Študij: EF - Ljubljana
-
- Sramežljivka
Mi lahko prosim katera iz EF (UNI 3-letni program) kaj več pove o tem, koliko predmetov je bolj logičnih oz. računskih? A so težki predmeti (sploh kakšno računovodstvo in revizija, poslovna logistika, bančni in finančni management...)? Ker mam jaz matematiko v sš 3, uspeh pa pravdober. Zanima me s kakšnim uspehom ste šli tja, a je na UNI kaj omejitve?
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
OrangeLady napisal/-a:ne. jaz sprašujem zato ker razmišlam ali bi se vozila ali bi si najela stanovanje. cena je približno ista(prevoz malenkost cenejši, ampka če zraven všteješ še vzdrževanje avta je približno ista cena) Ne bi se rada zaj***** in se odločila za vsakodnevno vožnjo, nakoncu bi pa imela med predavanji več kot 2 uri frej :\
V 1. letniku je urnik skor tko k v OŠ

Moj fant je biu prej na strojnem faxu, zdej je pa na EF & je tok zadovoljen z urnikom, ker je tak praktičen, da ne bi mogu bit bolj

....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- AdidasGirl
- Sramežljivka
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
OrangeLady napisal/-a:ne. jaz sprašujem zato ker razmišlam ali bi se vozila ali bi si najela stanovanje. cena je približno ista(prevoz malenkost cenejši, ampka če zraven všteješ še vzdrževanje avta je približno ista cena) Ne bi se rada zaj***** in se odločila za vsakodnevno vožnjo, nakoncu bi pa imela med predavanji več kot 2 uri frej :\
u prvem letniku res ni problem ..jz tud živim 40km iz lj pa nism mela problemu s prevozom zrd lukn umes ..za drugi semestr sm sicer mela mal bl bedn urnik sam sm si ga spremenila ..itk ni nikjer nujno da hočm na svoje vaje tko da komot si daš med lukno kšne vaje pa pol ti ni treba vse dni hodt u lj sploh
-
- Komunikatorka
prej se je govorilo o smereh in ker sem se letos vpisala na upeš me zanima če se je mogoče po 2 letniku še prestavljat po smereh ??
zanimajo me predvsem management , mednarodna ekn. in turizem, potem pa sem pogledala predmetnike in ugotovila da so do 4. semestra vse smeri enake , management in turizem pa še naprej...v 5.semestru je razlika v 2eh predmetih in v 6.semestu zopet v 2eh predmetih.
ali je potem mogoče zamenjati smer če so si vse tako podobne ??
kako pa je z literaturo...pri vseh predmetih so navedene po 3-4 knjige...a jih je potrebno vse kupit ? ali se sploh potrebujejo vse (npr. v sš pol predpisanih sploh ne rabiš !!! )
zanimajo me predvsem management , mednarodna ekn. in turizem, potem pa sem pogledala predmetnike in ugotovila da so do 4. semestra vse smeri enake , management in turizem pa še naprej...v 5.semestru je razlika v 2eh predmetih in v 6.semestu zopet v 2eh predmetih.
ali je potem mogoče zamenjati smer če so si vse tako podobne ??
kako pa je z literaturo...pri vseh predmetih so navedene po 3-4 knjige...a jih je potrebno vse kupit ? ali se sploh potrebujejo vse (npr. v sš pol predpisanih sploh ne rabiš !!! )
-
- Komunikatorka
evo zej sm nardila uni e-upis in je nakoncu se izpisalo predmeti in predavatelji :
Dimovski, Rozman MANAGEMENT
Bogataj, Hvalica MATEMATIKA ZA POSLOVNE IN EKONOMSKE VEDE Prašnikar MIKROEKONOMIJA
Korže PRAVO DRUŽB IN POSLOVNO PRAVO
Dimovski, Rozman TEMELJI MANAGEMENTA
Tekavčič, Peljhan UVOD V POSLOVANJE
povejte,kok bo težko , pa kerga se je najbolj za bat, da je zelooo muhast
aja pa kak je to neki je management, neki pa temelji managementa , pa kr vse so dali na prvi semester , drugače je samo temelji m. na netu pisalo
a je možno da je zaj napaka ?
Bogataj, Hvalica MATEMATIKA ZA POSLOVNE IN EKONOMSKE VEDE Prašnikar MIKROEKONOMIJA

aja pa kak je to neki je management, neki pa temelji managementa , pa kr vse so dali na prvi semester , drugače je samo temelji m. na netu pisalo
-
- Kofetarica
- Kontakt:
christianna cruz napisal/-a:evo zej sm nardila uni e-upis in je nakoncu se izpisalo predmeti in predavatelji :
Prašnikar je težek pa morš vse znat v detajle pa še nakladat povrh, Tekavčička hoče da znaš definicije na pamet z vejicami vred, če napišeš mal drgač ti napiše da manjkajo stvari. Dimovski je na izi, vsaj pr ans je bil. Daje bl poudark temu, da znaš utemeljit pa čpeprov napišeš drgač kt je v knjigi (ker itaq nekje ni ja al pa ne oz. je lohk oboje prov).