Kako dolgo ste bili najdlje v zvezi?
wasd napisal/-a:Aha, svojega mnenja pa ne smem izrazit ane. Raje ne bom omenjal tvojih analiticnih postov kot da bi bila doktorica psihologije z dolgoletno prakso.
A ne veš da je Abby tata-mata tega foruma, Vseved na področju ljubezni in čustev, občasno tudi na področju teologije, skratka alfainomega. Tako da prosim, ne govori tako o Abby.
/Cinizem OFF
Ne sekiri se zanjo... na ta forum se zateka zato da ubeži svojemu resničnemu življenju, pametuje in se posmehuje. To je Abby v vsej svoji veličini.
Jochie napisal/-a:panthol, zakaj si se pa ti na ta forum zavlekel?![]()
![]()
Zato ker je vroče in ne morem spat, fuzbal tekme je pa že konc

hec... dejansko zato, ker me zanima kako razmišljate ženske in kaj vse vam gre po glavi, ker potem izlivate na forum svoja vprašanja ali pa gnev in sprašujete vprašanja v stilu "Ali lahko zanosim če pogoltnem spermo?" (samo karikiram). Kar še niti ni nič narobe, osveščenost je na prvem mestu

-
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Pri meni osebno ni samo čas odločilni faktor, ampak kaj se v tem času zgodi.
Je pa res, da s časom počasi napredujejo faktorji, ki zvezo naredijo trdnejšo in resnejšo: pogovori o prihodnosti, vedno več vključevanja v življenje drugega, sklepanje kompromisov, načrtovanje prihodnosti, prepiri in nesoglasja in razreševanje le-teh, selitev skupaj....
Če grem z nekom v pol leta na kup nekih zmenkov pa par quickijev v avtu al pa z nekom po teh istih pol leta že spoznam prijatelje, družino, imava razčiščene pojme o spoštovanju, zvestobi itd.... Je prvo prijateljevanje, drugo pa mnogo več. Sicer pa sem za to, da se dva tud domenit kako pa kaj, da si vsak ne razlaga preveč po svoje.
Je pa res, da s časom počasi napredujejo faktorji, ki zvezo naredijo trdnejšo in resnejšo: pogovori o prihodnosti, vedno več vključevanja v življenje drugega, sklepanje kompromisov, načrtovanje prihodnosti, prepiri in nesoglasja in razreševanje le-teh, selitev skupaj....
Če grem z nekom v pol leta na kup nekih zmenkov pa par quickijev v avtu al pa z nekom po teh istih pol leta že spoznam prijatelje, družino, imava razčiščene pojme o spoštovanju, zvestobi itd.... Je prvo prijateljevanje, drugo pa mnogo več. Sicer pa sem za to, da se dva tud domenit kako pa kaj, da si vsak ne razlaga preveč po svoje.
Tearjerker, se strinjam. Se mi je zdelo pa zanimivo, ko si napisala, da tistega, kar je bilo pred tem, ne šteješ za zvezo, ampak za prijateljevanje in sem razmišljala, da sem jaz enako označila svoje odnose.
Se strinjam, da je predvsem pomemben namen ... čeprav po drugi strani mislim, da ko gledam nazaj, so bili ljudje, s katerimi smo načrtovali marsikaj, ampak se ni izšlo (se hitro ni izšlo) in danes gledam na te odnose kot na prijateljevanja, ne kot na zveze ...
Mogoče je ravno to vključevanje v življenje drugega (prijatelji, domači, več prostega časa itd.) tisto odločilno. Ne vem, samo razmišljam.
Se strinjam, da je predvsem pomemben namen ... čeprav po drugi strani mislim, da ko gledam nazaj, so bili ljudje, s katerimi smo načrtovali marsikaj, ampak se ni izšlo (se hitro ni izšlo) in danes gledam na te odnose kot na prijateljevanja, ne kot na zveze ...
Mogoče je ravno to vključevanje v življenje drugega (prijatelji, domači, več prostega časa itd.) tisto odločilno. Ne vem, samo razmišljam.