Kako dolgo ste bili najdlje v zvezi?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Koliko časa (je) traja(la) vaša najdaljša zveza?

manj kot pol leta
66
19%
1-3 leta
165
48%
3-5 let
72
21%
5-7 let
23
7%
7-9 let
10
3%
9 ali več let
6
2%
v zvezi sem dlje kot 15 let
3
1%
pol leta- 1 leta
1
0%

Skupaj glasov: 346

wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Aha, svojega mnenja pa ne smem izrazit ane. Raje ne bom omenjal tvojih analiticnih postov kot da bi bila doktorica psihologije z dolgoletno prakso.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Predvsem sem merila na tvoj način in nivo. In kar se drugega tiče: You just did, so ... :twisted:
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

wasd napisal/-a:Aha, svojega mnenja pa ne smem izrazit ane. Raje ne bom omenjal tvojih analiticnih postov kot da bi bila doktorica psihologije z dolgoletno prakso.

A ne veš da je Abby tata-mata tega foruma, Vseved na področju ljubezni in čustev, občasno tudi na področju teologije, skratka alfainomega. Tako da prosim, ne govori tako o Abby.

/Cinizem OFF

Ne sekiri se zanjo... na ta forum se zateka zato da ubeži svojemu resničnemu življenju, pametuje in se posmehuje. To je Abby v vsej svoji veličini.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

panthol, zakaj si se pa ti na ta forum zavlekel? :D :D :D
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

Jochie napisal/-a:panthol, zakaj si se pa ti na ta forum zavlekel? :D :D :D

Zato ker je vroče in ne morem spat, fuzbal tekme je pa že konc :D

hec... dejansko zato, ker me zanima kako razmišljate ženske in kaj vse vam gre po glavi, ker potem izlivate na forum svoja vprašanja ali pa gnev in sprašujete vprašanja v stilu "Ali lahko zanosim če pogoltnem spermo?" (samo karikiram). Kar še niti ni nič narobe, osveščenost je na prvem mestu :) Mi gre pa na penis ženska (ali moški), ki pametuje čisto v vsaki temi, kot da je pogoltnila čisto vso znanje Milky Way galaksije.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

in koliko je trajala tvoja najdaljša veza, glede na to, da moraš razmišljanja žensk analizirati na forumu? :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ No, no jochie - nekateri si pač želijo več teoretičnega znanja, predem preidejo v prakso. In upoštevati moraš tudi to, da se marsikdo uči zelo počasi ... kaj hočemo.

Torej ... da ne bom čisto OT ... moja druga najdaljša zveza je trajala malo manj kot eno leto.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

3,5 let
3 leta
in 2,5 leti

še pol leta pa bom podrla svoj personal best. go flori! go flori!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Ni bil sodeč po teh rezultatih tvoj personal best 3,5? :gruebel:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Najdaljša 5 let, zveza pred njo pa le 1 leto. Ostalih kratkotrajnih prijateljevanj pa ne štejem pod zvezo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ V navezavi na tale post: Kako dolgo prijateljevanje/dobivanje bi šteli pod zvezo?

Jaz sem v tejle temi tudi izpustila kratkotrajne (nekje dva meseca ali tu nekje) odnose ... Pa me zanima, kdaj štejete odnos za zvezo? Ko je tako imenovan ali pa mora zadostiti tudi nekemu časovnemu okviru?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Pri meni osebno ni samo čas odločilni faktor, ampak kaj se v tem času zgodi.

Je pa res, da s časom počasi napredujejo faktorji, ki zvezo naredijo trdnejšo in resnejšo: pogovori o prihodnosti, vedno več vključevanja v življenje drugega, sklepanje kompromisov, načrtovanje prihodnosti, prepiri in nesoglasja in razreševanje le-teh, selitev skupaj....

Če grem z nekom v pol leta na kup nekih zmenkov pa par quickijev v avtu al pa z nekom po teh istih pol leta že spoznam prijatelje, družino, imava razčiščene pojme o spoštovanju, zvestobi itd.... Je prvo prijateljevanje, drugo pa mnogo več. Sicer pa sem za to, da se dva tud domenit kako pa kaj, da si vsak ne razlaga preveč po svoje.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

po mojem mnenju je veza, če tretiraš nekoga kot fanta/punco oz. imaš resne namene z njim/njo, pa čeprav konec koncev traja le 14 dni...

se pravi namen je važen! :D
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

Jochie napisal/-a:in koliko je trajala tvoja najdaljša veza, glede na to, da moraš razmišljanja žensk analizirati na forumu? :D

4 1/2 let
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Tearjerker, se strinjam. Se mi je zdelo pa zanimivo, ko si napisala, da tistega, kar je bilo pred tem, ne šteješ za zvezo, ampak za prijateljevanje in sem razmišljala, da sem jaz enako označila svoje odnose.

Se strinjam, da je predvsem pomemben namen ... čeprav po drugi strani mislim, da ko gledam nazaj, so bili ljudje, s katerimi smo načrtovali marsikaj, ampak se ni izšlo (se hitro ni izšlo) in danes gledam na te odnose kot na prijateljevanja, ne kot na zveze ...

Mogoče je ravno to vključevanje v življenje drugega (prijatelji, domači, več prostega časa itd.) tisto odločilno. Ne vem, samo razmišljam.
Odgovori