Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Zakaj ga ne boš delal? No sej moj lubi tud nima izpita :). In ne ve kdaj ga bo naredu :). Se mu pač ne zdi pomembno...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
petra1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vipava

Neprebrana objava Napisal/-a petra1 »

Jaz imam izpit dve leti in pol. Prej sem nonstop vozila sedaj ko štidiram malo man. :razz: Si pa ne predstavljam več da bi bila brez njega. Čeprav me na začetku ni prav nič mamilo da bi ga dedala.

Če imaš ispit si bilj samostojen. :)
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Novo mesto, 32 ur, v prvo. Imela sem ga pa tretjega decembra ob sedmih zvecer (moja slaba tocka so bli pesci), blo je zasnezeno cestisce in posledicno tud pescev ni blo :D

Je pa to ze 7 let nazaj...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Jst bi pa sam neki uprašala kar se izpita za avto tiče.Kaj je bolš...da ga grem delat v ljubljani al v novem mestu? :)
punčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska-Trebnje

Neprebrana objava Napisal/-a punčica »

jz ga delam tut....joj mi je že kr bed delat.....sm prvič fuknla k mi je kr neki prbiju je inštruktor tok znoru nanjga zj mam pa enkat drug tedn spet...
ma sj bo.... :D
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
punčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska-Trebnje

Neprebrana objava Napisal/-a punčica »

*PrInCeSsKa* napisal/-a:Jst bi pa sam neki uprašala kar se izpita za avto tiče.Kaj je bolš...da ga grem delat v ljubljani al v novem mestu? :)

nm
vsaj jz mislm da je bolš po nm delat k je maj zahtevn k lj
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ok tnx za nasvet :) .Eni mi tko pravjo,drugi pa drugač.Sam vrjetn bom šla res kr v nm ker bom itak tm med počitnicami in se mi ne bo dal u lj vozt :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz pa mislim, da ce imas moznost, je boljse delati izpit v ljubljani, kjer se vec dogaja v prometu in se tako boljse naucis. to se predvsem velja, ce bos po opravljenem izpitu avto uporabljala v ljubljani. res je, da verjetno potrebujes vec ur in s tem vec denarja, res je pa tudi, da dobis vec izkusenj in znanja zaradi kaoticne situacije v ljubljanskem prometu.

to pomeni, da je zaradi vecjega znanja in izkusenj manjsa moznost, da naredis nesreco, kar pomeni, da je manjsa moznost, da imas stroske s popravilom vozila.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Se strinjam z joškotom :wink: Ker je vožnja po ljubljani naravnost ubitačna,še posebej če se težko znajdeš. Tako pa pridobiš še kako dragocene izkušnje na cesti in v večjem mestu.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Jochie napisal/-a:jaz pa mislim, da ce imas moznost, je boljse delati izpit v ljubljani, kjer se vec dogaja v prometu in se tako boljse naucis. to se predvsem velja, ce bos po opravljenem izpitu avto uporabljala v ljubljani. res je, da verjetno potrebujes vec ur in s tem vec denarja, res je pa tudi, da dobis vec izkusenj in znanja zaradi kaoticne situacije v ljubljanskem prometu.

to pomeni, da je zaradi vecjega znanja in izkusenj manjsa moznost, da naredis nesreco, kar pomeni, da je manjsa moznost, da imas stroske s popravilom vozila.

Hvala za nasvet :) .Se čist strinjam s tabo...bom use lepo še ene trikrat premisnla pa se bom pol odločila.Aja še to me zanima?Kok časa se dela izpit,tko povprečno...da začneš čist iz nule in greš prvič na cpp?Jst bom začela ta mesec in sam upam da mi rata do konc poletja nekak narest :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jaz sem izpit delal pred 16-timi leti v krskem, imel sem 25 ur voznje, s tem, da prej nisem nikoli vozil avtomobila.
odvisno je od tebe (tvojega "talenta") in instruktorja.

vem, da je izpit velika investicija, ampak kot sem ze rekel, se zna povrniti, ce zaradi izkusenj nimas nesrec.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aja, se to bi dodal, ko se bos dogovarjala za urnik vozenj, imej v mislih, v katerih urah ni prometnih konic, tako bos lahko naredila vec kilometrov. no, pred izpitom si pa vseeno zberi nekaj ur, ko je prometna konica, da se bos naucila voziti v kaosu.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

No,jaz sem imela 59ur.Izpitna je bila 60 :!: Naredila sem drugič.Prvič sem zasluženo padla.Bila sem zelo živčna.Pol drugič sem pa vozila,ko relly, :D .
Sem pa 2-krat menjala inštruktorja.Čisto na začetku sem imela inštruktorico (ženska).Tipica je bila ful frajerka,ful ok.Samo ona je imela vožnje zvečer in jaz takrat nisem mogla.Zato sem šla stran.Res,mi je bilo ful žal.
Pol drugič sem pa imela enega prfuk***nega inštruktorja in tega vam tudi odsvetujem.Res pa je,da ti on ful malo ur nabija.Samo jaz nisem mogla vzdržat z njim,ker mi je totalno zbil voljo do vožnje.Tip te ful je*e v glavo.
No,pol sem znova menjala inštruktorja in pri temu sem tudi ostala.Bil je the best,ful miren,nikoli ni dvignu glasa.Vse mi je razložu in narisal.
Vem da,ko sem imela izpit "sem včasih malo poškilila inštruktorja in on mi je malo namignu z rokami,kaj moram naredit ".
In tako še danes,ko se kje vidimo se pozdravimo.Se je pa že zgodilo,da me je kje ob cesti zagledal in me je zapeljal do tam kjer sem želela,1-krat mi je tudi častil pijačo.
Tip je frajer,mlad in tudi lušen, :wink:

Tisti,ki išče inštruktorja na obali :?: :!: Jaz vam priporočam njega.Vam ne bo žal, :P
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Aja,jaz sem še pozabila povedat,da sem izpit delala v avto šoli Biser ( Izola ), :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Za vse tiste, ki ne naredite v prvo ali v drugo - ne se sekirat. Jaz sem naredila v tretje :D (dvakrat sem padla zaradi čistih bedarij, pa sem na splošno dobro vozila). Imela pa sem vsega skup okrog 40 ur. Inštruktor je bil fenomenalen (sicer sem ga poznala že od prej) nikoli ni tečnaril ali kričal name, vse sem lahko vprašala, vse mi je razložil, v glavnem, takšne lahko samo iščeš.
Zaklenjeno