Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ajča napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Kolk je pa kej "sejalcev"?
Sejalcev je dost, ravno to je čudn. Recimo isti torrent mi je prej vleklo 240 kB/s mi zdej max. 50. S katerim koli programom bom vlekla dol, bo max. download 50 kB/sin nikjer nimam omejen. Tudi na ostalih računalnikih v hiši je isto... Bi bilo možno, da so spremenjene nastavitve na modemu?
http://www.speedtest.net/
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
kaj pa če majo ostali enostavno omejen upload od katerih ti downloadaš oz. nimajo dost hitre linije, da bi ti lahko s polno silo downloadala?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
NOVO:
Zakaj hudiča moj mobitel nima signala
Sedaj 2 tedna imela sim kartico v starem telefonu in vse ok delal, zdej pa doma v BlackBerryu noče?
Kakšna ideja kaj naredit?
In ja, je na kraju, kjer je definitivno signal
Zakaj hudiča moj mobitel nima signala

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Ajča napisal/-a:Hvala, sem že opravila, ampak kakor sem napisala mi download omejuje izključno pri programih s katerimi downloadam, čeprav nimam omejenega downloada in če tudi inštaliram nov program za download.
In kaksni so bli rezultati?
*mala* napisal/-a:NOVO:
Zakaj hudiča moj mobitel nima signalaSedaj 2 tedna imela sim kartico v starem telefonu in vse ok delal, zdej pa doma v BlackBerryu noče?
Al je sla antena (najbrz mal verjetn) ali pa imas v nastavitvah kaksen offline nacin vkloplen. Sicer BlackBerryja nisem nikol uporabljala, tako da sam ugibam.
-
- Cosmopsiho
NUJNO!
A uporablja kdo VideoPad za izdelavo videoposnetkov? Komad in sliko sem dodala, a sta ločena drug od drugega, rada pa bi, da bi slika bila v istem videu kot pesem in da bi se zvrstilo več slik, a se ne znajdem najbolje med funkcijami, pa če še tako iščem kako bi se dalo. A mi zna kdo pomagat?
A uporablja kdo VideoPad za izdelavo videoposnetkov? Komad in sliko sem dodala, a sta ločena drug od drugega, rada pa bi, da bi slika bila v istem videu kot pesem in da bi se zvrstilo več slik, a se ne znajdem najbolje med funkcijami, pa če še tako iščem kako bi se dalo. A mi zna kdo pomagat?

-
- Sramežljivka
članek
Živijo!
js mam pa naslednji problem: Prijatelju hočem za darilo za diplomo narediti predelan članek iz npr. časopisa Delo (pisalo bi da je diplomiral ta in ta, njegove študijske dogodivščine itd.) Zanima me postopek, kako naj to naredim doma na računalniku?
Hvala!
js mam pa naslednji problem: Prijatelju hočem za darilo za diplomo narediti predelan članek iz npr. časopisa Delo (pisalo bi da je diplomiral ta in ta, njegove študijske dogodivščine itd.) Zanima me postopek, kako naj to naredim doma na računalniku?
Hvala!
-
- Cosmopsiho