No če sva že na osebnem nivoju oz. kdo ima bolj prav ali daljšega

Imam IG, Facebook. Ena se je hotela premakniti na Facebook, sva se premaknila tja gor, sedaj pa je tam, da "špijunira" za mano in mojimi objavami? Zadnje cajte sicer mi je precej vseeno, sem jo pustil "blizu", čeprav je ne poznam... dobiti se ni hotla ne prej ne sedaj, oz. ne še, ne vem res zakaj potem rabi moj Facebook

Ne, ne bom zanjo nastavljal posebnih profilov zasebnosti. Naj bere s kom, kje in kako plešem.

No OK, razumem, če se malo umirim. Pač Tinder je za navezovanja prvega stika, potem pa bi se komunikacija morala premaknt naprej na druge kanale.
Jaz sem pač bolj direkten. Tinder in dejt in če bo(š) OK, potem greva na social media-e.
Pač ja, sem glede tega konservativen. Folk bi moral komunicirati v živo, aplikacije bi morali uporabljati takrat, ko smo predaleč. S hayley npr. bi se morala (prejšnja 2 tedna) sprehajati, hoditi na obisk, jest, skupaj na tek... ne telefonirati.
Glede radarja hayley pa. Se mi zdiš mlada, z dobro koncentracijo. Vsak voznik bi moral biti zmožen ob vožnji avta spremljati dogajanje na cesti in ob cesti. Voznik bi se moral zanašati na zaznavanje in pravilno procesiranje prometnih znakov, navigacija je za pomoč pri poti/orientaciji, ne pa za tolmačenje/zaznavanje prometnih znakov in/ali omejitev hitrosti. Treba se bo vrniti nazaj v dobre stare čase. Konservativen že drugič v tem prispevku.

hayley nekih pogovorov glih nisem kazal, ne vem na kaj namiguje LZ. U bistvu sploh nimam pogovorov na Tinderju. Z eno, ko sem se dobil, se mi je pa več neprijetnih stvari zgodilo - med drugim skoraj skuhal avto po prvem dejtu, jo imam na social networks, ampak neke želje ponovno dobiti se zaradi te bad karme niti nimam