- ja predstavljala sem si, da bo lahko vseeno kaj ratalo ven, ne vem kaj bi si drugače predstavljala..
- drugače blo je v živo na pijači.. nekaj je začel govorit, da glede določenih stvari se odloči takoj, samo glede mene, da se ne more odločit, kaj bi.. in pol sem js sama rekla, da če mu ni, da se lahko prenehava dobivat.. (še isti dan mi je pa govoril, da se petek vidiva bolj na hitro, ker gre pol v fines in Lj naslednje jutro in v soboto popoldan/ zvečer bolj na dolgo..)
- očitno kljub vsemu kakršen je, vseeno bi imel neko bolj resno stvar zvezo.. nekaj je govoril, kot da js mu delujem prav taka za se poročit, ker z nekimi ostalimi so sami problemi, samo da ni začutu prav tistega 'nekaj'
- ja ta je tudi bil tako ful na lepe besede in v realnosti ne tolk..
- ma da je bilo itak en kup znakov, da ni ok, samo k ti daje neki ful vznemirjenja in energije, se nočeš vstavit..
- je on malo poseben/ drugačen tip od unih s katerimi sem imela do zdaj opravka.. ful je tudi upaljen na avte, na ženske/ na hart uštimane/ že bolj kurbe na videz.. še izjavu je, da so mu všeč take, ki jih imaš bolj za modni dodatek..
- nekje sem tudi napisala, da ne žura, zdaj zadnje obdobje se mu ni prav dalo, čene prej pa je ja (verjetno lih samo za to, da hodi ženske ggledat), pa tudi en čas je precej bil na koki..
- ko smo že pri koki.. imam enega tipa s katerim se redno vozim v Lj na delo..ravno me nekaj pobere zjutraj včeraj, debata v avto, ja, da ta teden se sploh ne more naspat.. in potem nekaj je delu tam odspredaj, ko nisem dobro vidla, ampak delovalo/slišalo se je, kot da, si s prstom nekaj nosi pod nos in potem snifa.. nisem dobro vidla, lahko mi je tudi preveč delala domišljija že takrat

. Ampak pride pa ful tak energičen kdaj tudi popoldan ko se nazaj peljemo, sem se že prej čudila, odkod mu toliko energije.. (kot naključje, sem njega - iz prevozov- istega ravno videla pred barom od koder sva z njim-'bivšim' -odhajala včeraj, ko sva končala..)
- sem že od včeraj tako slabe volje, da se mi ne da sploh jest, mislim da tudi zdaj nimam najmanjše želje po zajtrku..