Hmm men tut neki časa ni delal tole za slikce dodajat, skos mi je pač napisal, da slik ne morem dodat ... Pol sm pa zdej spet probala, mi pa kr dela Mi čist normalno doda slikce ... tko da To očitno njim neki šteka ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Men tut ni delalo... Če se znajdeš... Si iz kakšnega prejšnjega posta vzameš html kodo za slikco in pol sam not link za slikco zamenjaš.
No, tako sem jaz delala, da sem lahko mela vseeno slikce tam kjer sem jih hotla met.
em, a nimaš zgorej ukazne vrstice? pa označiš in povečaš pisavo, pa odebeliš jo tud lahko... tko kot v wordu.. no ja, podobn... a maš blogger? a maš kkšn drug blog? ker pr bloggerju je tko, drugje pa ne vem..
aha to mislš... sorry, nism vedla, kaj mislš... sm misnla, da za post mislš... se da, koda obstaja... zdj je odvisn od tega, kakšn templejt maš ti...
to bo pa najbolš, da ti razloži kakšna, k se spozna bolj na te kode
jagodka85 napisal/-a:em, a nimaš zgorej ukazne vrstice? pa označiš in povečaš pisavo, pa odebeliš jo tud lahko... tko kot v wordu.. no ja, podobn... a maš blogger? a maš kkšn drug blog? ker pr bloggerju je tko, drugje pa ne vem..
Jest pa nimam te vrstice
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)