Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
- Tearjerker
- Cosmopsiho
^^Za očesnega.
@kikyca: Kako si pa kaj z olji? Jaz sem imela zadnje par let ful problemov s kožo, ker imam tudi alergijo, sploh po nogah, sem imela ful suho kožo, že tako luskasto, sem mazala na debelo, na tanko, z losjoni, mleki, masli, na koncu pa odkrila da mi najbolj pomaga mandljevo olje, jaz kupujem kar od Muellerja al pa DM baby olja, pa sem ful zadovoljna, koža me ne srbi več, ne lušči se mi, skratka res prisegam na to. Sicer pa zdaj, ko ni več tak kritično, kombiniram včasih uporabim olje, kak dan pa maslo.
@kikyca: Kako si pa kaj z olji? Jaz sem imela zadnje par let ful problemov s kožo, ker imam tudi alergijo, sploh po nogah, sem imela ful suho kožo, že tako luskasto, sem mazala na debelo, na tanko, z losjoni, mleki, masli, na koncu pa odkrila da mi najbolj pomaga mandljevo olje, jaz kupujem kar od Muellerja al pa DM baby olja, pa sem ful zadovoljna, koža me ne srbi več, ne lušči se mi, skratka res prisegam na to. Sicer pa zdaj, ko ni več tak kritično, kombiniram včasih uporabim olje, kak dan pa maslo.
Živjo, imam eno vprašanje. Imam normalno kožo, s katero nikoli nisem imela nikakršnih problemov. V zadnjem času, pa se mi je začela koža na na nosu precej luščit. Edino kar pomaga, je nanos jojobinega olja, ampak sem opazila da je, če kakšen teden olja ne uporabljam, situacija še slabša. Luščenje ni zelo opazno, me pa vseeno moti. Istočasno so na nosu pore nekoliko večje kot so bile prej-sicer ne vem, če je povezano z luščenjem, ampak ok. Ve mogoče katera za kakšno kremo, ki bi pomagala? Koža na nosu drugače ni pretirano suha, tako da res ne vem, kaj bi lahko bil vzrok. 

^^ Ja, priporočam Urban Decay. Res super podloga za ličila (še če grem po fešti spat, brez odstranitve ličil, se zbudim ista, razen maskara nagaja
). Moram pa probat te nove v tubici, ki so definitivno bolj priročne.
Sicer tudi ta Essence ni slab za malce krajša obdobja.
Naj bi imel pri nas pa tudi ArtDeco nekaj, kar je tudi pohvaljeno, ampak čez UD ga pa ni

Sicer tudi ta Essence ni slab za malce krajša obdobja.
Naj bi imel pri nas pa tudi ArtDeco nekaj, kar je tudi pohvaljeno, ampak čez UD ga pa ni

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ne, se ne dobi pri nas (kar me tudi ne moti
).
Ja, je čist kul ta od Essence, vsaj glede na ceno. Ali pa ArtDeco. Kej dost drugega se pa že ne dobi.
Če je pa priložnost (tujina, splet), pa seveda UD. Obvezno

Ja, je čist kul ta od Essence, vsaj glede na ceno. Ali pa ArtDeco. Kej dost drugega se pa že ne dobi.
Če je pa priložnost (tujina, splet), pa seveda UD. Obvezno

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
^^Tnx obema! Sem ša pogledat še da tale Urban Decoy ne testira, kar je super
Bom vejretno tud jaz posegla po temle, ker lih za take ''priložnosti'' bi ga rabla, ko grem na kakšen žur al kej, da res zdrži pol to en čas .... Ko mi gre na živce ko imam ene par senčk, ki sem jih dobila za darila, pa so bolj neke cheap bastard varijante in so lepih barv...No ravno v soboto recimo sem šla žurat in sem od doma do tam že zgubila 3/4 barve na vekah, ko da bi si jo dol sprala
Pa tak potrudila sn se z malanjem 

Tearjerker tud jst ti definitivno priporočam UD, mam unga v tubici in je super! Samo pazi, ker obstajajo 3 različice, od tega imata 2 rahlo obarvanost. Probala pri kolegici tudi AD pa se skrije pred UD. Če maš slučajno leče pa lahko probaš tud to, da čopič oz aplikator za senčila najprej namočiš s kapljico tekočine za leče in premažeš veko nato pa senčilo gor. Men je to full pomagal, čeprav je UD seveda boljši. Mogoče, dokler ne kupiš.
Ninča v rumeni oz oranžni (ne vem točno) embalaži je vonj manga in to maslo ma še droben šimr, fajn za poletje.
Ninča v rumeni oz oranžni (ne vem točno) embalaži je vonj manga in to maslo ma še droben šimr, fajn za poletje.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Jaz tudi lahko priporocam Urban Decay primer, ceprav je v istem cenovnem rangu se par primerjev iste kvalitete. Too Faced Shadow Insurance je prav tako fajn, potem od Smashboxa, ki ima super primerje tudi za obraz, potem od Benefita, Bare Escentuals, pa se kaksen se najde. Jaz ga imam trenutno od BHcosmetics, ki je pol cenejsi in je isto kvaliteten kot tisti malo drazji.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.