Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

no angel napisal/-a:Drugač pa, men je oralni seks najbolš (tud če sm js v aktivni vlogi mi ni noben problem :D) in si sploh ne predstavljam seksa brez tega.

Men je tud oralni seks fajn. Lepo ga je gledat, ko mu paše, pa ga poslušat :) Prou z užitkom delam to :wink:
No, seveda sem pa tud jest rada v vlogi, ko sem lizana :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Aloha napisal/-a:Zakaj bi kej zamujala?! Najbrž ma svoje razloge, zakaj tega ne želi počet in potemtakem gotou ničesar ne zamuja, saj ji očitno zadeva ne odgovarja.

Tut js nism najbl nora na ta "šport", lih tko mam svoje razloge, pa vem, da mi ne bi blo panike, če se tega nikol več ne lotm.

Ker tega ne počne, ker ji je nerodno pred fantom, ker še ni nikoli. Vem, da ne paše usem in zrd kašnega druzga razloga mi nebi blo smešno. Sam tko pa mi je. :)
Uporabniški avatar
*raspberry*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *raspberry* »

razumm da ljudem ne paše da oralno zadovoljujejo... sam da ti pa reče da smrdiš oz. maš čudn okus... wau! jst pomoje nebi hotla več seksat z njim ker bi mi blo nenormalno bad

p.s. nism šla celga sklopa brt tko da nevem, če je kdo kej podobnga napisu: drgač večinoma to kar ješ bl k ne vpliva na tvoj urin... recimo če ješ močno sladke stvari, urin velik bl smrdi.. tko da mogoče če boš šla prej na wc pa se umila, ne bo take krize
Life is too short
for long faces
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz si ne predstavljam seksa brez tega... In tko tud najlažje doživim orgazem... Tut z njim se mi je ful dobr ukvarjat, od 69 itd... :twisted:

Pomojem bi mi bil tip ki tega nebi hotel počet čuden...oz ga nebi razumela. Ni se mi še zgodilo; in tut upam da se nikol ne bo.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ananas :D na splosno veliko sadja, pa nej ti potem se rece, da imas cuden vonj :twisted: je pa mozno, da imas bolj kislno noznico, in ga moti okus
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

No bodmo reaslni. Meni tud okus sperme ni nekej blazno všeč, pa še vedno ne rečem, da mu ga ne bom fafala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
onelove
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a onelove »

jemina napisal/-a:No bodmo reaslni. Meni tud okus sperme ni nekej blazno všeč, pa še vedno ne rečem, da mu ga ne bom fafala

podpis!!=)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

jemina napisal/-a:No bodmo reaslni. Meni tud okus sperme ni nekej blazno všeč, pa še vedno ne rečem, da mu ga ne bom fafala

Nisem vedel, da sperma prihaja cel čas, ko ga fantu fafaš... :?

:D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Oralni sex je ena super zadeva.
Tudi jaz poznam par (že poročen), ko on njej noče lizat, ona njemu pa ga more fafat. In ko sem jo vprašala, zakaj noče, je rekla, da je on rekel, da ne mara okusa "tam spodaj" :? . Če bi meni tip prišel z tako izjavo ven, češ, jaz tebi nebom, ti meni ga pa daj, mu mirno rečem nazaj: "Odstranim ti 2 rebri, pa si ga fafni sam, ko Marilyn Manson."
Če pravi da nimaš dobrega okusa spodaj (vprašaj ga, kaj je z okusom narobe oz. če ga je okus tudi pri drugih motil).
Jaz mam po eni strani srečo, da mam probleme z jajčniki (pa ne zaradi tega, ker mam probleme ampak...), saj vedno dobim ampule za uravnavanje kislosti in ima pole tamala ful dober okus (mnenje tipov!).
Drugače pa jaz vedno, vedno, vedno uporabljam milo za intimno nego.
zrela in vroča
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zrela in vroča »

živjo,

nekje sem prebrala (že dolgo nazaj), da če si svojo muco maco namažeš z jogurtom ima potem boljši okus. :D tudi meni se zdi smešno. sama sicer še nisem poskusila ampak stane pa nič če poskusiš. znanstvene razlage, zakaj bi imela potem boljši okus, ti žal ne morem podati.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Tko kot pri moških se da tudi pri ženskah vplivati na okus. Seveda bi vsi najrajši vidl da se z nečim namažeš inu je.. nak nau šlo tko u izi. Treba spremenit prehrano- jej več sadja (ananas), zelenjave in čim manj slabe prehrane pa se bo okus popravil...

Men recimo ko zamenjam partnerja dobim tudi drug vonj in okus spodi.. kar mi je zlo wierd ampak baje je to normalno... ne bi vedla.

Lahko pa da tvojmu lubiju enostavno ne sede orala k se mu gravža pa ti je potem kr neki reku... JSt recimo nikol ne bi mogla nekomu ga kr tko potegnt za dobr dan, ker more v odnosu najprej zrast zaupanje, pa da človeka vzljubiš šele potem lahko sprejmem vse kar je njegovo...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

barca007 napisal/-a:http://oljka.mybrute.com dobra igra igrajte

Čist off topic ter si že tako ali tako odprl/a novo temo za to stvar. Oglašuj to v klepetalnici ne pa v vsaki odprti možni temi.. :roll:

Aja pa naj dodam še to, da sem tudi jaz slišala ja da dosti pripomore sadje k okusu.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

meni eden še povedati ni hotel zakaj, cepec :? Mislim vsaj razlog, keer do njega so vsi vestno opravljali svoje delo hehe :D

Me pa zelo moti, da je nekaterim tipom kar logično, da mora punca oralno zadovoljevat njega, on pa lahko izbira :?: wtf :? :?
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

barca007 napisal/-a:http://oljka.mybrute.com dobra igra igrajte

mislm res...pretiravas!
Odgovori