claire napisal/-a:čuftika napisal/-a:v zakonu pa ni omejitev,
na srečo res ne.
čuftika napisal/-a:A se pa vama zdi fer do drugih, da ene in iste ženske splavijo po 10X?
kako fer? kaj fer? pa ti si res omejena do amena. takim pa privoščim zanosit na tabletkah, privoščim ti kar rodit brez da bi vedela da si noseča, privoščim ti, da ti ginekologinja garantira, da ti bo hormonska injekcija držala še 14, pa bi ravno takrat zanosla. vglavnem. to je samo nekaj primerov oseb, ki so mi precej blizu. ja? ti pa s svojimi diskriminatornimi srednjeveškimi idejami lahko posipavaš kakšne svoje prijateljice. (od zgražanja o novih tamponih do ideje, da se vagina raztegne. res se čudim kaj je bil to za tip s tako žensko v vezi. sem samo čakala da boš samska, ker je blo več kot očitno, da z žensko takega kova težko kdo zdrži. in sem mela prav. malo bo treba kaj prebrat pa se vsesplošno izobrazit. zdaj maš ful časa. da ne boš več imela časa obsojati žensk v stiski.)
Ne, ti si omejena. Pa ne žali, ni po pravilih foruma! Sebi lahko privoščiš slabo, če pa še drugim pa verjami da širiš slabo energijo, ki se jo na daleč zavoha. To naštevanje pa kaj vse meni privoščiš, le zato ker se ne strinjam s tabo v vseh segmentih, je čisto mimo. Daj, zamisli si nad sabo! Vsaka ženska , ki je delala splav ima svojo zgodbo in prav je tako.
O bivšem in meni pa nimaš pojma in ne moreš soditi! Tako, da mene in mojega katarkterja, za katerega si domišljaš stvari in si prepričana, da me boljše poznaš, kot jz sebe, pa ne vpletaj v vsak post. Ker je to nizko, nesramno, pod nivojem ene izobražene, razgledana ženske, za katero se imaš, vsaj sodeč po tvojih besedah. Tko, da daj preberi še enkrat preden stisneš gumbek pošlji. Prepričana sem, da tudi tvoj, s tako tečno in našpičeno žensko, kot si ti, ne bo dolgo zdržal (samo za info). In kdo pa pravi, da se vsaka zveza razpade, ker se ženska bila slaba? Jz ne obsojam nobenega, kaj šele ženske v stiski, tko da dej že enkrat zapri ta svoj nesramen ton in se daj posvetit sebi. Ob naslednjem žaljenju pod obvestila moderatorke, saj je tvoje obnašanje (že spet) na forumu rahlo neokusno, napadalno in žaljivo.