Bar II [združeni temi]
Joj nevem no, tale bar
Men so vi tko smešni.
Jz upam, da bo dal Emil na stol poleg Jerneja Žigo, da bo štempilkar vn letu, ker mi je pa še vsedno Đeri 300x boljši, ker je vsaj smešen.
Jz sem mislna, da me bo pobralo, ker se je tko okrog Ines vrtel, njej je blo pa to očitno prov všrč, ker ni nč zdgledal, da ji je ful moteče
Sam tale Jasna pa res samo pozornost išče in zj se je v Žiga zapičla, baba grda.Sam pomoje bi bla res fleten parček. Ona bi se povsod nastavlala on bi ji pa grozil, da jo bo ubil. Lah bi ji pa štempiljko dal na čelo, da je njegova
Aja katera je una Špelca, ki ji Deri obljubla, da bo z njo, ko pride vn
Me prav zanima, če res 

Jz upam, da bo dal Emil na stol poleg Jerneja Žigo, da bo štempilkar vn letu, ker mi je pa še vsedno Đeri 300x boljši, ker je vsaj smešen.

Jz sem mislna, da me bo pobralo, ker se je tko okrog Ines vrtel, njej je blo pa to očitno prov všrč, ker ni nč zdgledal, da ji je ful moteče

Sam tale Jasna pa res samo pozornost išče in zj se je v Žiga zapičla, baba grda.Sam pomoje bi bla res fleten parček. Ona bi se povsod nastavlala on bi ji pa grozil, da jo bo ubil. Lah bi ji pa štempiljko dal na čelo, da je njegova

Aja katera je una Špelca, ki ji Deri obljubla, da bo z njo, ko pride vn

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Bina napisal/-a:Ja kako pa ti pišeš? Tudi ni ravno pravilno. Sicer pa ta computer-language ni vedno gladko berljiv.
D'oh. Kot sem ŽE rekla - logično, da gre na netu večinoma za sleng in s tem nimam problemov, v nos mi grejo samo huuude slovnične napake (ala domoL ipd., glej predvsem Gregorjev blog) in kritično pomankanje ločil.
Nihče ne pričakuje popolnega knjižnega jezika, ampak za osnove bi se pa lohk potrudl. Pa nočem bit neki high al pa kej, samo določene zadeve so pa res too much.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
- Kofetarica
*purple bitch* napisal/-a:laughing out laugh
nekej tazga
lol v originalu pomeni "laugh out loud" in sicer gre za ameriško frazo, ki jo je težko prevest v slovenščino. uporablja se pa, ne samo v smešnih situacijah, ko kdo kaj posrečenega prbije al pa kej podobnga, ampak tut že za kkšno odobravanje česa itd..
ok, konc offtopica.