Fant napisal/-a: Larika si mogoče ti za eno debato o doktrinah JP.?? Vrtnarček nima več kaj reč.....
Ne. In to iz preprostega razloga. Ker jaz NISEM VEČ Jehovova priča! Ne prenesem pa ljudi, ki pljuvajo po njih in njihovem načinu verovanja. Če koga kaj moti naj se briga zase. Vsak ima pravico, da veruje v kar želi. sak se odloča po svoji presoji in po svoji vesti. Tako, da je to zame že absurd, da si dajete toliko opravka z njimi. Če koga karkoli zanima in če se želi pregovarjat, naj si 1x ko ga obiščejo vzame čas in jim prisluhne in dovoli, da mu predstavijo svoj pogled na vse.
Jaz še vedno rada prebiram njihovo literaturo, tudi Biblijo včasih vzamem v roke, to pa je tudi vse. Aja pa z mami imava včasih prav zanimive debate.
Jaz se ne bom spuščala v te primitivne vode, ko ne znate nič drugega več, kot samo še žalit njihovo osebno dostojanstvo in njihovo osebno prepričanje. Kdo pa ste vi, da boste govorili kdo kaj sme in kaj ne?!?
Brigajte se zase, pa bo svet takoj malo lepši.
Aja sej res, veliko lažje in precej bolj zanimivo se je ukvarjati s stvarmi, ki se vas osebno ne tičejo.

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel