Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Priznam, da je ohranit stike tudi po mojem absolutno kontraproduktivno. Priznam, da sočustvujem s patchouli.
* Priznam, da me noge bolijo kot da bi šla na Triglav. Nisem šla na triglav, samo malo sem pospravljala po stanovanju.
* Me bodo ''ženske težave'' ubile, pa čisto nič ženstveno se ne počutim pri tem.
* Bi zdajle lahko čisto zares tudi z zobotrebcem koga resno poškodovala, če bi rekel, da samo jamram in da to ne more tako boli. Ker lahko.
* Se ne morem premikat, ampak bi srčno rada šla še malo posesat. Pa štedilnik popucat.
* Bom mogoče pojedla še en krožnik juhe.
* Sem srečna, da danes odpade pol predavanj, ker enostavno ne bi zdržala vsega.
* Ne morem verjet, ko mi dragi pripoveduje o domačih dogodkih. :(
* Sem srečna, da je moja familija taka kot je, ker čeprav je nekako adamovska, vseeno v kriznih situacijah na koncu po vseh prepririh itd. držimo skupaj.
* Grem menda zdaj res pojest še tisti en krožnik juhe.
tinqi.winki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinqi.winki »

* zopet zapravlam čas za brez vezne stvari, namesto da bi se lotila, kar MORAM naredit
*da bi jedla nekaj res dobrega, spomnim se pakistanske restavracije z najboljše obarvano hrano mmm
*če bi se dalo bi zginla za par let in se potem čudežno pojavila nazaj
*sama s sabo, čeprav sem že mislila, da sem, nisem še čisto razčistila (problem osebnosti, kdo kaj zakaj ... ) in da mi tega sploh ne bi bilo treba razčiščevat
*mi gre ta (današnji) svet vse bolj na živce. jaz sploh ne vidim več prihodnosti. mora se zgodit nekaj res pomembnega
*mi gre folk na živce, ker se vsi vedno bolj in bolj podrejajo/mo namesto, da bi se spavli skup, nardil nekaj pametnega in se uprli
*da se ti lahko kdo tako hitro posmehuje, v resnici je pa on navaden "bogi revež"
*mi gre ta trenutek vse naživce in bolje da neham pisat
**sanjam o plaži, soncu, toploti, njemu in oh in ah brezveze
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tyašii »

*bi si res želela da bi snežilo :D ker bo tok vse lepš k se bojo lučke pržgale :) pa še odločila sem se spet začet smučkat letos wiiiii :D
*bi šla zdej res domou...daje me domotožje jp, čeprov sm sam 50km od doma :(
* si zeeeeelo želim, da bi šla drugo leto poleti delat v London :)
*pogrešam mojo prijateljico :/ things just happens
Never a failure, always a lesson. :)
diamondsandheels
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a diamondsandheels »

Priznam da

- hocm shujsat usak dan znova, pa se potem vedno nekak tko konca da jem nezdravo, visokokaloricno hrano..dan za dnem

- sm jezna sama nase

- mi je zou da ne bom mogla bit v pondelk v Lj ko se prizgejo lucke..ah
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

*Da ne morem razumet zakaj se ljudje tako radi pogovarjajo o drugih ljudeh. Zakaj nihče ne upošteva reka, da naj vsak najprej pred svojim pragom pomete? Zakaj vedno pri drugih vidimo najslabše in ob nedolžnih besedah pomislimo na najbolj grozen scenarij?
*Kako je možno, da si ljudje mislijo tako slabo o nekom in se sam tega sploh ne zaveda ter se kasneje konstantno sprašuje zakaj? Nikomur ne želiš nič slabega, nikoli nič ne rečeš a ljudje so vseeno taki...
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

... včeraj je bil en tak smešen dan. čuden.
... najprej sem srečala nekega znanca. sicer nič poseben tip, ampak v uniformi... da dol padeš :D
... potem mi je pisal bivši. očitno mu gre v nos, da se imam lahko v življenju tudi ful lepo brez njega.
... danes se moram učit. nujno!
... da sem polno zaposlena, ampak je ful fajn, ker delam stvari, ki me osrečujejo :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* sem v Murakamijskem filingu (knjiga Kafka na obali); šla bi v neko kočo, v hribe. sam js, nobene elektrike, knjige, mir....
* me ljudje vedno bolj iritirajo (tudi samo sebe štejem)
* moj romantično zamišljen svet počasi propada - vedno bolj postajan cinična, zadirčna (kam je pobegnil otrok v meni???)
* grem na faks. super :D kako zelo sem navdušena! komaj se čakam družiti s sošolci ah ja! življenje je <3
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem ful lepo pospravla :hand:
> da sem se končno naspala Slika
> :jive: ulalalalalalla
> zgleda da bo letošnji :xmas: čas spet bolj topel
> jao pridem iz počitnic in že razmišljam o naslednjih
> :love:
> nič grem se lotit :schreiben:
> ali pa še malo po forumu pošpegat prej :P
butterfly92
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly92 »

- da sem bila včeraj na tako noro dobrem dogodu, katerega moramo kmalu ponoviti
-da mi fax že najeda, najraje bi se prepisala
-da komaj čakam sneg, sem že sita oblačnosti in dežja
-da grem v knjižnico, samo nevem katero knjigo naj si izberem?ima kdo kakšno idejo?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

kakroli od Haruki Murakamija; najbolj ti priporočam Norveški gozd
butterfly92
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly92 »

hvala za predlog :) trenutno se ukvarjam z 50 odtenkov sive :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-aleluje. Skoraj konec. Lektoriranje še, pa me čaka samo še zagovor :spin: ,
-je nekaj končno mimo. Sicer sem bila več na odru kot slavljenec, so me pa pohvalili, da sem padla v svojo vlogo in jo odigrala z vso resnostjo. Še tisti, ki mu je to dejanski foh :D ,
-sva zadnjič s sestro bili na tekmovanju in pokasirali srebrno in zlato medaljo. Ok, sicer sem jo mogla premagati, čeprav bi si prvo mesto raje delila :D Mi je pa smešno, nikoli si ne bi mislila, da bom na športnem tekmovanju,
-me naslednji torek čaka tekmovanje preko faksa. To bo še zanimivo...,
-imam včasih pol kufer vsega, spet drugič je ok. Pa dobro, nihanja se bodo nehala...samo da pride že ta veseli december, da bom več po štantih kot doma :D ,
- me malo straši dejstvo, koliko bom že stara. Objektivno gledano ne veliko, subjektivno si pa mislim faaaak, time, stop it!
-imajo že vsi načrte za novo leto, jaz pa še kar lutam. We will see..
The world is as you are.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- i'm screwed...
- zaj**** sem vse kar se zaj***** da :/
- nevem več na koga naj bom jezna... najboljš da sama nase...
- :cry:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lenoba »

* mi je tale bolniška uničila moj bioritem

*upam da se bom lahko privadla nazaj tako kot je treba

* imam danes pregled pri kirurginji, ki me je operirala in srčno upam da mi bo rekla da se je lepo zacelilo in se lahko vrnem v svoje normalno življenje, službo in med ljudi

*nimamo tako zelo rada svoje sluzbe ampak, treba je denar služit

*čeprav mi je na začetku pasala ta bolniška, sem jo zdej že res sita, totalni house arest
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da sem rada glavna :D Ful rada vse kao uredim, ker drugače se bo gospodinjstvo sesulo, ko me ne bo. Cimra pa tak pridno sodeluje in si piše, kaj vse je za naredit. Pa še rekla, je, da lahko muffine naredim, preden grem. :jive: Sam jih žal ne bom, ker ne bo časa.
- Delam pa zato najboljšo sladko zadevo na svetu. Vsebuje pivo in temno čokolado. Kaj več še potrebuješ?
- Da je kuhano vino za pussyje. Jaz pijem kuhan viski. V precejšnjih količinah, sred dneva, pol pa še guinnessa čez (če je pa ostal od mase za zgornje praline) in to ne v družbi ampak sama. Boli me k***c. Bom pa alkoholik.
Zaklenjeno