* srečno vsem!
* tudi jaz osebno ne razumem tega tiktakanja biološke ure. res ne pretiravam, ko rečem, da ne čutim niti malo potrebe po otrocih. niti. malo. zavedam se, da sem preveč "sebična", in preveč cenim svoj prosti čas. mi je pa res zelo lepo, ko vidim kako je moja prijateljica (edina od bližnjih, ki ima otroka) srečna, ko ima svojo družino, res ni lepšega. pa njena mala je res faca, vedno mi gre na jok od sreče, ko jo vidim, ker me res gane

tko, da bom kul teta, def. pa ne mama

* Sem srečna, ker smo se dogovorili za službo, tako, da bom še eno leto malo bolj sezonska. ne vem zakaj, ampak se mi iskanje redne službe upira, ker pomislim na rutino, in me kr stisne...
* me čaka naporen januar, določene stvari bo treba sfiniširat, in mi res ne bi škodilo, da bi bi mal bolj zaupala v svoje sposobnosti, ker na vsakem koraku dvomim vase, in mi vzame posledično preveč časa vse skupaj

* mi je mogoče malo žal, da je odnos z očetom res šel v k* (moram se tako grdo izraziti), ampak sem vsaj prišla do točke, ko se več zaradi tega ne sekiram, ampak sem preprosto sprejela to, in ne pričakujem ničesar več od njega, in sem si posledično s tem "prišparala" živce in solze.
* si za leto 2020 predvsem želim čim več branja ter učenja (learning, not studying); odločila sem se, da bom poglobila svoje zanimanje za religijo, tako da bom letos prebrala in koran in biblijo. od nekdaj mi je fascinantno kako lahko religija mobilizira ogromno množice ljudi... prav tako bi rada poglobila znanje o mednarodnih odnosih (predvsem me zanima tematika bližnjega vzhoda, in zakaj je tam stanje takšno kakršno je...), in sem na to temo že našla en kup knjig. ugl. čim več znanja <3
* predvsem si pa želim vse dobro svoji mami. da se finančno stanje umiri, in da najde notranji mir.
* sem se prekršila glede obdarovanja za božička, in mami kupila letno vinjeto. je bila res srečna

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”