Čokolada
-
- Komunikatorka
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
ja kdo pa lahko zdrži dan brez čpkolade?! če sploh kdo je zihr v manjšini. jest jo sam pogledam pa se zredim za 3 kile. ampak cena je pa kul=)ČOKOLADA, okus=) neprecenljiv! kera vam je naj me je milka, pa gorenjka. z lešniki itak
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
sonček=) napisal/-a:ja kdo pa lahko zdrži dan brez čpkolade?! če sploh kdo je zihr v manjšini. jest jo sam pogledam pa se zredim za 3 kile. ampak cena je pa kul=)ČOKOLADA, okus=) neprecenljiv! kera vam je naj me je milka, pa gorenjka. z lešniki itak
Jst jo tut vsak dan jem že odkar pomnim...Čeprav če se je lih ne na jem kako, (da pojem celo ob 10 h zvečer) se sploh ne zredim...Zgleda, se je moj telo v 20 letih že navadu na to

Drugač pa milka mi je bojša kt gorenjka, čeprav tut gorenjke se ne branim pa itak s celimi lešniki, mmmm....
cukr8 napisal/-a:A je kdo mogoče že poskusil čokolado iz ovčjega mleka![]()
?
Ne iz ovčjega mleka je pa še nism jedla, bi blo za poskusit...
Kako se pa imenuje??
Sm si kupla prejle vrečko različnih Sorinijev - te stvarce so pa res toooook dobre
Bom ratala addicted, hehe.

Bom ratala addicted, hehe.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Ell@ napisal/-a: Ne iz ovčjega mleka je pa še nism jedla, bi blo za poskusit... Kako se pa imenuje??
Ne bi vedela točno... Neka linija posebnih čokolad je to... z zanimivimi okusi, npr. bela z makom, se mi zdi

Zadnjič spremenil cukr8, dne 01. Jan. 2007 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana