njo), da so vsi okoli mene nekaj srečni in da je veseli december, ko v Ljubljani na kuhančku srečuješ same zaljubljene parčke.
... ma drugače sploh ni tako hudo. se bom pač zakopala v delo in nekaj naredila iz sebe. :D konec koncev sem si to vedno bolj želela in res ne vem, kaj me trenutno meče.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-mislm, da so ta leta zdj za vse nas mal..complicated :D po eni strani se počutim in hočem ostat največji otrok, oziroma najstnica, po drugi pa gre vse tok hitro..sploh ni več daleč konec faksa, job, stanovanje, družina..panika :D
-sem ekstra lazy, ampak darila bi pa res kupovala kadarkoli, kjerkoli, komurkoli!!!
-sm si po dolgem času prvoščla eno energijsko pijačo..se kr krivo počutm :/ čist ena nezdrava packarija hudičeva
-ne da se mi na faks, ne da se mi met predstavitve, ne da se mi it pod tuš, ne da se mi ne da!
-je mama letos že tretjič bla na urgenci, fuck 2012, če bo kdaj konc sveta, je res zdj kr primern cajt
-upam, da je štipendija že nakazana
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

Led Zeppelin napisal/-a:
* kar je super, ker vem da punca ve kaj jaz hočem in da imam raje spomine kot kakšen parfum. Komaj čakam skok!

- ^ upam, da bo tudi moj fant imel takšno reakcijo kot ti :) drugi teden praznuje rojstni dan in mu bom (poleg ostalega) podarila bon za bungee jumping! Lih iz tega razloga, da bo imel dogodivščino za spomin :D
- danes mi je šef med pogovorom omenil, da naj ga marca kr spomnem na to, da mi dajo pogodbo za podpisat, če se bom odločila, da bi delala za redno. Woohoo, končno! :D
- ne bom več bluzila po internetu, grem raje malo stanovanje spucat dokler sem sama (ker me strašno jezi, če kdo taca po tleh dokler niso čist suha)
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

..Evelyn.. napisal/-a: ... fuck 2012, če bo kdaj konc sveta, je res zdj kr primern cajt ...

- letošnje leto, sploh pa zadnji teden/vikend, je grozno. upam, da se ene stvari sploh nikoli ne ponovijo več. me kar strah rata, da bi se ...
- komi čakam počitnice/praznike, kljub ogromnemu kupu stvari, ki jih moram takrat narest. Sam da bo čim prej nov let.
- i'm shocked ...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

..Evelyn.. :kuss: :kuss:

* da ne vem kaj mi je, čudn vikend in dan; aaaaaaaa, na živce si grem, totalno
* da bi se najrajš nekam sesedla in jokala par ur skup
* da v bistvu ni tak hudo, sama si delam probleme, kjer jih ni, razmišljam preveč o vsem, kar mi ni treba
* da zanimivo, da pišem sem, samo ko slabe volje; kot da ob dobrih ni časa
* da se v bistvu prov veselim faksa jutr, vsaj tukaj uživam spet, celo ob učenju
* da rabim par novih delov zimske opreme, najbolje da mami peljem po nakupih, ker sama ne vem kako bom tole
* da komi čakam potovanje, pogrešam jih, neznansko :hearts:
* da se včasih kljub množici ljudi okol sebe, ki vem da me majo radi in vse, ampak se vseeno počutim tak osamljeno; sama sebe nerviram!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

*mala* napisal/-a:* da se včasih kljub množici ljudi okol sebe, ki vem da me majo radi in vse, ampak se vseeno počutim tak osamljeno; sama sebe nerviram!!

... jst sm ista!
... danes je res obupen dan. najbolš, da grem kar spat, da čimprej mine.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* sem bil prav srečen ko sem na postaji v Zidanemu mostu srečal svojega prijatelja iz vojske, kul je objeti svojega prijatelja. Tega človeka imam res rad.

_* z njim sva se toliko nasmejala, in vedno sva pazila drug na drugega on je bil en izmed tistih v katere sem imel 100% zaupanje, vedel sem da če zmanjka vode da mi jo bo dal, da mi bo pomagal napeti posteljne robe če jih je kdo pozabil, vedno me je kril in jaz sem vedno kril njega.

_* ko sva se srečala sva se spominjala da je bil konec služenja obenem neverjetno srečen ker smo končali kar smo si zadali, obenem pa smo vedeli vedeli da nikoli več v življenju ne bomo izkusili takąših močnih prijateljstev. Ker si tam tiste mesece z temi ljudmi, in greš čez najslabše in najboljše kar si ti kot človek in enostavno spoznaš ljudi v 0.

_* resnično pogrešam svoje prijatelje
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

- da sem čustveni invalid
- da ne vem, zakaj ne spustim nikogar do sebe
- da ne vem, zakaj mi je tak težko vzet si čas za nekoga drugega, s komer bi se mogoče mela prav lepo, vendar se že zaj bojim, da bi se lahko kaj zapletlo
- da kljub temu da ima človek tisto glavno vrlino, ki jo iščem, najdem en kup drugih napak
- da si bom dala focn :)
- da sem neprespana
- da nimam pojma kje in s kom bom za novo leto
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da sem lihkar dobila plombo
-da mi je sedet na stolu pr zobarju neki najbl groznga ever. Če neb imel protibolečinskih injekcij bi mi verjetno že pol zob manjkal...
-da dons ne grem več ven v ta mraz. Brrrr.
-da še ne smem jest, pa grizt, ampak kdo bi si mislil, sam o hrani razmišljam, o kšnmu fjan pohanmu zrezku :evil:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da mi raste in me boli modrostni zob.
* Da mi ni do intervjuja danes in da bi rajši kar ostala doma in brala Jane Austen in jedla čokolado.
* Da mi ni danes imet predstavitve.
* Da mi ni do faksa.
* Da komaj čakam, da grem danes iskat darilo za mojega.
* Da mi ni za brat člankov.
* Da še nimam vprašanj in da mi ni za brat biografije od Tennesseea Williamsa.
* Da mi ni, mi ni, mi ni, mi ni.
* Da upam, da imata samo moja mačka bolhe in ne jaz vaskulitis.
* Da je bilo leto 2012 do zdaj super, upam, da bo 2013 v tem slogu.
Zaklenjeno