Led Zeppelin napisal/-a:^^ the one that got away je bullshit, to si ljudje ustvarimo iluzije da se mučimo ko smo samski.
Ne muči se, pejt na trip pa naj te boli vađajna.
Ahhhhh I wish...

Se strinjam, se mi pa to se ni zgodilo. Objektivno mi ta clovek nikoli ni bil nic specialnega, ampak vcasih srecas ljudi, ki oddajajo nek cisto poseben vajb. Ne znam opisat. Nekako ti zarijo v drugih barvah kot okolica

Pa to nima veze z idealiziranjem nekoga, sploh ne. Najbrz je kaksna biokemija/hormonska brozga posredi, ne vem. Ampak damn, da se to lahko zavlece za toliko let..
Dokler ne srecas drugega cloveka v tej 'barvi' (danes sem cel poet, btw) te tezko zacne bolet vađajna, sploh ce si delis krog kolegov. Niti keglove ne pomagajo
- Danasnji vecer spet preziveli v druzbi Cedahucijev in Gjurinovih, kr prijetno
- Da bi me dohtarji krizali, ce bi vedeli za moje spalne navade.. 2 uri popoldne, celo noc nic, kaksno uro dopoldne, cel preostali dan naokoli, zvecer lovljenje deadlinov, vmes kak fraj dan skoraj v kompletu prespim, ponovi vajo.. Delo od doma je kul, ima pa definitivno svoje minuse.