Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Baje, da razne ( zelenjavne) juhe, enkrat sem ful dobro lazanjo naredila in to ta teden, ko sem delala koscke piscancjega mesa v pecici povaljane v domacem rdecem pestu(iz sušenih paradiznikov, sveze bazilike, petersilja.. )in drobtinah.

On meni golaže, vceraj je naredil en goveji( iz domacega govejega mesa), najboljsega do zdaj pa enega iz kunca v ekonom loncu( ko sem imela prvi dan sluzbe po 3 tednih nege, se spomnim).

Ponavljam + kako zgledajo tvoji nohti, kaksno barvo/ videz nohtov imas?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

On zivi od solat z razlicnimi olji / semeni in od omlet ( :D ) tako da je ekspert v tem.

Moje mu je vsec vse, ker kuham raznoliko, on pa pac ne. Mislim, da sva se skupaj odlocila, da je bil najboljsi do sedaj izproban recept tale: https://www.bonappetit.com/story/borani-kadoo

Torej buca z jogurtom in cesnom :) priporocam!

Rad ima tudi razne kuskuse, kvinoje, azijske rize, itd..

Na nohte ne hodim vec, sem dolgo hodila.. Zdaj jih lakiram sama, trenutno imam en ful lep odtenek - nekaj med lila in roza. :) Bi pa rada investirala v kak boljsi lak, tile od Essence so res samo za 2x :lach:

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js pa ne najdem casa v dnevu za nohte lakirat, oz prioriteta je spit kavo v miru zjutraj ce imam tisti dan to moznost in po internetu kaj prebrat tisti cas, sicer pa kuhat, cistit.

Za zdaj imam samo na nogah prozoren lak z
odtenkom lavande, znamke Zoya( dobesedno sem si barvala vmes, ko se je mali dojil nekako z roko cez njega do prstov na nogah, prvic po porodu do zdaj sem si jih nabarvala), na rokah nic.

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Na nogah mi jih v času poletja uredijo s permanentnim lakiranjem. Trenutno imam koralno barvo, v kratkem jo zamenjam v bolj nežno roza odtenek.

Na rokah si jih občasno sama lakiram, ampak mi gre kmalu dol, se okruši in ni lepo za videti, zato sem večinoma brez.

- - - - -

Ponavljam
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

:lach: enkrat samrat sem šla na pedikuro s permanentnim lakiranjem - sklepam da ženska ni kvalitetno opravila dela, saj mi je permanentni lak zdržal manj časa kot ko v avtu ali med sestankom nalakiram na brzino sama :lach: . tudi na rokah lakiram sama, saj imam nohte papirno tanke in ko pridejo zraven z pilico, pilijo enostavno preveč natanko in ni dober občutek. ampak me pa jezi, ker zdržijo le dan ali dva. na mojih rokah se tako vidi vse - od relativno perfektne manikure z. gradienti ali vzorčki padl do popolnoma odkrušene katastrofe :lach: .

na katero propagando ne nasedaš? :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz nisem se nikoli bila na nobene vrste nohtih.
Ampak na nogi se k osem si lakirala, mi je v bistvu lak vedno drzal mesece, se v jesen. Samo na rokah mi gre takoj dol.

Niti ne spremljam zdaj toliko nekih aktualnih stvari, ampak feminizem, covid cepljenje, v smislu crnobelega, da je samo Ukrajina nedolzna, ostali krivi.. zdaj se ne spomnim drugega…

Ponavljam
Odgovori